Jupiter vlada dugačkim putovanjima, prekookeanskim zemljama, visokim znanjem, moralom i verom. 

Tranzitni Jupiter u Strelcu se priprema za retro hod koji započinje desetog aprila i trajaće sve do 11. avgusta.

Jupiter u strelcu nije doneo puno na ostvarivanju materijalne dobiti, ali jeste „prosvetlio“ mnoge.

Jupiter vlada dugačkim putovanjima, prekookeanskim zemljama, visokim znanjem, moralom i verom. Pošto je u svom znaku, Strelcu, dovešće u pitanje sve navedeno čime vlada.

Imaćemo osećaj da „nemamo sreće“ ili da moramo da se ulažemo u bilo šta mnogo više nego inače. Neće postojati mogućnost da pomislite da ćete bilo šta postići lako.
Naravno, nekome će biti malo samo teže, a neki će se pomučiti.

Sve što vas je ometalo potajno, do sada, doći će u prvi plan.

Ovan
Preispitivaćete svoju moralnost i ispravnost, a vaše poverenje u uspeh, svoj ili bilo čiji, biće na testu. Vreme je za ozbiljnije suočavanje.

Bik
Sledeća četiri meseca ćete se baviti otplatom dugova i skupljanjem novca na gomilu. Situacije će zavisiti dosta od drugih, tako da nema potrebe da se nervirate unapred.

Blizanci
Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi ovo će biti veoma bitan period gde će biti testitran odnos, tj poverenje i moral. Slobodni Blizanci će ostati bez obe stolice na kojima sede.

Rak
Izvesne su promene na poslu, jer će situacija tek da se zaoštri. Moraćete više da s epotrudite, specijalno ako morate da ugovorate posao sa novim klijentima. Pripazite
na zdravlje.

Lav
Moguća su kočenja i nezainteresovanost za hobi ili neku veću zabavu. Oni koji su singl imaće poteškoće na početku novih veza, dok će zauzeti postaviti partnera na
distancu.

Devica
Ukoliko ste planirali neka renoviranja ili preseljenja, malo ćete se pomučiti. Iskočiće u prvi plan svaki problem koji postoji unutar porodice.

Vaga
Najbliža okolina, pa čak i neki prilično bliski ljudi će imati poteškoća u komuniakciji sa vama. Vaše mišljenje je promenljivo i to vam stvara poteškoće.

Škorpija
Mnoge mogućnosti koje se su se otvorile će doživeti zaustavljanje. Sve će se ovo dešavati kako biste presipitali svoje samopouzdanje.

Strelac
Vaši ciljvi i planovi su sada pod lupom. Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi ovo vam donosi potrebu da porazmislite o budućim planovima. Slobodni Strelčevi imaju šansu
da nmaprave velike promene po pitanju vere i morala u odnosima.

Jarac
Ozbiljnije shvatite „poruke“ koje vam život konstantno šalje. Potrebno je da preispitate svoje strahove i rešite unutrašnjeg neprijatelja.

Vodolija
Neke planove ipak nećete moći još da realizujete. Gubite poverenje u neke prijatelje i to će sada biti glavna tema.

Ribe
Zalet u poslovnom smislu je bio veliki, pa će se u narednom periodu primiriti.Potrebno je da napravite mesta za povrenje i da verujete čvrsto u uspeh.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori