Proverite da li su vam zvezde naklonjene danas...

OVAN

POSAO: Uvek ste jedan korak ispred. Mada ste megaloman po prirodi, danas shvatate da je bolje zatražiti i dobiti manje nego imati prevelika očekivanja i zahteve, koji se na kraju nikada u celosti ne realizuju.

LJUBAV: Nemojte ulaziti u konfliktne situacije, nastojte da ih prevaziđete. Budite svesni obostranih emocija, pa nastojte da ne napravite pogrešan potez. Još niste uspostavili pravu, otvorenu i iskrenu komunikaciju i još se niste dovoljno upoznali. Ne shvatate da vam je potrebno još vremena da bi ste znali kako da se dogovarate i donosite zajedničke odluke.

ZDRAVLJE: Morate biti i svesni da će vam ovaj dan doneti i dosta zdravstvenih problema. Posetite nutricionistu, jer će vam dobro doći za oporavak organizma i kompletnu revitalizaciju.

BIK

POSAO: Nalazite se u danu ispunjenom dešavanjima na poslovnom planu, koji će imati pozitivni predznak. Optimistički ste nastrojeni. Čini se da niko i ništa na poslu ne može da vam pokvari dan i raspoloženje.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, očekuje vas nestabilnost i to će biti naglašeno krajem dana. Već neko vreme odnosi među vama su zategnuti, stoga vam je potrebno malo više tolerancije, a i razgovora, da bi ste pregurali krizu.

ZDRAVLJE: Prestanite da jedete lošu hranu i posvetite se svom telu na malo zreliji način. Nakon svega čemu ga izlažete, ono to zaslužuje. Najbitnije da pregurate ovaj dan i da počnete da mislite šta je dobro da učinite za svoje zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Vrlo ste fleksibilni i tolerantni. Okolina to vidi i uvažava. Osećate poštovanje što je za vas vrlo važno. Svoje obaveze ne samo da završavate bez nekog značajnijeg truda, već sve to uspevate mnogo pre vremena.

LJUBAV: Pokušajte da nađete kompromis, u odnosima sa partnerom, kao i povoljnije rešenje. Nemojte dokazivati kako ste vi u pravu. Setite se početka zajedničkog života, kada ste oboje verovali u veliku i pravu ljubav. Sada, kada to i imate, ne znate to da cenite. Prisetite se kako ste nekada uživali u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomak su prilično naznačeni. Pošto ste po tom pitanju veoma osetljivi, trebalo bi malo više da povedete računa o svojoj probavi.

RAK

POSAO: Izazivate ljubomoru i zavist, ali i zlurade komentare, koji dopiru do vaših ušiju. Ipak, ništa vas od svega toga ne opterećuje, a svakako vas to ne ometa u nekom značajnijem smislu u ostvarenju zacrtanog cilja.

LJUBAV: Slobodni Rakovi još žive u prošlosti i žele da se vrate na stare staze. Uzalud patite za voljenom osobom, koja je otišla svojim putem. Jedne oči vas već duže vreme posmatraju, a još nemaju hrabrosti da vam priđu. Možda i s pravom!

ZDRAVLJE: Biće vam blagorodne bilo kakve promene u ponašanju i stavu o sopstvenom zdravlju. Priznajte sami sebi da ste do sada vodili nezdrav način života koji je tokom vremena doneo probleme.

LAV

POSAO: Konačno ste našli put i način kako da razlučite u poslu ko vam želi dobro, a ko se samo pravi da vam je prijatelj! Neiskrene saradnike ćete konačno naučiti da prepoznate. Radite puno, ali je taj rad, što nije bio slučaj u prošlosti, praćen vrlo mudrim i promišljenim poslovnim potezima i odlukama.

LJUBAV: Oni koji su u vezi, osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba, koja im ne poklanja mnogo pažnje, opterećena svojim mislima. Ovakva situacija vas čini nervoznom i mislite da se odnosi neće popraviti. Najvažnije je da se strpite, jer će sve teći po planu.

ZDRAVLJE: Mnogo radite, vredni ste i umor vas savladava, pa se loše osećate. Bezvoljni ste i to vas čini osetljivom, što dodatno doprinosi opštem lošem stanju. Odmarajte se, idite na neke fizičke aktivnosti, posvetite se sebi i pojačajte imunitet, pa će se to odraziti i na vašu psihu. U suprotom, teško ćete se oporaviti.

DEVICA

POSAO: Vrlo ste zadovoljni onim odlukama koje donosite, jer iste odmah počinju da daju poprilično konkretne rezultate. Saradnici i kolege vas prate na način koji vam imponuje.

LJUBAV: Ne volite da budete sami. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i polako mu ulivajte veru u sposobnost i stamenost po pitanju partnerskih odnosa. Jedino tako možete krenuti u ozbiljnu priču.

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa i infekcija da vam to ne bi dodatno komplikovalo ovaj dan po pitanju zdravlja. Ukoliko imate mogućnosti izađite iz grada, idite u prirodu. Regulišite ishranu i videćete da ćete lakše moći da se izborite sa pritiskom koji varira i nervozom.

VAGA

POSAO: Mnoge Vage će dobiti priliku za prelazak na neki viši položaj. Konačna nagrada za pokazani trud i rezultate stiže i to kroz statusnu, ali i materijalnu satisfakciju. Otvaraju vam se konačno vidici u poslu.

LJUBAV: Ukoliko postoji i najmanja sumnja u partnera, ne nastavljajte, već u početku prekinite. U suprotnom, ne skrivajte osećanja, mada volite dominaciju, prepustite se i uživajte! Privlačnost je ta koja će vam pomoći da donesete odluku. Potrudite se da ovu vezu produbite.

ZDRAVLJE: Sada ste u jednoj nezavidnoj situaciji. Bubrezi i urinarni putevi su osetljivi, ali vi i sami znate da ste podložni infekcijama urinarnog trakta. Prehlada vam je donela ovu nelagodnost.

ŠKORPIJA

POSAO: Sa vama se u poslu uvek sve zna. Vi igrate sa otvorenim kartama, što naravno očekujete i od svih drugih. Vi svima stavite do znanja šta i koliko od vas mogu očekivati. Problem može da nastane onda kada druga strana izigra vaše poverenje. U tom slučaju umete da budete vrlo osvetoljubivi.

LJUBAV: Ovog dana je Škorpijama naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da pogrešno protumači. Razgovarajte, jer on sada nema toliku potrebu za bliskošću.

ZDRAVLJE: S olakšanjem ćete dočekati veselje i druženje, umorni od preteških misli koje vas u zadnje vreme muče. Ali čak i tokom najveselijih trenutaka, u vama će kuvati životna analiza nada, snova i razočaranja.

STRELAC

POSAO: Ponašanje kolega će vas duboko povrediti. Deluje kao da niste ništa ni registrovali. Ali, u suštini u vama će sve kuvati, sve dok ne dobijete priliku tom nekom da vratite. Teško je predvideti vaše ponašanje i koje posledice će imati pomenuti sukob, ali gotovo je izvesno da ćete iz njega izaći kao pobednik.

LJUBAV: Odnosi sa partnerom su podnošljivi, ustaljeni – stagnirate! To je samo tokom današnjeg dana, pa ova situacija ne treba da vas brine. Vodite računa da nekom pogrešnom odlukom ne povredite partnera, jer jedino to može da poremeti vaše odnose koji su za sada u redu.

ZDRAVLJE: Možete imati probleme sa kostima, zglobovima, a najviše sa kičmom. Krajnji je trenutak da se posvetite svom zdravlju. Važno je da se pričuvate povreda, jer su one moguće usled loših vremenski uslova. Oprezno u saobraćaju!

JARAC

POSAO: Postajete svesniji svoje veličine i značaja u poslovnim krugovima. Mnogi, s punim pravom, očekuju od vas mnogo. Velike obaveze su pred vama. Ali i raspolažete velikom količinom energije, ali i inspiracije koja je prati, pomoću koje ostvarujete sve ono što ste zacrtali.

LJUBAV: Niste zainteresovani za druženje, nova poznanstva. Ne volite nepromišljene situacije, a ako bi ste se i odlučili da uđete u vezu, to bi ste uradili jako oprezno. Oni koji su u braku, ne treba ništa da očekuju od partnera, jer je među vama zatišje, koje niti popravlja, niti pogoršava vaš odnos.

ZDRAVLJE: Pojačajte ishranu suplementima za jačanje zglobova i kostiju i na vreme se bavite vašim zdravstvenim stanjem. Sami sebi možete pomoći, a ono što je najvažnije je da slušate svoj organizam i da mu pružite sve što je neophodno.

VODOLIJA

POSAO: Sve ono što sada ostvarite na poslu, svaka akcija koju pokrenete, vrlo brzo će se i na više nego adekvatan način realizovati. Konkretno nastupate u poslovnim relacijama. Okolina to u vama prepoznaje i reaguje na pravi način. Uzeli ste stavr u svoje ruke. Preuzeli ste odgovornost za sebe i svoje postupke.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa privlačnom osobom, koju možete sresti na nekoj proslavi. Obuzdajte svoje strasti, jer su vam takođe i naglašeni susreti koji ne bi trebalo da vam budu od velike važnosti. Izbegnite situacije koje bi mogle da vas izlože neprijatnostima.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni ekcemima. Najvažnije je da na vreme odete kod lekara. Ako ste vozač, ne preporučuje se noćna vožnja, jer će vam ove nedelje oči biti veoma osetljive.

RIBE

POSAO: U posao unosite pojačanu dozu emocija. Na taj način, čini se, kao da ćete tražite neku vrstu loše kompenzacije za propuste u ostalim segmentima svog života. A i sami znate, da onaj ko se sa poslom identifikuje do te mere, da ga sve pogađa što se dešava u njegovoj poslovnoj okolini, je osuđen na neuspeh.

LJUBAV: Ako ste u vezi, očekuju vas neprijatnosti, koje će vam poremetiti odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da započnete neprikladnu vezu, što vam može pogoršati situaciju na poslu i biće potrebno dosta vremena da se sve to zaboravi.

ZDRAVLJE: Osećaćete bolove u stomaku, a posebno je u pitanju urološka tegoba. To je zbog vaših nelečenih infekcija. Dodatak C vitamina vam je obavezan zbog blagog pada imuniteta.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori