Jarčevi su razdražljivi, Lavovi i Ribe danas blistaju na polju komunikaciju, Device su umorne od jurnjave za novcem.

OVAN (21. 3 - 20.4.) Kreativni ste i šarmantni, možete biti u centru pažnje, možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Osetljiva jetra.

BIK (21. 4 - 21.5.) Stabilni ste, znate šta hoćete. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem odlična. Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Mogli biste mnogo da postignete zajedno. Zdravlje dobro.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Često prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Smirite strasti, prepirke. Dobri dani stižu,  idete napred, bez obzira na okolnosti.

RAK (21. 6 - 22.7.) Poslovno morate da sarađujete sa nekim iz familije. Verovatno je to neki bliži rođak ili rođeni brat. Taj posao zahteva vreme i pre svega strpljenje. Ljubavno ste sigurni u brak koji imate. Slobodan Rak traži i dalje svoju sreću. Dobro raspoloženje.

LAV (23. 7 - 23.8) Dobra komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan za onog Lava koji ima podznak Vaga. Lav u braku mora da misli o izgradnji nekog zidanog objekta. Verovatno vam partner pomaže u svemu tome. Pojačana nervoza.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Diplomata ste, pokušavate da ne mislite samo na novac, morate da sagledate realnost. Nije moguće uvek biti u tolikom novcu bez posledica. Partner vas podržava u svemu što radite. Ne može bez vas i vaših saveta. Osećate se umorno od svega.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Dominanto pristupate poslu koji vas čeka . Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elana. Zadovoljstvo  vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru a partner je glavni kuvar. Sve je na svom mestu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Posao ide tokom koji ste vi odredili. Unutrašnji talenti dolaze na videlo i ti želite da iskoristite. Pružate ruku razumevanja vašem partneru. Izvodite ga u bioskop, ali mu tražite neki restoran posle. Manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad odlažete posao što duže, to nije dobro. Ostajte kod kuće vi i vaš partner, nije vam niko potreban. Previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost, ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave. Emocije su danas poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate. Česta razdražljivost.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Vraćate dugove. Zarada je dobro napreduje, zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate. Vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je. Preporučuje se detoksikacija na svim nivoima fizički i mentalno.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu. Neki čak i uživaju na poslu. Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara. Sinusi. Preporučuje se inhalacija prirodnim preparatima.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori