Upozoravamo da sledeći tekst ne sadrži kliše i poklanjanje megalomanskih buketa crvenih ruža i predimenzioniranih plišanih igračaka...

OK, budimo iskreni, Dan zaljubljenih ne veže uz sebe više neku pozitivnu konotaciju, a poslednjih godina postao je baš meta nemilosrdnog ismejavanja. Ako ste zaljubljeni i u srećnoj vezi, možda ćete se i osvrnuti na ovaj famozni datum, 14. februar, ali ako ste solo, verujemo da ćete ga prezirati ili samo odmahnuti rukom na spomen Dan zaljubljenih.

Neki će ga pak proslaviti u tajnosti jer ih je pomalo sram da se time pohvale javno, a ako ste ipak u grupi onih koji na taj dan žele da imaju neki plan koji je protiv Dana zaljubljenih, mi imamo 9 nimalo tipičnih, ali cool predloga koji bi mogli da vam se dopadnu.

1. Iskoristite konačno svoju kuhinju

Zaboravite skupocene restorane i celokupnu atmosferu parova koji će to veče vladati svim restoranskim prostorima u gradu. Iskoristite svoju kuhinju i za ovu posebnu priliku okušajte se sami u pripremanju nekih delicija s ličnim potpisom. Mnogi će reći da ljubav ionako ide kroz stomak i neće pogrešiti.

2. Budite offline

Evo, iskoristite ovaj "praznik" da se odjavite s društvenih mreža gde će vas sa svih strana ionako zasipati preromantičnim sadržajima od kojih će vam verovatno biti malo i mukica. Što dalje od vidnog polja, to bolje za vas. A ako partner i vi odlučite isto, posvetiće te sigurno više vremena jedno drugom. A to je i poenta!

3. Napravite ludi party

Da, skupite omiljenu ekipu i neka vam Dan zaljubljenih bude barem dobar motiv za okupljanje. Bilo da ste u paru ili solo, nije bitno, što više dragih ljudi na okupu, to bolje i zabavnije.

4. Odradite zajednički trening

Kažu da parovi koji vežbaju zajedno ostaju zajedno. Pa, ako oboje volite da vežbate, možda biste večer mogli da provedete na zajedničkom džogingu nasipom ili na nekom grupnom treningu. Osim što ćete sagoreti kalorije i kvalitetno provesti vreme zajedno, definitivno ćete se zabaviti. 3 u 1.

5. Serije, filmovi i opuštanje

OK, ovo možda nije neka revolucionarna ideja, ali ipak… ležanje na kauču i maratonsko gledanje omiljenih serija ili filmova u pidžamama, ima li išta bolje? Nema i tačka!

6. Društvene igre za dvoje

Ne, ne mislimo na to na šta ste prvo pomislili (smeh), stvarno mislimo na društvene igre. Ovo će biti fora za one parove koji su i inače takmičarski nastrojeni. Pa, zašto ne biste izvukli neku društvenu igru za dvoje i međusobno sebi dokazali ko je zapravo bolji, spretniji ili ko možda samo ima malo više sreće. Zabava je zagarantovana.

7. Bacite se na veliko čišćenje stana

Neke žene će reći da im ništa nije toliko sexy kao muškarac koji čisti i rasprema. Da, ne zvuči nimalo romantično da na Dan zaljubljenih zajedno očistite stan, ali u tome upravo leži cela čar kako smo i spomenuli na početku teksta, a to su nimalo tipične stvari za Dan zaljubljenih. Stoga, zasucite rukave i zajednički se posvetite poslu. Rezultat će verujemo biti besprekoran.

8. Zajedničko ismejavanje Dana zaljubljenih

Ako ste jedni od onih koji vole da zbijaju šale na račun Dana zaljubljenih, verujemo da ćete online pronaći veliku količinu sadržaja koji će vas na tom polju nasmejati. Počnite od 9GAGa, Twittera i preko ostalih platformi na kojima leže viralna čudesa kojih na Dan zaljubljenih sigurno neće manjkati. P. S. Ovo ne važi ako ste se odlučili za ideju po rednim brojem 2; da budete offline.

9. Volontirajte i pomozite nekome

Nije bitno da li ste solo ili u vezi, ali ako želite doprineti zajednici ili nekome kome je to potrebno - ljubav na Dan zaljubljenih ne morate širiti samo međusobno nego i drugima i to tako da im jednostavno pomognete. Sigurno ima nekih udruženja i organizacija u vašem gradu kojima se možete pridružiti i pomoći te ulepšati dan njihovim članovima.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori