Bikovi uživaju u ljubavi, Blizanci su skloni infekcijama.

OVAN

POSAO: Povoljan je dan za poboljšanje finansija. Možete imati sreće na ovom polju. Dolazi vam i pomoć preko drugih ljudi. Ukoliko ste od bilo koga želeli da zatražite pozajmicu, dobar je dan za to.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma misteriozno. Pokušaćete da je osvojite i da joj se približite. Važno vam je da joj pokažete da su vaše namere dobre i iskrene i da je ljubav prava.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se jako dobro i imate dovoljno energije za sve! Možete da očekujete jedan dobar dan u kojem će vam skoro sve ići od ruke.

BIK

POSAO: Možete da se nadate dobroj poslovnoj saradnji sa osobom rođenom u znaku Škorpije. Povoljan je dan za posao. Iako je nedelja, napravićete neke korisne korake i bićete posvećeni poslu.

LJUBAV: Može se reći da vam ljubavna situacija nikad nije bila bolja. Pored voljene osobe imate sve ono što vam je potrebno. Zadovoljni ste i rešeni da na duže staze sačuvate vašu ljubav.

ZDRAVLJE: Prija vam boravak na svežem vazduhu, iako je hladno vreme, šetnja vam unosi neki dobar osećaj. Umerena fizička aktivnost u svakom slučaju ne može da vam škodi.

BLIZANCI

POSAO: Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu i da završite sve važne obaveze. Iako je nedelja, vi i dalje imate motivaciju za rad. Volite posao koji radite i važno vam je da ostvarite uspeh.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Device, biće vam potrebno malo vremena da je osvojite. Jaka hemija postoji između vas dvoje i već je svima jasno da se tu nešto dešava...

ZDRAVLJE: Povedite računa o infekcijama kojima ste skloni jer vam je imunitet oslabljen. U najblažem slučaju ćete imati neku prolaznu prehladu. Hladnoća vam ne prija i podložni ste problemima.

RAK

POSAO: Možete da se nadate veoma pozitivnom danu u kom nećete biti preterano opterećeni poslom. Imaćete dosta slobodnog vremena. Ovu nedelju provodite zajedno sa porodicom i dragim ljudima.

LJUBAV: Ako ste slobodni nova ljubav je na pomolu. Ako već imate partnera pored sebe današnji dan će biti posebno romantičan. Uživate kada ste zajedno, izgubite se u prostoru i vremenu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Zdravlje vam je odlično! U sebi nosite dosta smirenosti i pozitivne energije, koja se na dobar bačin odražava i na ljude oko vas. Možete da očekujete dobar dan.

LAV

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje zarade, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je period u kojem ćete nešto lakše moći da ostvarite planove koje ste imali od ranije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da ćete popraviti odnos sa voljenom osobom. Oboje ste spremni da se malo više posvetite jedno drugome. Slobodni Lavovi mogu imati zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji je kod vas sada jako osetljiv. Pazite na ishranu, jedite što više kuvane hrane i voća i povrća, a izbegavajte teške i masne namirnice koje se sporo vare.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas važan poslovni razgovor sa osobom koja bi mogla da vam pomogne na ovom planu. Iako je nedelja, aktivno radite na proširenju mreže poslovnih kontakata koja vam je važna.

LJUBAV: Flertujete i uživate u tome ali još uvek niste sasvim spremni za početak veze. Dopada vam se da se neko vreme poigravate sa drugom osobom. Moguće je da to ipak neće predugo trajati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Od toga vas i glavobolja može mučiti. Bilo bi dobro da se posavteujete sa svojim lekarom oko toga na koji način da ublažite svoje zdravstvene tegobe.

VAGA

POSAO: Ako ste očekivali priliv nekog novca danas, bićete zadovoljni. Situacija na ovom polju je sve bolja i bolja. Pred vama je dan u kojem će neke lepe vesti svakako dopreti do vas!

LJUBAV: Uživate u ljubavi i važno vam je da vaše želje budu ispunjene. Partner se trudi da vam udovolji. Možete da očekujete veoma romantičnu atmosferu. Ako ste slobodni, prija vam jedan Lav.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da budete zabrinuti. Hronični problemi se polako smanjuju i vi se osećate sve bolje i bolje. Zadovoljni ste svojim stanjem.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi ste rešili da uživate u vikendu i da posao ostavite po strani. Nećete biti posvećeni poslovnim obavezama. Možete da očekujete jedan miran i opušten dan tokom kojeg neće biti stresa.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i veoma nežni prema osobi koju volite. Želite da provedete ceo dan sa njom i da joj pokažete svoju ljubav. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo se dešava sasvim neočekivano!

ZDRAVLJE: Moguće je da vas sustiže umor. Iskoristite višak slobodnog vremena da se dobro naspavate. Potrebno vam je da se malo više posvetite sebi i potrebama svog organizma kako bi se bolje osećali.

STRELAC

POSAO: Snalažljivi ste i lako plivate u svim poslovnim vodama. Očekuje vas situacija koja će testirati vašu kreativnost. Pred vama je dan u kojem može biti nekih neočekivanih dešavanja.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja vam se dopada u nekoj intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti. Pred vama je zanimljiv dan i trenuci u kojima ćete svakako uživati.

ZDRAVLJE: Dobro ste raspoloženi. Na polju zdravlja nemate probleme. Možete da očekujete jedan generalno pozitivan dan u kojem je sve na vašoj strani. Sreća vas prati i nemate tegobe!

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati priliku da sagledate pozitivne poslovne rezultate koje ste do sada ostvarili. Rezmirate utiske i dolazite do pozitivnih zaključaka. Posao vam dobro ide!

LJUBAV: Možete da se nadate pozitivnoj i prijateljskoj komunikaciji sa voljenom osobom. Dobro ćete se provesti u zajedničkom društvu. Ako ste sami, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam zglobovi pogotovo na nogama. Čuvajte se uganuća, istegnuća i nekih manjih povreda. Ukoliko se aktivno bavite sportom budite posebno oprezni danas.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma značajnu priliku da ostvarite poslovno napredovanje. Maksimalno ste posvećeni poslu. Naporno radite i ne odustajete sve dok ne vidite određen pomak.

LJUBAV: Očekuje vas pozitivan dan za ljubav ako već imate partnera pored sebe. Ako ste slobodni, bićete pasivni danas. Moguće je da ste više posvećeni karijeri nego traženju nove ljubavi.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Preterano ste napeti, a to ne može dobro da se odrazi na vaše zdravstveno stanje. Nađite vremena za sebe i za relaksaciju.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu, kao i manjak poslovnih obaveza. Možete da uživate u vikendu! Pred vama je lep dan koji ćete provesti u vrlo lepom okruženju.

LJUBAV: Vama je veoma važno da sačuvate i zadržite svoj moral kako biste znali da ste doneli pravu odluku. I kada ste pred iskušenjem dobro znate koji je isparavan put. Težite tome da sačuvate svoj brak.

ZDRAVLJE: Utopljavajte se i izbegavajte hladnoću. Skloni ste virusnim infekcijama, prehladama i sličnim problemima sa zdravljem. Odmarajte i mirujte danas, nije vam dan za naprezanje.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori