April mesec će sem retro preokreta Jupitera, Saturna i Plutona obeležiti poprilično jak Pun Mesec u Vagi.

U petak, 19. aprila odigraće se ova lunacija i to na poslednjim stepenima Vage i Ovna i biće pod uticajem aspekta Urana u Biku.

Šta to znači?
Ovaj Pun Mesec donosi nagla zaljubljivanja, nove početke, ali završetke. Ne mora nužno da znači da će doći do razilaženja u odnosima, već da se prelazi iz jedne faze odnosa u drugi. Potrebno je da otpustimo želju za kontrolom, da se prepustimo novim, neočekivanim potrebama i željama.

Mnogi će biti u iskušanju jer će glavna potreba biti sloboda, raznolikost i nove ideje. Nemojte pogrešno tumačiti partnere, ukoliko ste u odnosu, već budite originalni, menjate se i menjajte pristup ljubavi.

Pun Mesec u Vagi je samo završetak onoga što je počelo kada je bio Pun Mesec u Vagi 21.marta. Sada, nakon mesec dana, dobijate zaključak- šta želite, kako to želite i od koga to očekujete?

Ovan
Lepe vesti i povod za nove početke će obeležiti naredne dane. Budite spremni na kompromis i neobične avanture.

Bik
Zasigurna je pojačana seksualna želja i potreba da sa partnerom ili novom simpatijom istražite neke nepoznate teme, emotivne i seksualne.  Ne bežite od nepoznatog, možda je to ono što vam je sada potrebno.

Blizanci
Slobodne Blizance ne drži mesto i upravo to ponašanje će ih dovesti do nekog veoma zanimljivog. Ostali će tragati za novim uzbuđenjem tako što će se malo svađati i malo miriti. Pazite šta pričate.

Rak
Uzvrele emocije i manjak kontrole mogu dovesti do nekih impulsivnih reakcija i ponašanja. Svim Rakovima predstoje neki završeci i počeci.

Lav
Ljubav se vezuje za obavezu i posao, pa će ova lunacija naterati sve Lavove da se trgnu iz tog šablona i nađu nov način kako da osveže postojeće odnose. Ukoliko ste slobodni, ne posmatrajte ljubav kao posao već kao uživanje i rizikujte sa nekim novim.

Devica
Nova stranica na polju ljubavi će obeležiti ovaj Pun Mesec i naredne dane. Otpustite nesigurnosti i prepustite se.

Vaga
Vagama predstoji period kompromisa i usklađivanja, ali i prhvatanja. Partner će biti nagao i impulsivan, a to je nešto što Vagama nije teško da istolerišu. Slobodne očekuju brze promene i neke nove prilike.

Škorpija
Škorpije će „preseći“. Mnoge idu napred i otvaraju novo poglavlje u ljubavnom životu, bilo da su slobodne ili u vezi. Potrebno je da se suzdržite od naglih odluka.

Strelac
Otvara se šansa za komančno pomirenje unutar veze ili braka. Slobodne očekuje ljubav među prijateljima ili preko prijatelja. Izlazite više i očekujte lepe trenutke.

Jarac
Jarčevima ova lunacija donosi alarmantno stanje. Potrebno je da se posvete prvenstveno sebi i to kroz priznavanje emocija i potreba, ali kroz popuštanje kočnica i potrebe za kontrolom.

Vodolija
Vodolije će morati da počnu sa planiranjem i postavljanjem ciljeva u odnosima. Prekretnica pod ovom lunacijom može doneti „uozbiljavanje“ i preuzimanje odgovornosti.

Ribe
Transformaciju i kraj jednog perioda upravo donosi ovaj Pun Mesec u Vagi. Potrebno je da se oslobodite strahova i počnete da govorite „Mi“, umesto „Ja“.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori