Nejasnoće i izbegavanje će biti aktivne do kraja retrogradnosti, a izvesni su i gori nesporazumi.

Ovan
Ovnovima retro Merkur u Ribama pravi problem na svakodnevnom nivou, pa će tako biti i do samog kraja ovog tranzita. Problemi sa zdravljem su izvesni, a nervoza neće popustiti. Potrebno je da pronađu mir uz prepreke, što i jeste lekcija ovog tranzita.

Blizanci
Pripadnici ovog znaka su videli kako izgleda kada se život okrene naopačke baš tokom ovih proteklih nedelja. Situacija na poslu i ljubavnim odnosima je bila više nego problematična. Poslednjih dana tranzita će provesti tenzično i bez vidljivog poboljšanja. Potrebno je da prestanu da prave planove unapred jer je sada naglasak na stabilizaciji.

Devica
Možda i nije tako bilo dramatično, ali svaki posao koji je započet i nije dovršen sada postaje veliki problem. Ovo se specijalno odnosi na veze i brakove. Partneri su malo pogubljeni i žele podršku, što racionalna Devica nije spremna uvek da učini zbog straha. Upravo je sada vreme da se to promeni.

Strelac
Strelčevi će morati konačno da se susrtenu sa pitanjima iz prošlosti koji direktno utiču na emotivne odnose. Nejasnoće i izbegavanje će biti aktivne do kraja retrogradnosti, a izvesni su i gori nesporazumi. Potrebno je iskoristiti ovaj period za slušanje, ali ne i pričanje.

Ribe
Ribe se trenuto osećaju kao da ih niko ne čuje i ne vidi. Sve im deluje haotično i nesređeno i od toga ih hvata panika. Pojavljuju se problemi na svim stranama, a kriza samopuzdanja je sve prisutnija što će se nastaviti dokle god Merkur bude u retrogradnom hodu. Potrebno je preuzeti odgovornost za sopstvene postupke.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori