Bikovi, pripremite se za put u inostranstvo, Blizanci, oslobodite se crnih misli! Škorpije ne dajte da vas toliko muči ljubomora!

OVAN (21. 3. - 20. 4) Jačajte danas unutrašnju snagu. Verujte detetu u sebi. Morate da se više razmišljate a manje da se iscrpljujete. Potrebno je da imate ravnotežu posla i emocija. Ako vam je partner neki zemljani znak neće da vas trpi po svaku cenu. Imate snagu zdrave osobe.

BIK (21. 4. - 21. 5) Razmišljate praktično. Zarađujete brzo. Imate važan put u inostranstvo. Ovo je dan kada možete samo da mislite na avanturu, put kraćih ljubavi. Posebno izazov za one koji su u braku ili vezi. Osetljivo uho.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6) Pametno postupate. Imate sve izgleda se okrenete dobrom poslu koji vam daje izglede da ste povezani sa zemljama zapada. Mirnu luku imate i sigurni ste u ljubav koju godinama gajite. Slobodni neka se oslobode loših misli. Čuvajte se prehlade, vetra, hladnih napitaka.

RAK (22. 6. - 22. 7) Dobro analizirate sve što je pred vama. Imate sve izglede da započnete neki nov posao kojim niste zadovoljni u startu. Možda je bolje da budete u krugu porodice jer vas jedino oni podržavaju. Dobro se hranite i ne bi trebalo da imate neke smetnje.

LAV (23. 7. - 22. 8) Dan za menadžere. Svi koji rade u velikim kompanijama mogu da budu na dobrom putu zarade. Privlači vas jedna Vaga. Nikako je ne ispuštajte iz vida. Želudac osetljiv.

DEVICA (23. 8. - 22. 9) Pokušavate da se stabilizujete ali nikako da svoju intuiciju usmerite na pravi put. Pomoć Škorpije, Raka ili Ribe vam može doneti sreću i zadovoljstvo. Moguće su manje prepirke svađe sbog sitnih stvari koje nisu od ključne važnosti vaše veze. Povišen šećer u krvi.

VAGA (23. 9. - 22. 10) Veoma ste koncentrisani na sve što se dešava u poslovnoj okolini. Konstruktivni ste. Loš odnos sa roditeljima mogu uticati na vašu vezu. Nađite rešenje što pre dok ne bude kasno. Opustite se, napetost nigde ne vodi.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11) Niste koncentrisani na posao. Sve vas mrzi, sve vam je teško ali vreme ide, neće se vratiti a zadaci ostaju tu gde jesu. Ljubomora vas mori. Agresivnost i uravnoteženost se smenjuju. Sve kontrolišete. Nervoza i napetost.

STRELAC (23. 11. - 21. 12) Teški dani su iza vas. Vreme je da zatvorite kancelariju i odete svom domu. Zadovoljni ste kako je protekla nedelja iza vas. Blizak odnos sa porodicom. Partner je srećan. Manja nervoza.

JARAC (22. 12. - 20. 1) Svi koji su naklonjeni muzici ili umetnosti uopšte ovo može biti povoljan dan za njih. Imaće ponude za dalji razvoj svoje karijere. Malo bespotrebne drame unosite u zajednički život.  Analizirate stvari. Muči vas prošlost.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2) Emotivno neraspoloženje utiče na vašu radnu okolinu. Neobično se ponašate. To im unosi nervozu. Partner vam zamera da ste bizarni, nekovencionalni. Vi žestoko odbijate sve što je standard. Nervna kriza.

RIBE (20. 2. - 20. 3) Samodisciplina i samokontrola su na izmaku. Sve vrvi oko vas. Veoma je napeto.  Žudite za uzbuđenjima, otkrićima. Ne tolerišete rutinski život. Danas tradiciju odbacujte. Novi put. Potrebna vam je teretana.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori