Za kvalitet vaše veze zaista nije bitno koliko ona traje, najbitnije je da oboje budete prisutni i posvećeni i uživate u svojoj ljubavi. Ne treba da poredite svoju vezu sa drugima. Vaša priča je priča za sebe i ukoliko se osećate voljenom, to je najlepša priča koju možete da doživite! Donosimo vam  par saveta koji će svakako poboljšati kvalitet vaše veze.

1. Poštujete interesovanja svog partnera 

Pokazujete interesovanje za hobi svog partnera, a čak i kada ne razumete zašto mu je nešto toliko važno podržite ga. Podrška je bitan element svakog odnosa i bitno je da vi imate oslonac pored sebe, a i da vaš partner može da se osloni na vas.

2. Nikada nemojte odlaziti na spavanje dok ne rešite problem

Potrebno je da efikasno rešite svaki problem, a to ćete uraditi samo razgovorom. Nikad nemojte gurati problem pod tepih, to nije dobro ni za vas ni za vašu vezu. Kroz otvoren  razgovor, vaša veza će samo ojačati.

3. Uložite trud u svoju vezu

Uložite trud u vaš odnos, pokušajte da kroz sitne znake pažnje partneru pokažete da vam je stalo. Iznenadite ga s vremena na vreme sitnicom i ponovo mu probudite leptiriće u stomaku.

4. Negujte svoja prijateljstva

Potrebno je da imate prijatelje, sa kojima se ne viđate zajedno. Nekad je dobro da se na neko vreme odvojite i zabavite se sa drugim ljudima. Ukoliko oboje pored zajedničkog živite i sopstvene živote, imaćete mnogo više zajedničkih tema za razgovor!

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori