I nisam više ljuta. Ni najmanje. Opraštam ti jer znam da će doći dan kada sam sebi nećeš moći oprostiti…

Nije uvek lako oprostiti, naročito kada smo veoma povređeni. Svaki horoskopski znak na život i dešavanja gleda iz drugačijeg ugla i zato svaki od njih oprašta na svoj jedinstveni način.

Ovan

Kod Ovnova su primetni vatrena strast, nemilosrdnost, tvrdoglavost i impulsivnost. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno ćete mnoge stvari izgovoriti naglo i grubo, bez razmišljanja. Vaš problem je to što često niste svesni da ste nekog povredili, pa kada vam se to posle prebaci, ne znate o čemu je reč. Generalno, Ovan nije toliko težak kada se radi o opraštanju. Njegova ljutnja kratko traje i on se lako miri.

Blizanci

Blizanci su osobe koje imaju mnogo dobre komunikativne osobine, koje koriste i kada su povređeni i kada povrede nekoga. Oni uvek ostavljaju mogućnost za komunikaciju kada dođe do konflikta. Otvoreno pričaju o tome kako se osećaju i istinski se trude da se postave u poziciju druge osobe i razumeju je kako bi srušili sve barijere.

Rak

Rakovi su ćudljivi, zaljubljeni u sebe i često ne umeju da se oslobode mračnog raspoloženja u kojem su se našli. Lako menjaju raspoloženje, pa imaju tendenciju i da budu hipersenzitivni, a to nije dobro kada se radi o opraštanju. Ono što je dobro kod rakova jeste to što su veoma empatični, a ključ njihovog oproštaja krije se u saosećajnosti – ako se postave u kožu druge osobe, lako opraštaju.

Lav

Lav je vatren i pompezan kada pristupa drugima. Kao i Ovan, ponekad nije svestan da ono što govori i radi povređuje druge. Onda se kasnije pita zašto se drugi ne ponašaju prema njemu kao ranije. Vi morate da istupite i pitate druge šta misle o vašem ponašanju. Budite otvoreni za konstruktivnu kritiku i lakše ćete oprostiti i sebi i drugima.

Djevica

Opraštanje je Devici lakše nego svima drugima, jer je po prirodi takva da želi da izgladi stvari i poboljša odnose. Ali ovo može biti i mač sa dve oštrice, pošto su ideali i očekivanja Device veoma visoki za druge ljude. Zbog toga Device imeju da budu previše kritične i da od drugih zahtevaju neke stvari koje oni još ne vide da poseduju, a Devica ih je primetila. Najvažnije je da imate strpljenja, jer u vašem slučaju važi ono da je bolje sprečiti nego lečiti.

Škorpija

Škorpija je uvek na oprezu, mračna i misteriozna. Mnoge Škorpije umeju da se dure ceo život i da pokušavaju da se osvete, jer im je skoro nemoguće da oproste. Oni koji ne umeju da oproste, nose to nepotrebno breme sa sobom, a ono vremenom utiče na njihov duh, zdravlje i vitalnost. Naterajte se da opraštate drugima, bar za svoje dobro.

Vodolija

Vodolije na čudan način održavaju svoje veze, najblaže rečeno – nekonvencionalne su. Što se tiče oproštaja, sa njima se nikad ne zna, pa je najbolje da se čvrsto odluče žele li i mogu li da oproste ili ne. Možda će im trebati vremena da izvedu zaključke da bi mogle da bezuslovno oproste nekome. Oslobodite se emotivnog tereta i oprostite.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori