Tokom noći između 20. i 21. marta imaćemo Pun Mesec u Vagi.

Ujedno ova lunacija prati ulazak Sunca u znak Ovna što će označiti i početak proleća.Pun Mesec se ovaj put smešta na osu ljubavnih veza i brakova, tako da pokreće važna

pitanja.
Da li je veza u kojoj ste održiva? Da li se ugasila strast? Ko je krivac? Šta činiti dalje?Ovo su pitanja koja ćete uporno sebi postavljati.

Javlja se potreba da se sve dovede u red, da se konkretizuju svi problemi. Lunaciju prati kvadrat Marsa u Biku i Venere u Vodoliji, pa su sukobi sasvim izvesni.

Eksplodiraće sva tenzija koja već neko vreme tinja, a oslobođenje ćemo osetiti putem akcije.

Ovan
Biće rasvetljena bolna činjenica povodom vašeg partnerskog odnosa i stanja.  Mogući su raskidi.

Bik
Mogući su neki konflikti ili konačno razrešenje nekih pritajenih odnosa na poslu, sa kolegama ili nadređenima. Postavlja se pitanje koliko pazite na sebe, što automatski govori i o tome koliko brinete o drugima.

Blizanci
Moguća je nova veza ili preokret u novom odnosu. U svakom slučaju potrebno je obratiti pažnju na očekivanja.

Rak
Rastrzanost između posla i porodice će sada biti u jeku. Moraćete da se pozabavite ovom tematikom, jer vas očekuje određeno propitavanje jednog od ukućana.

Lav
Otkrićete neku veoma neprijatnu istinu. Ova lunacija će vam otvoriti oči po pitanju nekih bliskih osoba.

Devica
Vaše samopuzdanje je sada na udaru. Izbija na površinu sve ono što niste smeli da priznate sebi, pa sada poveravate partneru.

Vaga
Ova lunacija će vas suočiti sa vašom zavisnošću o partneru i generalnom potrebnom da odbacujete svoju individualnost. Mogući su dobri uvidi i prilika za nov početak.

Škorpija
Ukoliko imate neke tajne ili neku tajnu vezu, sada može doći do otkrivanja. Moraćete da odlučite šta ćete da uradite dalje po pitanju ovog odnosa.

Strelac
Okrećete novi list u svim odnosima. Dobićete priliku da očistite listu prijatelja, ali i uz to da razmislte koliko ulažete i koliko dobijate.

Jarac
Moraćete da napravite taj težak korak unutar veze ili braka. Koliko god teško izgledalo, biće vam lakše kada se budete oslobodili tereta.

Vodolija
Izborićete se sa svoje paravo da kažete šta želite i na način na koji želite. Ovo će značajno promeniti način komuniakcije sa bliskim ljudima.

Ribe
Izbiće na površinu vaša osetljivost koju vešto krijete. Morate da se suočite sa ovom temom, sami ili uz partnera.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori