Kako se Blizanci slažu sa drugim znakovima Zodijaka? Otkrivamo i do najsitnijih detalja!

Blizanci i Ovan

Vi se nikada nećete dosađivati u društvu sa svojim partnerom. I jedani drugi volite da flertujete. Ako je muškarac Ovan a žena Blizanac - zajedno možete učiniti mnogo stvari. Ako je obrnuto, radi se o dobroj kombinaciji, zato što vašem partneru odgovara tako aktivna i prodorna žena kakvi ste vi. Oboje uživate u borbama kako intelektualnim tako i erotskim. Vi se kao plamen na vetru razgorite pa ugasite, a postoji opasnost i od požara.

Treba paziti na meru. Ali gde ima vaše vatre postojaće i partner u vidu dima. Vaša dva tipa se brzo otkriju i povere jedno drugom, a ljubav na prvi pogled nije bez opasnosti. Veza može biti nestabilna zbog nejednakog tempa u seksualnim odnosima, tako da se tome vredi posvetiti.

Za održavanje ovakve veze dobro je raspodeliti i obaveze: vi stvarate, okretni partner sve evidentira, uspostavlja veze i rukuje dokumentacijom. Muž Blizanac će možda obasipati ženu masom beznačajnih darova; žena će obigravati oko muža kao oko vatre, i ako prejak eros prvoga ili prejaka radoznalost drugoga stvar ne pokvare odnos u mlađim danima, čeka vas srećna starost.

Blizanci i Bik

Ova kombinacija nije tako loša, samo zato što ste vi stabilni i u stanju da malo "smirite" i prizemljite večito nemirnog i vazdušastog partnera. Može se reći da vaši seksualni apetiti nisu jednaki, jer ste vi mnogo više zainteresovani za seks od partnera. Ali ako je u ovoj vezi Bik muško, a Blizanac žensko, mnoge stvari mogu krenuti nabolje.

To istovremeno znači da bi Blizanac trebalo da se smiri u svojim avanturicama i flertovanju. Pojmovi o uživanju su različiti kod vas dvoje koliko i karakteri, ali na polju dnevnog praktičnog života vi se ipak dobro snalazite. Vi gomilate a partner prikuplja. Pri tom veze i poznanstva koristite savršeno. Erotski spoj je podložan konfliktima - kod vas je dubok, staložen osećaj i želite trajnije uživanje do kulminacije, partner je površan i želi da što pre okonča.

Blizanci sa Blizancima

Pošto ste i vi i vaš partner po prirodi nervozni, ova kombinacija neće biti baš mnogo srećna. Naime, vi dobro zajedno funkcionišete kada se družite, jer imate o čemu da razgovarate. Moći ćete bez problema da se razdvojite na neko vreme. Niste posesivni ni ljubomorni. Oboje ste slobodni i veoma cenite svoju nezavisnost.

Pošto ste oboje rođeni pričalice, vi ćete na taj način ispuniti svoje vreme. O seksu ćete više raspravljati nego što će ga praktikovati. Kako se vi kao dim sa dimom mešate, razlike vam očito ne smetaju i svakom se vetru jednako povijate. Površno zainteresovani, bez uvijanja i pretvaranja trčite za senzacijama. Volite površna i laka uzbuđenja i okolina se zabavlja na njihov račun.

Vaša se sreća ostvaruje time što stvari ne shvatate dramatično i normalno je da vas prati dečija radost. Ipak u društvu i u zajedničkom poslu ne možete se podneti, jer oboje hoćete briljirati vicevima i poslovnom okretnošću. U braku vam je lakše, jer jedan je u kući, drugi je napolju. Ako vas neko prekoreva, pravite se nevešti i mislite: "za dobrim se konjem prašina diže".

Blizanci i Lav

Vaša veselost i simpatičnost će relaksirati vašeg partnera, a vaša nestalnost i komunikativnost uvek će odgovarati partneru koji ne može da živi bez stalnih i čestih društvenih kontakata. U seksu se dobro slažete. Međutim, problem nastaje onog trenutka kad primetite da je vaša sloboda ugrožena. Upravo zato što vam neće smetati izleti partnera, vi ne podnosite nikakve pritiske tog tipa.

Između vas dvoje velike su razlike erosa i psihe, i za javnost delujete kao čudan spoj. Vaš brak je brak volje i intelekta, slobodni ste od svih predrasuda, osećaji nisu duboki i ljubomori nema mesta - vi ste oboje srećni jer stvari gledate realistično. Nadopunjujete se u javnom radu, društvu, izletima, školi i nastupima. Naravno je da će partner imati vodeću ulogu a vi ćete biti pomagač i sufler, a zlu ne trebalo i papučar.

Blizanci i Rak

Vaš odnos se može pokazati kao odnos ulja i vode - ma koliko vas mešali, vi ćete uvek ostati odvojeni. Oboje ste promenljivi i u stalnoj defanzivi. U seksu može biti problema zato što će partner uvek biti raspoložen za nežnost, čak i kad vi to više niste u stanju. Tada će partner biti razočaran i tužan.

Ako želite da ostanete zajedno, morate da se priviknete jedno na drugo. Jedino što vas veže to su uspomene iz detinjstva. Oboje volite putovanje, jedro uvek čeka; no dok vi bežite, partner se vraća. Razlike u pogledu kuće i brige o deci su velike, vi ćete lako namaknuti sredstva za život, partner je dobar blagajnik, pa će kuća biti bezbednija. Osećajni život vašeg partnera je dublji, dok je vaš površan, ali i vi ćete na svaku primedbu rado ispravljati svoje nedostatke.

Blizanci i Devica

Kada se vas dvoje prvi put sretnete, nećete ostati dužni jedan drugom: prvo što ćete uraditi jeste rasprava ili diskusija, i tek kada odmerite svoje intelektualne moći, možda ćete nastaviti svoju vezu. Seks neće biti loš. Međutim, vaši odnosi retko kad mogu biti savršeni. Vas dvoje ste izvan kuće svuda zajedno, ali u kući eros nema dubine, jer vam je različita brzina uzbudjivanja.

Partner je na to osetljiviji pa traži da se negde izjada. Ako ste u lošim aspektima, doći će do razlaza. Kako veze nisu jake, to prođe skoro bezbolno. Oboje lako i brzo reagujete, može doći do razlaza čak i samo zato što ste raspoloženi za vođenje ljubavi u različito doba dana. Međutim, kad je reč o biznisu, praktičnom životu i dnevnim potrebama, tu ste na istoj strani.

Blizanci i Vaga

Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonični i vaša ljubav može biti dugotrajna. Vrlo ste nežni pa nije retkost da izražavate najdublja osećanja jedno drugom recitujući poeziju! Oboje imate potrebu da budete stalno okruženi i ljudima i luksuzom.

Ukoliko muškarac Blizanac nađe ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli! Vi, kao dim, i partner, kao lahor, počećete kao lako poznanstvo, možda čak na nekoj žurci, a brak nastupa nepredviđeno. Na ulici se uvek držite za ruke, zajedno putujete, kupujete i ludujete, ali u kući nije baš sve u redu. Oboje imate brze i lake emocije, erotični dodiri su nekako suvi, kao dim na vetru. Međutim, zbog samog erosa nećete se rastati, jer vam brak prati neka svežina.

Vi ste toliko suprotni, kao nebo i zemlja. Naime, vaš odnos je pre odnos indiferentnosti nego odnos neslaganja. Partner nema onu širinu duha koja je toliko značajna za vas, dok vi pak niste ni strastveni ni verni. Vi ste ponekad površni, dok je partner ozbiljan i dubokouman. Strast partnera nikako ne može biti zadovoljena vašim igrarijama i partner će stalno sumnjati u vašu vernost i nikada neće biti siguran da vas je potpuno zadovoljio.

U svakom slučaju, bolje je da je muškarac Škorpija, jer će žena Blizanac, ukoliko se zaljubi u takvog, biti u stanju da podnosi njegova sumnjičenja i ponekad tešku narav. Vi ste površni i nestalni, a partnerom vlada duboki mir. Vi imate masu činjenica i analiza, dok partner odgovara sa jakom koncentracijom i sintezom, tako da vi poštujete svog čudesnog partnera i bojite se da ga ne izbacite iz koncepta.

Blizanci i Strelac

Vas dvoje se odlično slažete, jer ste oboje intelektualni. Kako ste oboje promenljivi, vernost ni jednom ni drugom nije jača strana. U krevetu se dobro slažete, a posle - možete sedeti i satima razgovarati o različitim temama. Veseli ste oboje i vrlo lepo znate da zajedno provodite svoje vreme. Vaš brak bi mogao trajati dugo. Uvek se držite jedno drugoga kao vatra i dim. Među vama je zbližavanje otvoreno i jednostavno, podavanje spontano i bez razmišljanja - konačno, vrlo srećna erotska veza.

Blizanci i Jarac

Pošto je vaš partner veliki radnik, on će na svom poslu provesti puno vremena. Za to vreme vi se možete divno zabavljati: na kraju niko nikoga neće pitati gde je bio. U tom smislu vaša zajednica može sasvim dobro da funkcioniše. Partner je konzervativan i oprezan, dok ste vi nekonvencionalni i potpuno bez ikakvog opreza. Na taj način možete da se sa partnerom dopunjujete. Dobra je jedino ona kombinacija u kojoj je žena Blizanac, a muškarac Jarac.

U obrnutom slučaju, ova veza može završiti katastrofalno, jer žena Jarac je vrlo ozbiljna i traži zaštitu, što neozbiljni Blizanac nije u stanju da joj pruži. U seksu se dobro slažete, ali vam je ljubav od početka mlaka i treba da pronađete drugi interes da biste se jedva našli pred oltarom.

Zbližiće vas filozofija ili ekonomska računica ali eros nikako. Vi ste prebrzi i neozbiljni, dok je partner prespor i konzervativan. Nema ni smisla, ni zadovoljstva, svaki od vas igra igru za sebe. Samo malo vetra i dim će nestati, a kamen ostati.

Blizanci i Vodolija

Vas dvoje se savršeno slažete, a ako kojim slučajem sklopite brak, on će biti srećan i dugotrajan. Oboje ste vrlo dinamični, tako da je vaš život pun akcije i čestih promena. Ukoliko se ne opustite dovoljno, vaš seks može preći u rutinu. Plašite se da jedan drugom pokažete svoja osećanja, ali jednom kad zadovoljite svoj seksualni život, vi ćete moći potpuno da uživate jedno u drugom.

Vi, kao dim i partner, kao oblak, gonite jedan drugoga i volite jedan drugoga. Medju vama su nagli i spontani susreti, medjusobni kontakt je bez predrasuda i brzo se poveravate bez analiziranja ima li ta veza smisla. Vežu vas ideali muzike i književnosti.

Uvek ste u lovu za senzacijama i novotarijama, lako stvarate nova poznanstva. Dubinsku intimu ne doživljavate, ali zato ste slobodni od potresa ljubomore. Vi ste površni a partner je dublji i stvari prozire. Brak može iznenada puknuti kao što je iznenada i došao ako su aspekti Mesec-Uran loši.

Blizanci i Ribe

Ukoliko vas dvoje ne uspete da se uskladite na početku svoje veze, to nećete moći da učinite ni kasnije. Iako jedan za drugog možete biti fatalni, vama je teško da međusobno komunicirate.

Ova veza je u principu nestabilna, jer vam je partner suviše osetljiv, dok ste vi nepostojani. Blizanac može i nenamerno povrediti svog partnera Ribu, koji će tada još više postati nesiguran. Muškarac Blizanac neće uvek biti u stanju da prati svoju partnerku u njenim erotskim željama. Obrnuta kombinacija je povoljnija.

Vi, kao dim, na partneru, kao talasu, teško se održavate, teško da će vaš brod punim jedrima ikada zaploviti. Razlike su suviše velike: vi ste praktičar, nemiran, brz i bestidan partner miran, dubokih osećaja, stidljiv i spor, religiozan i to se sve odražava na polju erotskog takta i kontakta.

Partner trpi sve udarce kao bezbolno, zna se žrtvovati, vraća vaše dugove i teži da stvar izgladi. Vi se na kraju možete smiriti i trpeti, partner ne trpi ništa pa ni neizvesnost, tako da će pobeći.

poezija.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori