Ovnove očekuje malo mirniji period, iako su još uvek na snazi upozorenja zbog mogućih svađa, Slobodne će zainteresovati neko zauzet.

Ovan
Ono što će se ove nedelje desiti je promena i umirivanje finansijske situacije. Mogući su razgovori i pregovori o nekom poslu, a ako niste zaposleni budite sigurni da je nešto novo na vidiku. Zauzete Ovnove očekuje malo mirniji period, iako su još uvek na snazi upozorenja zbog mogućih svađa, Slobodne će zainteresovati neko zauzet.
Pripazite kako se hranite.

Bik
Bikove očekuje jedna od stabilnijih nedelja do sada. Sve će im ići od ruke, posao specijalno. Posvetite se malo više kreativnom segmentu, jer tu leže neke nove ideje od kojih može svašta da se napravi. Zauzeti i dalje traže maksimalnu pažnju od partnera, što  će na kraju i dobiti, dok slobodne očekuje nekoliko intereantnih dopisivanja. Moguć je flert na internetu, a možda i neko tajno viđanje.
Mogući su povrede šaka.

Blizanci
Najveće šanse su da ćete ući u tajnu vezu ili ćete od partnera skrivati osećanja i neke želje. Ovo može da vas dovede do udaljavanja i nekih naglih prekida. Na poslovnom planu je za sada mirno iako će se pojaviti neke nezgodne situacije koje će vas gurati u neke neke nove poduhvate. Slobodni Blizanci imaju priliku da upoznaju nekoga ko živi malo dalje i ima neke veze sa porodicom. Spremni ste da trošite i ono što niste zaradili.
Mogući su problemi sa grlom.

Rak
Konačno će se smiriti situacija na poslu, ali ne bez najnužnijih promena i prekida. Žrtve su neophodne i neizbežne, pa čak i na polju ljubavi.  Zauzeti se poprilično bore sa partnerom koji ne razume njihove potrebe, a slobodni će tražiti nekoga ko ima status i moć. Pazite šta želite.
Novac zavisi u potpunosti od nekih drugih faktora, a ne nadležnih. Promenite navike u ishrani i ne izbegavajte zdraviju hranu.

Lav
Početak nedelje ćete proveti radno, dovodeći u red sve ovo što je ostalo u haosu prethdnih par dana. Strpljivi ste na poslu i donosite odlične odluke. Zauzeti ulaze u period „rada“ na vezi, jer sve u vezi sa ovim poljem škripi. Slobodni moraju da se odupru naletu i pozivima iz prošlosti i da se odvaže na nešto novo.
Potrebno je da usposavite kvalitetan san.

Devica
Neka situacija na poslu koja je na klacakalici dostiže vrhunac, što ima značajan uticaj na vas. Nećete biti „potkačeni“, ali ćete istrpeti poprilično zbog neke loše organizacije. Finansije su mirne pa je sada pravo vreme da se posvetite sebi i svojim ličnim
potrebama. Partner će tražiti pažnju, ali na dramatičan način. Slobodni će se okrenuti lakim konverzacijama bez mnogo emotivnog uplitanja.
Pripazite na respiratorne organe.

Vaga
Malo vam je haotičniji početak nedelje, ali lako pronalazite sistem po kom bi mogli da radite i funkcionišete. Imate uspone i padove samopouzdanja, a pošto ništa ne govorite, partner upada u zablue i pogrešne zaključke. Otvorite se što pre jer možete da ostanete povređeni i da nekog povredite. Finansije su malo bolje, ali se pripazite besportebnih troškova.
Dehidriranost stvara niz problema.

Škorpija
Komunikacija na poslu je malo lošija nego inače, pa to unosi tenziju u već zamršene poslovne odnose. Ambicija ne popušta, ali se javljaju blokade jer niste efikasni na poslu. Partnerski odnosi su na klackalici, a kod onih koji su dugo u vezi ili braku postoje neke nedoumice i sumnje u uspeh odnosa. Slobodne očekuju neka nagla iznenađenja. Brinete zbog finansija iako ne bi trebalo.
Smanjite unos soli.

Strelac
Ove nedelje je vam je preporučljivo da radite stvari koje vas usrećuju. Zauzeti bi trebalo da konačno da pokažu  emocije partnerima bez očekivanja da će im se vratiti, dok ovi koji su singl imaju posla sa nekima iz prošlosti i nisu najsigurniji šta dalje. Na poslu samo stižu pohvale, dok drugi deo nedelje obećava neke nove uspešne saradnje. Novac trošite na sebe i zabavu.
Moguće su infekcije respiratornih organa.

Jarac
Mnogo vas muči to što ste se udaljili od nekih ljudi, jer vam nedostaje malo otvoreniji razgovor. Aspekti vam upravo sad nude bas to, javite se i uspostavite ponovo kontakt. Zauzeti i oni koji su solo se nesvesno bore protiv suprotnog pola. Potrebno je malo više takta i razumevanja. Prihvatite neizbežne promene na poslu koje su vas nenadano ubrzale. Iscrpljujete se prekomernim trošenjem na lošu organizaciju, pokušajte to da promenite.

Vodolija
Uzdrmano vam je samopouzdanje, ali ste rešeni ovaj put da idete napred. Želite promene i one selagano obestinjuju. Na poslu je popričično napeto, specijalno početkom nedelje. Okrenite se kreativnim rešenjima i ne marite mnogo za formu jer se previše opterećujete formalnostima. Veze i odnosi su stabilniji, počinje malo veselija i manje napeta faza.
Više odmarajte.

Ribe
Fokusirani ste na zaradu i na kontrolu novca kao i na planove u vezi sa istim. Nedelja pred vama donosi neke definitivne odluke po pitanju kuće i odnosa unutar porodice. Slobodne Ribe ulaze u potencijalno tajnu vezu, a ove zauzete stvaraju namerno tenziju da bi se dobilo na dinamici u odnosu. U svakom slučaju neće biti dosadno, a bez obzira šta se dešavalo ostaće sve na stabilnijim nogama, bar što se tiče ove nedelje.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori