Bilo da ih shvatamo ozbiljno, ili ih čitamo iz puke radoznalosti, jedno je sigurno – zabavni su.

OVAN (21. 3 - 20.4.) Imate osećaj jake nadahnutosti  za jednog nestrpljivog Ovna. Novac vam stiže a niste ni svesni koliko i kako. Osećate potrebu da vas partner podržava u svemu. Zglobovi, posebno kičma preosetljivi.

BIK (21. 4 - 21.5.) Niste neko ko može da se spremi  brzo za novi početak. Potrebna vam je pomoć. Pomoć tražite u brzim znacima poput Blizanaca, Vage, Vodolije. Dobar dan za one koji žele da menjaju svog partnera i njegove stavove. Dosta ste nervozni.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Potrebno je da iskoristite nove ideje koje vam se pružaju. Vi ste osoba koja može da uradi sve za šta drugi nisu sposobni. U ljubavi ste pravi virtuoz, zavodnik, bilo žena ili muškarac. Seks i strast stavljate na prvo mesto. Raspoloženi ste ali više se krećite.

RAK (21. 6 - 22.7.) Mislite o svemu, obaveze primate uvek olako. Teško ih sprovodite u delo ali ipak završite sve što treba. Skloni ste da flertujete previše ponekad iako imate potrebu za stalnim partnerom. Nesigurnost vas osvaja. Zbog preterivanja u poslu moguć pad imuniteta.

LAV (23. 7 - 23.8) Da li ste svesni da će neko drugi uzeti vaše mesto, ako ste previše zatvoreni i egoistični. Uživajte u noćnim izlascima ili otputujte negde gde vam je veći mir od stalnog mesta boravka. Za Lava je važno da povede računa o ishrani.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Imate dobru energiju ukoliko radite poslove vezane za usluge, posebno hranom. Ne razmišljate o novcu previše. Potrebno vam je da imate sigurnost, razumevanje sa partnerom. Dobar odnos sa Vagom. Potreban vam je sport.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Brzopletost vas dovodi u neprijatnu situaciju što vam donosi dodatne probleme. Hladna glava efikasnije razmišlja. Emocije su proradile, vi im se prepuštate. Nežni ste prema partneru. Pozitivna energija vam danas dobro služi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Buran dan, puno novih ideja koje treba obraditi i postaviti na mesto. Neki žele da se posebno istaknu. Želite slobodu, pomalo ste buntovni u ispoljavanju svojih želja. Problem za one koji se nalaze u dužoj vezi.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Imate moć da ubedite druge da su vaše ideje one prave i da bi trebalo biti prihvaćene bez pogovora. Brzo napradujete. Intelekt je ispred emocija danas. Sloboda vam je potrebna. Ko ne shvata gore po njega. Masaža tela pomaže za cirkulaciju.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Može se desiti da dođe do rascepa između vaših ličnih ciljeva i onog što se uradili za druge. Ponekad je uredu pomoći i drugima da ostvare svoj cilj. Otuđili ste se od partnera i prijatelja. Svi da se druže a vi tražite vaša četri zida i da vas niko ne zove. Niste raspoloženi za dosadne stvari.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Počeo je novi dan a vi ste izneli nekonvencionalne ideje i mišljenja od koji se sve trese. Ipak ste vi ispred drugih. Super se osećate i tražite od partnera da vas iznenadi! Čuvajte se povreda.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Impulsivni ste, žustri. Saradnici vole takvo stanje kod vas. Želite promenu na emotivno planu. Dobićete informacije o prijatelju koja vas može iznenaditi. Ne prihvatajte previše k srcu. Visok krvni pritisak.

lovesensa

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori