Ljubav muškarca je jedan od najvećih darova koji život donosi lepšem polu. Ređa, a upravo zbog toga i jača i dragocenija od ženske, muška ljubav jednostavna je, poletna i lako vidljiva. Ona ih ispunjava, definiše, pokreće, diže na velika dela, ne kriju je, njome se ponose, a voljenu ženu uvažavaju, paze, maze, često i obožavaju.

1. Upoznaje te sa svima: Predstavio te je svojim prijateljima, kolegama i porodici, što je jedan od muških načina "obeležavanja teritorije" i stavljanja javnosti do znanja da je žena zauzeta.

2. Ima oči samo za tebe: Jedan od retkih "fizičkih" znakova muške ljubavi. Zaljubljen čovekretko skreće pogled sa voljene žene, i iskoristiće svaki trenutak da "zuri" u vas, ili će se bar potruditi da budete u njegovom vidokrugu.

3. Obraća dovojno pažnje na tebe: Sluša vas, obraća pažnju na vaše reči, pamti šta volite, a šta ne, trudi se da vas upozna u potpunosti... siguran znak da je u vodama zaljubljenosti.

4. Otvorio ti je dušu: Jedan od najsigurnijih znakova da njegovo srce pripada vama jeste kada se ne plaši da bude emocionalno ranjiv u vašem prisustvu, da podeli svoje strahove i slabostisa vama, i uopšte kada vam priznaje misli i osećanja. Tada mora da ste posebni u njegovom životu!

5. Zaštitnički je nastrojen: On brine o tome kako se osećate i spreman je da uskoči u pomoć kad god je to potrebno!

6. Čini te srećnom: Muškarac koji voli svoju partnerku, učiniće sve što je u njegovoj moći da ona bude srećna i zadovoljna, od udovoljavanja preko lepih dela i reči do malih i velikih iznenađenja. I to je najčvršći i najveći dokaz njegove ljubavi.

7. U stalnom ste kontaktu: On vas zove ili kontaktira, čak i onda kada je prezauzet. Zaljubljen muškarac nikada neće zaboraviti da redovno i svakodnevno održava kontakt sa svojom damom.

8. Posvećen ti je: Muškarac koji voli neće uraditi ništa što bi vas moglo povrediti. On će brinuti za vas, poštovati vas i biti vam veran.

9. Ume da bude popustljiv: Ako ste zarobili njegovo srce, on neće biti zapovednički nastrojen, trudeći se da odlučuje sam o svemu, već će uvek uzeti u obzir i vaše želje, često ipodredivši svoje potrebe vašima.

10. Ne libi se da kaže volim te koliko god puta treba: Čovek koji istinski voli ne plaši se da to i kaže partnerki, nebrojeno puta, bilo kad i bilo gde!

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori