Pun mesec izaziva povećanu razdražljivost i osetljivost, ali kada je u Raku, svom vladaru, osećanja su mnogo naglašenija. Evo šta treba da očekujete.

Pojačane emocije prisutne su 1, 2 i 3. januara, pa je najbolje izbegavati bilo kakve konflikte. Sa punim mesecom će biti naglašeno konzumiranje alkohola, pa se čuvajte u saobraćaju. Kako je Merkur disonantan sa Neptunom, prete nam prevare, zablude, neopravdan bes i trovanja alkoholom.

Pun mesec će biti u opoziciji sa stelijumom planeta iz Jarca. Sa Suncem daje ranjivost, umor, sa Saturnom tugu, nezadovoljstvo, osećaj manje vrednosti, slabije zdravlje, zavisnost, uzrujanost; sa Venerom može da se bude lakomislen, pa se mnogo toga radi iz inata; sa Plutonom najavljuje nestabilnost i razne probleme.

Pored mnogih negativnih aspekata, tu su i pozitivni aspekti od Jupitera, Marsa i Neptuna koji nam mogu doneti lepa druženja, putovanja, ljubav, strast. Pojedinim osobama može se desiti i karmičku ljubav, što se može odnositi na Device, Jarčeve i Bikove.

Ogromna sreća i uspeh trebalo bi da pogodi zemljane i vodene znake. Mars je u Škorpiji, pa će mnogi biti borbeniji, a kod ljubomornih osoba se javlja još veća ljubomora.

Uran kreće direktno 2. januara, što će pokrenuti kod mnogih osoba iznenadna dešavanja koja zavise od lične natalne karte. Dosta aspekata ukazuje na srećne okolnosti i radosnu Novu godinu. Ipak, budite oprezni.

bliczena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori