Lav je napet, Ovan ostvaruju uspešnu poslovnu saradnju, Rak pod hitno mora da se stabiliše.

OVAN Dobar dan da se pokrenete jer imate viška energije koju morate pod hitno da iskoristite u dobre poslove. Saradnja sa Lavom uspešna. Informacije o jednoj osobi za koju ste zainteresovani stižu. Želite lepo poznanstvo. Nervoza vas blokira.

BIK Samo da postoji jasan cilj i kod vas nema finansijskih problema. Morate da ulažete u velike projekte. Od čestih promena na emotivnom polju možete da se blokirate. Mislite na nekog ko nije vredan vaše pažnje i emocija. Česte su infekcije grla.

BLIZANCI Ako ste imali loše iskustvo sa saradnicima, nikako ne popuštajte ponovo. Sklonost drugih da vas maltretiraju je velika. Možete imati više sreće u ljubavi. Slobodni Blizanci nisu raspoloženi za ljubav. Volite samoću. Respiracija pluća lošija.

RAK Morate da se stabilizujete emotivno ako želite dalje da radite kako treba. Privatan život vam narušava poslovni. Partner može da vam pomogne ako ga zaista prihvatite. Relaksacija, voda vam pomaže da se regenerišete.

LAV Nervno ste napeti i dosta trpite u firmi, posebno ako vam je nadređeni rođen u znaku Raka. Ukoliko ste u vezi sa Vodolijom ili Devicom onda su nesuglasice izvesne. Problem sa rukama, šakama.

DEVICA Zaradićete veće pare ali ćete imati i dobro druženje sa kolegama. Uživaćete u radu. Imate dugogodišnju ljubav, to vas čini jakim i raspoloženim. Ne razmišljajte o samoći, jednostavno se osećate dobro u svojoj koži ako ste slobodni. Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA Navikli ste saradnike da budu uz vas kada je najteže. Danas to nije običaj, ipak ćete morati da ih podstaknete, uspavali su se.  Zbližavanje sa jednom Vodolijom. Gajite dobru komunikaciju. Alergije.

ŠKORPIJA Prvo što treba da uradite je da napravite plan rada za posao iz inostranstva. Mnogi vas cene saradnici i traže van države. Partnera zamarate svojim pridikama. Unesite duh humora u zajednicu. Tanka creva su ugrožena

STRELAC Dobre prilike u današnjem danu za odličnu zaradu. Radićete jedan pomalo neobičan posao, koji još nije toliko raširen u sferi komercijale. Informacija o raskidu veze prijatelja može da vas uznemiri i poljulja vaš ljubavni odnos, preosetljivost. Manja nervoza.

JARAC Volite lepo, bavite se kreativnim radom jer vas to diže iz loših i mračnih situacija. Odbijate da se javite jednom Biku. On je uporan, neće vas ostaviti na miru. Potrebno je da se okrenete nekom sportu, na primer tenis.

VODOLIJA Niste raspoloženi danas za neki rad. Kao da ste upali u neku vrstu apatije. Pokušajte da šarmirate nekog. Previše ste statični. Možda će vam to pomoći na polju posla ali i na emotivnom planu. Lek vam je dobar film, knjiga ili razgovor sa prijateljima.

RIBE Osećaj nesigurnosti koji s vremena na vreme oduzima snagu i ideje daće samo blokade u poslu koji je zanimljiv i perspektivan. Suptilni ste previše. Rak ili Škorpija je pravi izbor za vas. Jačajte imunitet pozitivnim mislima.

vecernje.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori