Bikovi se nalaze u novim počecima, Vage zauzimaju lidersku poziciju na poslu, RIbama se preporučuje oprez u vožnji!

OVAN (21. 3 - 20.4.) Imate dobre saradnike. Morate da se okrenete partnerima koji dolaze sa istoka, od njih veći novac stiže. Raspoloženi ste za romansu. Uživajte u danu i svakom trenutku ovog prelepog života. Pazite na ishranu.

BIK (21. 4 - 21.5.) Osećate da vam je dan pun raznih iznenađenja. Ako radite građevinske poslove, ugovarajte od naredne nedelje, takvu vrstu delatnosti. Dobar dan za mlade pripadnike ovog sazvežđa, nova poznanstva, nove ljubavi. Imate problem sa migrenom.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Iskustvo i znanje su glavni pečat današnjeg dana poslovnosti. Igrajte na tu kartu. Takođe ste veoma uspešni na ljubavnom polju zahvaljujući životu koji ste vodili pre i naučili za dalju budućnost. Iskustvo koristite u proceni stanje u organizmu.

RAK (21. 6 - 22.7.) Morate da se ubrzate danas. Zapravo, potrebno je da gledate stvari realnije nego drugi oko vas. Vodi vas vaša intuicija. Oni Rakovi koji su sami, mogu biti oslobođeni kroz vatrenog Ovna. Razmišljate o sistematskom pregledu.

LAV (23. 7 - 23.8) Potrebno je da se okrenete kanalisanju pozitivne energije koju imate previše, kako biste komercijalizovali ideje. U ljubavi morate da nađete bar malo mira za bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Pregledajte debelo crevo.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Pokažite volju za promenama, reformama u okviru posla gde radite. Pa čak i da niste intelektualac, odličan ste radnik i inicijator. U ljubavi vaš partner je danas preduzimač ka vama. Dozvolite mu da se pokaže najbolje što može. Dobro zdravlje.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Okupljate ljude, potrebna vam je publika da svoje ambicije predstavite drugima. Vide vas kao lidera koji pokreće. Svoje misli i emocije kontrolišete, ne dozvoljavate napad emocija da vas obuzme. Sjajno se osećate.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Energija koja je čuvana sada izlazi na videlo. Ambicije su velike i vi žurite ka njima. Svi moraju da vas prate. Malo dodatne strasti u vezi će dobro doći.  Adrenalin je proradio. Proverite dioptriju.  Ako je nemate ovoj dobar trenutak da se uverite da li je to zaista tako.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Sve što dobijete vi ste u stvari zaradili svojim radom . Veoma lagodno posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete. Ne dopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Vi već imate svoju.  Traka za trčanje. Idealna je za vas danas.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Ukoliko je bilo nekih problema i prepreka ka ostvarenju ciljeva to sad prolazi. Lakše se diše. Svima se udvarate. Želite da vam kažu da ste najbolji.  Visok pritisak.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Nema posebnih dešavanja. Vi ste se osamili i radite ono što je u planu. Učite iz svojih ranijih iskustava. Svojeglavi ste ne dozvoljavate voljenoj osobi da kaže ono što želi da promenite. Prožima vas jeza.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Sastanak na vidiku. Vaš položaj nije ugrožen. Više je informativan. Nema mesta za brigu. Izlazite u veliko društvo i sjajno ćete se zabaviti. Opušteno je.  Oprez u vožnji! Posebno ukoliko osetite blage vrtoglavice

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori