Poigravaju se ovih dana zvezde sa nama – malo nam daju, malo nam oduzmu. Kao da ne dozvoljavaju da se stabilizujemo u potpunosti, da prodišemo punim plućima. Čas nas muče emotivni i materijalni problemi, čas nas muči pretoplo vreme.

U ovaj mesec ulazimo sa Suncem, Marsom i Merkurom u znaku Raka. Mesec u svojoj prvoj četvrti i Jupiter nalaze se u znaku Vage. Saturn je i dalje retrogradan u znaku Strelca, a Pluton takođe u nazadnom hodu u znaku Jarca, kao i Neptun u znaku Riba. Uran je u znaku Ovna, a Venera u znaku Bika. 

Prva planeta koja menja znak je Venera, koja iz svog sedišta i znaka Bika prelazi u Blizance i to 5. jula. Venera u Blizancima ja laka, lepršava, optimistična. Flertovaćemo, pričaćemo, smejaćemo se, bićemo u pokretu. Prava Venera za letnja zaljubljivanja. Tokom svog tranzita napraviće trigon sa Jupiterom – oformiće se nove emotivne i poslovne veze, kvadrat sa Neptunom – bićemo skloni ”sedenju na dve stolice“, a u isto vreme biće aktuelne “bele laži“, ali i previše romantična i idealistična gledišta. Takođe, napraviće i opoziciju sa Saturnom – neke ljubavi i kontakti će doći u zastoj, ali i sekstil sa Uranom – pa ćemo biti skloni avanturama.... 

Odmah za njom, 6. jula Merkur prelazi u znak Lava. Lav kao znak koji vlada ljubavlju, uživanjima, zabavama, talentima, lepo će ugostiti ovu planetu – slede nam dani koji će doneti topliju komunikaciju, koji će učiniti da želimo da se provedemo, zabavimo, opustimo. 

9. jula pun Mesec je u znaku Jarca. Sve ono vezano za posao, za poziciju, za karijeru – doći će do neke svoje kulminacije i maksimalnog dejstva. Oni projekti koje ste započeli u periodu od otprilike šest meseci unazad sada će pokazati svoj puni učinak. 

20. jula Mars prelazi u znak Lava. Porodične i emotivne relacije, koje su bile pod velikim pritiskom u prethodnih mesec i po dana sada mogu da odahnu. Mars u Lavu daće nam veliku dozu energije, a obzirom da će praviti divne aspekte tokom svog boravka u ovom znaku, možemo da se zaista nadamo jednom uzbudljivom i punom akcije letu. 

22. jula i Sunce prelazi u znak Lava. Sa tri planete u svom znaku sigurno je da će se Lavovi osećati više nego dobro, ali ni mi ostali nećemo proći loše. Očigledno je da smo ušli u vreme kada će biti aktuelni i odmori, ali i ljubav i uživanje. 

Kada na ovo dodamo da 23. jula imamo i mlad Mesec, takođe u znaku Lava – sve vam je jasno. Koliko god da su teške i komplikovane situacije u kojima smo trenutno, više je nego izvesno da postoji velika šansa za oporavkom i poboljšanjem. 

26. jula Merkur je u znaku Device i jednom od svojih sedišta. Dobar je period za poslovne aktivnosti i za dogovore. Uslužne delatnosti biće u porastu. Očigledno je da će kafići, restorani i letnje bašte raditi „punom parom“. 

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori