Zbog njihove tendencije da u svemu budu prvi, vrlo lako dospevaju na menadžerske i druge rukovodeće pozicije u poslu.

LAV

Iako su veoma ambiciozni, Lavovi se time ne hvale previše, već dopuštaju da njihova dela govore umesto njih. Veoma dobro planiraju, pa se često dešava, da u isto vreme " koordiniraju" više različitih projekata. Zbog njihove tendencije da u svemu budu prvi, vrlo lako dospevaju na menadžerske i druge rukovodeće pozicije u poslu. I pored toga, Lavovima neće biti problem da vam zatraže pomoć ukoliko smatraju da je neophodna, pa uglavnom imaju veliki sistem podrške iza sebe.

JARAC

Pored ambicioznosti, Jarčevi se mogu pohvaliti upornošću i odlučnošću. Njihove sposobnosti najviše dolaze do izražaja u karijeri, gde nastoje da napreduju što je više moguće. Veoma su snalažljivi, što im je dodatna prednost kada se radi o postizanju ciljeva. Njima je veoma bitna finansijska stabilnost, te će stoga, vrlo rado "nacrtati" svaki korak koji je potrebno preduzeti kako bi do toga došli.

OVAN

Ovnovi teže materijalnoj i finansijskoj stabilnosti, pa su u stanju da rade posao koji im je potreban, mnogo pre nego onaj koji vole. Skloni su rizikovanju, dokle god smatraju da će im to pomoći u napredovanju. Spadaju u tipove koji vole konkurenciju jer ih inspiriše, veoma su strastveni, a kada jednom naume da će nešto uraditi, teško ih je odvući sa tog puta. Negativna strana njihove želje za uspehom je to što se često vode parolom "cilj opravdava sredstvo".

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori