Pozitivna strana ove pozicije je što je ovaj Mars pod stalnim uticajem želje da sve bude skladno,  donosi želju za uspostavljanjem harmonije i stabilnosti unutar veze ili braka.

Mars predstavlja snagu, borbu, seksualnu energiju, nestrpljenje, svađu kao i naglašene strasti.

U Biku ovoj planeti baš i nije najlepša pozicija. Kada spojimo osobine znaka i planete dobijamo energiju koja će biti spora, lenja, sklona pretreranom uživanju, javlja se stres zbog nemogućnosti da se reaguje kao i pribegavanje liniji manjeg otpora.

Pozitivna strana ove pozicije je što je ovaj Mars pod stalnim uticajem želje da sve bude skladno,  donosi želju za uspostavljanjem harmonije i stabilnosti unutar veze ili braka.

Mars napušta znak Ovna i ulazi u Bika 14.02. i u ovom znaku će biti do prvog aprila.

Ono što nas u narednom periodu očekuje je koncentrisanost na odnose, u vezama, na poslu, među prijateljima i u porodici. Težićemo uživanju sa partnerima, čulnim zadovoljstvima, prepuštanju bez mnogo nervoze.

Simoboli koji predstvaljaju Marsa u Biku su moler, kuvar, poslastičar, veterinar,dizajn, arhitektura, vrtlarstvo itd.

Oni koji su imali problema sa novcem moraju da budu obazrivi tokom ovog aspekta jer Mars u Biku nije štedljiv, ne ume da sačuva novac i lako se prepušta „kockanju“.

Imaće podršku strogog Saturna u Jarcu pa će neke situacije i problemi biti rešivi samo uz pomoć stroge discipline i jasnih granica.

Ovan
Pazite se lakog trošenja novca. Ova energija vam donosi pumpanje samopuzdanja koje može da vas olako ulenji.

Bik
Čeka vas ubrzanje, ali ne fiziko. Iskoristite ovaj aspekt za uživanje sa partnerom, ali i za kreativno izražavanje.

Blizanci
Ovo je idealan perido da se suočite sa svojim strahovima i to kroz neki emotivni odnos. Nemojte bežati već kod prve prepreke.

Rak
Imaćete priliku da se pozabavite prijateljstvima. Ukoliko postsoje problemi ili braku, Mars u Biku će vas naterati da probleme rešavate kroz zajedničke aktivnosti.

Lav
Ova pozicija vam donosi konačnu akciju na polju profesije i statusa. Biće potrebno da prihvatite sve prilike koje će vam uskoro pokucati na vrata.

Devica
Planiraćete lepe momente, ali samo udvoje. Povoljni aspekti ka vašoj kući ljubavi će učvrstiti več započete odnose ili doneti jednu novu vezu i to ozbiljnu.

Vaga
Narednih mesec ipo dana Vage će provesti u krevetu i to sa nekim bitnim. Period seksa i uživanja je pred vama.

Škorpija
Pojačana aktivnost na polju partnerstva može doneti nesuglasice i svađe sa voljenim osobama. Postoji mogućnost da se pojave neodgovorni klijenti koji nemaju da plate uslugu.

Strelac
Pazite se pada imuniteta usled naprezanja na poslu. Neki će morati da se sele na novu lokaciju.

Jarac
Ovo je odlična period za prepuštanje zabavi i uživanju. Mnogi će biti nadahnuti za kreativnos stvaranje.

Vodolija
Ukoliko ste razmišljanli o nekom renoviranju, sada je pravi period. Mnogi će se suočavati sa strahovima i blokadama koje su poneli iz kuće.

Ribe
Vreme je za putovanje zbog uživanja i strasti. Mnogi će biti inspirsaini za pisanje i dopisivanje te se pripazite mogućih nesporazuma i svađa.

vestionline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori