Imala je nežnu dušu. Neiskvarenu. Radovala bi se sitnicama, skakala od sreće na male znakove pažnje, uživala u detaljima.

Ovo je najvažnija “kuća” u horoskopu, predstavlja Vaš podznak i govori o ličnosti, karakteru, temperamentu, zdravlju, sposobnostima delovanja i preživljavanja, ponašanju…, i o još mnogo čemu.

 

Ascendent modifikuje čitav horoskop i uslovljava značenje ostalih polja i planeta u njima. Vrh prve kuće je Ascendent ili znak u usponu. Ovo je jedna od najvažnijih tačaka u prirodnom horoskopu i ona precizno pokazuje stepen i znak na istoku horizonta u trenutku Vašeg rođenja. Zbog Zemljine rotacije, jedan stepen zodijaka diže se iznad horizonta otprilike svake četiri minute; stoga i sami možete uvideti koliko je važno da se zna precizno vreme rođenja.

Prva “kuća”, a posebno njen početak – Ascendent – pokazuje Vaše prirodne sklonosti i tendencije, individualnost i način na koji se izražavate. Ona pokazuje kako Vas drugi vide, takođe i način na koji želite da Vas drugi vide. Ova “kuća” predstavlja Vaše telo, zdravlje i godine ranog detinjstva. Utiče na pristup životu, Vaš pogled na svet, izgled i pojavu, kao i na početak svih Vaših poduhvata…

Ukoliko ne znate šta ste u podznaku, svoj podznak možete izračunati ovdje.

Odaberite svoj znak:

Ovan
Bik
Blizanci
Rak
Lav
Devica
Vaga
Škorpija
Strelac
Jarac
Vodolija
Ribe
 
doznajnovo

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori