Prvo će vas eliminisati iz života, a nakon što pokušate da se vratiti sledi kazna kojoj se ne nadate i koja će vas neprijatno iznenaditi.

Škorpija
Osvetnička potreba i mržnja je nešto sa čime se svaka Škorpija rađa. U zavisnosti od stepena osvešćenosti i vaspitanja, ona će krenuti u hladan obračun koji će biti neprijatan i za nji i za onu osobu koja ju je povredila. Ljubomora i opsesija idu toliko daleko da svoju osvetu pripremaju dugo i serviraju je kada svi zaborave na neki nemili događaj.

Lav
Koliko god umiljati i toplo delovale, Lavice će imati uvek spreman plan kako da vam dođe „glave“, specijalno ako su zanemarene i nevoljene. Ne razmišlajju mnogo unapred, već se svete brzo i u velikom stilu. Svi će saznati šta je uradila i to će pretvoriti u dramu koja će nju predstaviti u najlepšem svetlu.

Rak
I one su umiljate, divne, pažljive i brižne, dok ih ne povredite ili ostavite bez reči. Vole vas do poslednjeg atoma, ali kada reše da vam vrate za svu pretrpljenu bol to će biti veoma agresivno i napadno. To su one žene koje vas proganjaju suzama i čekaju svaki vaš loš potez. One to ne zovu osvetom, već objašnjenjem i reakcijom na vaše ponašanje.

Bik
Pitanje je kada će i kako da reaguje žena Bik, ali da ćete osetiti njenu povređenost na koži, hoćete. Izdaja je za nju pokretač za smišljanje bolne osvete koja njoj neće naškoditi. Prvo će vas eliminisati iz života, a nakon što pokušate da se vratiti sledi kazna kojoj se ne nadate i koja će vas neprijatno iznenaditi.

ženablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori