Razmišljaš da raskineš vezu u kojoj si sada? Pogledaj kako će ta osoba da reaguje...

OVAN

Rastanke preživljava veoma bolno, ali to ne pokazuje baš svima. Oseća se kao da je ostao sasvim sam na svetu, a sobzirom na to da veruje da je u ljubavi i u ratu sve dozvoljeno, neće tek tako da se povuče - pokušaće da ponovo pridobije vašu ljubav, i to svim sredstvima!  

BIK

Ovaj znak veoma teško podnosi da bude ostavljen, ali će patiti u tišini, ne brinite, neće vas proganjati i moliti da se pomirite. Nastradaće samo njegovi ili njeni prijatelji, koji će morati da slušaju, dugo, dugo, kako je teško biti ostavljen.

BLIZANCI

Oni su navikli da ih svi vole, zato će biti u šoku kada ih ostavite, ali vam to neće pokazati. Takođe, patiće, veoma, ali o tome nikome neće pričati. "Idemo dalje", njihovo je geslo, čak i kada im se srce "cepa". Zato, ako rešite da se, možda, pomirite sa Blizancem, ne čekajte da vam da znak - krenite prvi u "napad".

  RAK

Znaćete da je Rak ostavljen tako što će sedeti u kafani i piti, ili će sedeti kod kuće i pisati pesme. More suza će proliti ova emotivna duša, ali neće dosađivati onome ko ih je ostavio. I da se ne iznenadite - brzo će naći utehu. Veoma brzo! 

LAV

Lav od svega pravi dramu, a naročito od raskida, ali to ne znači da će se život onoga ko ih je ostavio pretvoriti u dramu. Ne, suviše je Lav ponosan da bi učinio tako nešto. Biće tu puno suza, alkohola, ne prespavanih noći, ali za to će znati samo najbliži prijatelji. I na kraju, najbitnije - ako pokušate da ponovo budete sa istim Lavom u vezi, trebaće vam mnogo truda. Lav ne prašta lako. 

DEVICA

Devica vas neće ostaviti na miru dok ne sazna razlog za raskid. Mora da zna sve detalje, sve voje eventualne greške. Zato, nemojte se okrenuti na peti i otići, već Devici sve prvo lepo objasnite, ako želite da taj raskid prođe mirno.

 

  VAGA

Patiće, ali u sebi jer nikome, čak ni najbližim osobama, neće pružiti to zadovoljstvo da je gledaju kako pati. Pred drugima će blistati, a kod kuće će jesti slatkiše, pisati tužne pesme, plakati... 

ŠKORPIJA

Može se reći da uživaju u svojoj ptanji. Svima će pričati šta ih je snašlo, ali to neće biti kukanje već mirenje sa sudbinom, mada teško, bolno i dugotrajno. Škorpija možda od svih znakova najviše pati kada je ljubav u pitanju, ali nikada neće juriti za osobom koja ih je ostavila, računajte na to. 

STRELAC

Ovaj znak uvek ima rešenje za sve, pa i za ljubavne jade. Nakon malo suza, Strelac se pakuje na neki put, i tamo upoznaje novu ljubav. Međutim, ako se na putu, ili u nekom ludom noćnom provodu, ne desi ništa spektakularno, imajte u vidu da će vas ostavljeni Strelac možda ipak pozvati ponovo, pokušavajući da vas još jednom šarmira. Da li ćete odoleti? 

  JARAC

Ovaj znak nikada ne krivi sebe za raskid, zato će misliti da nešto nije u redu sa osobom koja ga je ostavila. A kada je već tako, onda joj taj neko ni ne treba! Ovi ljudi su praktični, trezveni, i znaju kako da idu dalje. Biće patnje, naravno, ali racionalne, zdrave, one koja daje vetar u leđa da se ide dalje.

VODOLIJA

Patiće, ali neće dangubiti - Vodolija ide od kafane do kafane, pije i plače, sve dok nađe novu utehu, a to se, uglavnom, brzo desi. Mada, ako lutajući naiđe na osobu koja ga je ostavila, pokušaće da joj objasni koliko je pogrešila jer niko na svetu nije koa on, ili ona, ubeđene su Vodolije. 

RIBE

Oni su tužni i nezadovoljni čak i i kada su u vezi, a zamislite tek kako im je kada ih neko ostavi - to je smak sveta! Gušiće se u sopstvenom samosažaljenju, a dovoljno je samo jednom da im se osmehnete i opet će vam poleteti u zagrljaj. Zato, klonite ih se ako ne želite da se pomirite.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori