Evo šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju na polju ljubavi...

OVAN (21.03 - 20.04)

Konjukcija Urana i Venere i ove se sedmice oseća i donosi neuobičajeno ponašanje od strane voljene osobe. Mogu vas iznenaditi njeni postupci ili reakcije, koje će biti iznenadne i više nego izvesno – burne. Možda je i potreban dašak svežine u vašem odnosu, ali budite obazrivi i pokušajte da držite stvari pod kolikom tolikom kontrolom, jer se lako mogu „otrgnuti“ i kod nekih od vas doneti čak i prekid onosa. Dobro je što je ovo kratkotrajan aspekt, nakon kojeg odmah ulazite u fazu smirivanja, pa se nadam da ćete moći da se postavite prema voljenoj osobi na pravi način. Ne odgovarajte nervozom na partnerovo ponašanje, jer ćete time samo uneti dodatni nemir. Ukoliko ste usamljeni, otvara vam se prilika za jedan „brzinski“ kontakt, od kojeg ne smete mnogo očekivati, jer postoji šansa da se razočarate. Bolje su prilike za kontakte sa suprotnim polom od sredine sedmice.

BIK (21.04 - 21.05)

Početkom nedelje još uvek je aktuelna konjukcija vaše vladarke sa Uranom – naglašeno se može osetiti u partnerskim odnosima, i to najviše kroz nemogućnost da više kontrolišete sebe – vaša nezadovoljstva mogu izbiti ogromnom snagom, i bićete skloni da voljenoj osobi „saspete sve u lice“. Vaše emotivne relacije mogu biti duboko poljuljane, a kod nekih čak može doći i do prekida. Ako sačekate samo malo, i pokušate da ne reagujete impulsivno, oko vikenda možete osetiti smirenje i moći da voljenoj osobi saopštite sve što hoćete, ali na jedan mnogo mirniji, racionalniji način. Ukoliko ste usamljeni, sekstil Venere i Marsa koji je naglašen tokom ove nedelje prvenstveno govori o seksualnoj komponenti odnosa koje biste u ovom periodu pokrenuli. Ne žurite sa ulaskom u nove emotivne priče.

 BLIZANCI (22.05 - 22.06)

Ukoliko ste u emotivnim relacijama, ulaskom vašeg vladara Merkura u polje ličnosti, dolazite u fazu u kojoj možete na lakši i jednostavniji način uneti neke pozitivne elemente u odnos sa partnerom. Doduše, biće vam povremeno teško da drugu stranu „pokrenete na akciju“ i to zato što planeta koja vlada partnerima, Jupiter, tek na samom kraju nedelje kreće direktnim hodom. U prevodu – partner će vas čuti, ali možda neće odreagovati u pravom trenutku ili na pravi način. No, to ne znači da treba odustati od pokušaja da promenite nešto na bolje. Ukoliko ste usamljeni, vladarka polja ljubavi, planeta Venera, trenutno vam je „iza leđa“, što znači da ćete se teže emotivno otvarati i da će vam biti potrebno više vremena da se istinski zainteresujete za nekog. Ipak, ovo vas neće sprečiti da tokom ove sedmice budete vrlo aktivni, u pokretu, u društvu svojih prijatelja i dobroj zabavi.

RAK (23.06 - 23.07)

Pun Mesec, vladar vašeg znaka, u konjukciji sa Saturnom koji vlada poljem ozbiljnih partnerstava i braka, izneće neke, više nego izvesno, bolne i neprijatne istine kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Doduše, takva forma raščišćavanja u suštini i jeste neophodna, da biste vi i voljena osoba mogli da odredite možete li ih prevazići i nastaviti dalje, ili je vreme da ozbiljno porazgovarate o razdvajanju. Trenutni status quo u kome ste neće moći da se održava na duži rok. Neke promene moraju nastupiti, ako ne u ovoj sedmici, a ono u narednom periodu od mesec i po dana. Ukoliko ste usamljeni, planeta Venera ove sedmice ulazi u polje koje predstavlja vaše prijatelje, izlaske, društvene aktivnosti. Vreme je da budete aktivniji i da uživate u životu. Ne brinite, i ljubav će se pojaviti.

 LAV (24.07 - 23.08)

Imate osećaj da je odnos sa voljenom osobom samo površinski dobar i da vas dvoje zaobilazite u širokom luku neke, iole ozbiljnije teme i probleme koji stoje i samo čekaju da se aktiviraju. Neću reći da je ovaj vaš osećaj daleko od istine, ali mogu da preporučim da pokušate da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči. Bolje je neke stvari rešiti odmah, nego čekati da se nakupe, nagomilaju – onda ćete imati problem koji će verovatno biti mnogo kompleksniji nego sada. Ukoliko ste usamljeni, najviše su vam naglašena polja prijatelja i karijere. U ovo prvo je ušao tranzitni Merkur, pa vam se otvara prilika da budete mnogo aktivniji u izlascima i druženju, a u ovo drugo je ušla tranzitna Venera, pa vas može iznenaditi inicijativa nekog kolege ili koleginice prema vama. Opustite se, dozvolite sebi da uživate u novim poznanstvima i kontaktima sa suprotnim polom.

DEVICA (24.08 - 23.09)

Vaš vladar i vladar polja partnerstava su od ove sedmice u trigonskom aspektu, što donosi da vi i voljena osoba možete lakše da funkcionišete i eventualno rešite i probleme iz prethodnog perioda. Ono što je u ovakvoj situaciji pomalo nezgodno, jeste da ćete vi lično morati da pravite veće kompromise i da pristajete na nešto, što vam u ovim danima možda i ne odgovara. Osim ako su to zaista krupne stvari, ipak vam se savetuje da pokušate da se prilagodite, jer će ovo jako brzo dati rezultate. Itekako će vam prijati mir koji je sada lako dostignuti sa voljenom osobom. Brzo ćete shvatiti da ne žalite zbog ustupaka koje ste napravili. Ukoliko ste usamljeni, planeta ljubavi Venera je u dobrom aspektu na vaše polje ličnosti. Neka potencijalna emotivna priča počeće već tokom ove sedmice da se „vrzma“ oko vas. Nigde ne žurite, pustite da se sve polako razvija i ide svojim tokom.

 VAGA (24.09 - 23.10)

Pun Mesec u polju komunikacije, razgovora, a u konjukciji sa Saturnom može u vašim emotivnim relacijama izneti na dnevni red neke istine, ali i potrebu da sredite odnos u kojem ste. Vaša vladarka je ušla u znak Bika i vaše polje promena i kriza, pa je sada pravi trenutak da prvo sebe preispitate i shvatite šta je ono što želite kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Dobar kontakt Venere sa Marsom daje vam mogućnosti da se sa voljenom osobom usaglasite, da se više okrenete zajedništvu, strasti i da potaknete emociju između vas dvoje. Ukoliko ste usamljeni, otvorićete se prema nekom ko vas jako privlači, ali je moguće da nećete dobiti pozitivan odgovor. Nadam se da grešim... Možda je bolje da to „otvaranje“ ostavite za drugi deo nedelje, u tom slučaju biste prošli bolje. Svakako, vi ulazite u novu životnu fazu i moguće je da uskoro uđete u emotivnu priču.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Venera tokom ove nedelje ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, a vaš vladar Mars prelazi u znak Raka. Vi lično ćete se osećati emotivnije, nežnije, željni ste ljubavi i pažnje...a partner će svakako biti i više nego voljan da vam pruži to što vam je potrebno, da vas „ušuška“ i voli. Za sada će uglavnom sve funkcionisati ok, osim što morate na samom početku sedmice obratiti pažnju – može doći do neke turbulentne, ali kratkotrajne situacije sa voljenom osobom. Potrudite se da u ovim trenucima ne reagujete ishitreno i da funkcionišete hladne glave. Ukoliko ste usamljeni, znate šta želite kada je ljubav u pitanju, a baš nešto tog tipa vam se sada i nudi. Ne mora da znači da će do samog početka veze doći u ovoj nedelji (mada ima lepih šansi za to), ali u kraćem narednom periodu definitivno hoće.

 STRELAC (23.11 - 21.12)

Pun Mesec u vašem polju ličnosti uglavnom neće imati pozitivan efekat na vaše emotivne relacije. Može vam doneti osećaj da više ne možete da se borite sa nekim situacijama, ili potpuni pad optimizma po pitanju nastavka emotivnog odnosa u kojem ste. Takođe, može na dnevni red izneti neke neprijatne istine koje ćete morati da priznate sami sebi ili će se to dogoditi u razgovoru sa partnerom. Ova je nedelja u potpunosti „šarena“ kada su emotivni odnosi u pitanju – u jednom trenutku vam sledi pad, već u narednom dizanje, ali kratkotrajno. Generalno gledano – sigurno je da nećete biti naročito mirni. Jedino rešenje je da vi i partner pokušate, koliko god je to u vašoj moći, da pronađete zajednički jezik po pitanjima koja vas svakodnevno opterećuju. Ukoliko ste slobodni, vaše polje poslovne svakodnevice ugostilo je tranzitnu Veneru. Preko poslovnog segmenta sada možete imati nova poznanstva i ljubavne šanse.

JARAC (22.12 - 20.01)

Mars je od ove sedmice u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka. Moraćete da naučite da u narednom periodu podnesete povremeni pritisak koji bi voljena osoba mogla vršiti na vas. Potrudite se da u ovakvim momentima ne reagujete brzo, već da ih shvatite kao trenutnu partnerovu potrebu da se „izduva“. S druge strane, neko može „baciti oko“ na vas – samo od vas zavisi da li ćete pristati da se uplićete u nešto tog tipa. Ukoliko ste usamljeni, Venera ove nedelje ulazi u vaše polje ljubavi, životnih zadovoljstava. Sigurno je da je jedan lep period pred vama – vreme kada ćete više biti „na meti“ udvarača, ali i dani kada ćete se osećati bolje nego inače. Samo od vas će zavisiti kada ćete biti spremni da nekome ko vas obleće, date šansu. U svakom slučaju, veze započete tokom ove sedmice, mogu imati trajnost i stabilnost. Na vam je ostalo...

 VODOLIJA (21.01 - 19.02)

Generalno gledano – na vašem ljubavnom nebu tokom ove sedmice ne bi trebalo da bude nekih tamnih oblaka. Osim, naravno – ukoliko vi ne naterate da sve „zagrmi“ i to nekom svojom impulsivnom reakcijom, potenciranjem svađe iz vedra neba, ili potpuno neuračunljivim ponašanjem prema voljenoj osobi. U suštini – vi se smirite i sredite, i sve će funkcionisati baš kako treba. Možda je trenutno najbolji „lek“ to da sa voljenom osobom češće izlazite, budete van kuće, jer će na taj način ova vaša potreba „da napravite haos“ bledeti i nestajati. Ukoliko ste usamljeni, u vaše polje ljubavi i znak Blizanaca ulazi planeta Merkur, koja njime i vlada. Nastavlja se period češćih kontakata sa suprotnim polom, intenzivnijih izlazaka i dobrog osećaja. Od vas zavisi u kom ćete pravcu „terati“ priče sa osobama koje vam se sada pojavljuju.

RIBE (20.02 - 20. 03)

Od kraja ove sedmice Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, kreće direktnim hodom i vi izlazite iz višemesečnog, uglavnom nepovoljnog perioda kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Tokom ove sedmice sa partnerom ćete funkcionisati po „vruće-hladno“ principu. Red odlične komunikacije, dogovora, strasti....a onda pad, nezadovoljstvo, neispunjenost. Nemojte dozvoliti sebi da mnogo „klackate“ u psihičkom smislu, shvatite da je ostalo još samo malo do vašeg boljeg, optimističnijeg i vedrijeg raspoloženja. Ukoliko ste usamljeni, vaše treće polje – komunikacije, dogovora, pokreta, komšiluka, obogaćeno je tranzitom Venere, a Mars se „smestio“ u vaše polje ljubavi. Pred vama su dani novih poznanstava, lepih kontakata sa suprotnim polom i naravno – velikih mogućnosti da se istinski zagrejete za nekog.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori