Da li se i vi nalazite među njima?

Kada dođe do raskida najviše će patiti RIBE i VODOLIJE, navode astrolozi.

Ribe se toliko vežu za partnera da čak i na njegovu neveru mogu da ostanu slepe. Ne žele da uvide istinu i činjenično stanje, a ako je ta istina bolno servirana od voljene osobe, plakaće i pasti u depresiju, ali neće ostaviti partnera čak i ako zna da je nevoljena.

Za pripadnike ovoga znaka može se reći da su oličenje vernosti i odanosti pa bi, da mogu, rado bile s jednim partnerom celog života.

U ljubavi su uporne, romantične i sanjarski nastrojene, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle da drže u sebi. Ribe su vrlo emotivne i zbog nesrećne ljubavi ili neuzvraćenih osećanja mogu dramiti ili posegnuti za alkoholom. Partnera će uveravati da je s njihovim odnosom sve u redu i da može biti još bolje, ali rastanak neće nikada prihvatiti, a naročito ako s parnerom imaju i decu.

Ako Riba ostavlja partnera, to će učiniti samo ako se jako zaljubila u nekog drugog.

S druge strane, Vodolije će u nekim situacijama same sebe kriviti jer znaju da propagiraju slobodu odnosa. Ali sigurno neće tako lako da prekinu odnos. Ukoliko ljubav počne da slabi, njihovo zanimanje i razumevanje za partnera će se tada pojačati. Trudiće se svim silama da vrate partnera, nudeći mu prijateljstvo samo da bi bile uz njega.

Ako su vodolije te koje ostavljaju partnera, duboko će same sebe uveriti da je to najbolje rešenje. U svojim očima će pokušati što više da ocrne partnera, kako bi im bilo lakše, a neke vodolije će utehu potražiti u društvu i zabavi.

Ali kako reaguju sa zakašnjenjem, tek posle shvate da je do konačnog rastanka zaista došlo i tad jako pate. Raznolikost je za njih omiljeni začin života pa obično imaju mnogo partnera u životu. Skrasiće se s partnerom s kojima im nikada nije dosadno.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori