Slobodne očekuje lagana subota, uz potencijalno turbulentnu i nepredvidivu nedelju.

Ovan
Ukoliko ste zauzeti ne započinjite dramu zbog ustaljenih rutina, već promenite nešto u seksu. Slobodne očekuju brojne mogućnosti i to baš vezane za seks.

Bik
Ne možete da verujete da vam se dopao neko ko nije vaš tip, pa bi bilo dobro da rizikujete i nešto promenite. Zauzeti bi trebalo da dižu odnos na viši nivo, makar da započnu priču o tome.

Blizanci
Zauzeti će opet imati prebiranje po glavi o tome da li im je ovaj odnos dosadan ili on i preteruj, što samo iscrpljuje i ne vodi nikuda. Slobodni mogu da očekuju svašta od spontanih izlazaka.

Rak
Slobodni se dopadaju nekom prijatelju, a da toga nisu ni svesni pa će se ovog vikenda malo „podgrejati“ atmosfera. Zauzete očekuju neke svađe zbog ljubomore.

Lav
Iznenadili biste se kada biste videli koliko novih lica ima na nekim drugim, neistraženim mestima. Zauzete muči nepoverenje koje partner gaji.

Devica
Zauzete očekuju lepi trenuci sa voljenom osobom, ali uz neka iznenađenja. Moguća su pomeranja i promene planova, pa će slobodni pripadnici znaka završiti na neplaniranom mestu.

Vaga
U prvi plan stavite vaše želje i potrebe. Moguće su ljubavne nesuglasice, ali sve zato što se insistira na logici i razumu, a ne osećanjima.

Škorpija
Biće teško razdvojiti posao od zabave jer ćete verovatno veći deo provesti radno. Ovo se neće dopasti partneru ili prijateljima, ali vi nećete mariti za to.

Strelac
Ukoliko partner predloži neki kratki put, obavezno pristanite. Slobodne očekuje lagana subota, uz potencijalno turbulentnu i nepredvidivu nedelju.

Jarac
Izvesne su svađe tokom subote, ali pokušajte to da predupredite nekim razgovorom. Slobodni će voditi zanimljive razgovore i biće nekih neočekivanih poziva.

Vodolija
Ovi koji su u vezi ili braku mogli bi da ne prave nagle poteze, moguće su nagle svađe i uvrede. Slobodne Vodolije nisu najraspoloženije te bi bilo dobro da se ne sile na neka druženja.

Ribe
Nikako nemojte da se obavezujete na neke dogovore jer će vam više prijati da vreme provedete sa partnerom ili simpatijom. Mnogi će biti osetljivji tokom nedelje.

nezavisnenovine.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori