Oni nikada ne borave u vezi, misleći da će na neki način „na brzinu“ da se iz veze izvuku.

Ovan

Ovan ne trpi previše, pogotovu nije sklon da podnosi pritiske koji se na njega vrše. Međutim, ako mu je stalo do veze, onda on postaje jedan pravi borac koji sasvim sigurno jeste spreman da učini mnogo toga da veza ostane u nekoj određenoj ravnoteži. To ne znači da će emotivni partner moći da ga teroriše.

Bik

Bikovi se postavljaju prema partneru uglavnom zaštitnički, pa i celokupnu vezu posmatraju na takav način kao vezu koja bi mogla da opstane i traje. Oni nikada ne borave u vezi, misleći da će na neki način „na brzinu“ da se iz veze izvuku. Može da im "prekipi", ali čak i tada ne donose odluke ishitreno.

Blizanci

Blizanci su skloni da se posle neprijatne scene okrenu na drugu stranu i da nestanu. To je neka situacija koja je dobro poznata u praksi i Blizancima je svojstvena. Međutim, takva njihova ljutnja može da se tumači kao benigna s obzirom na to da u nekom narednom trenutku, danu, mogu to da prevaziđu.

Rak

Rakovi su sposobni da istrpe apsolutno sve da bi se njihova veza održala. Oni su osobe koje često veoma opsesivno mogu da se bore za sopstvenu vezu, a toga često njihovi partneri postanu veoma svesni. Rakovi trebaju da nauče da njihova požrtvovanost za vezu ne postane osnov za partnerovu samovolju ili dominaciju.

Lav

Lavovi gotovo da nisu spremni ništa da pretrpe zarad opstanka veze. Jednostavno, oni su osobe koje zaista u nekom izvesnom smislu mogu da budu jako specifične i da donesu neki dobar oblik dešavanja, ali ne i da trpe. Dakle, bore se za vezu, najverovatnije do onog momenta dok vide da je i drugoj stani stalo.

Devica

Device su dosta "teške na praštanju". Motiv da napuste vezu može lako da se pojavi kod njih onog momenta kada se dogodi da partner nešto značajno pogreši. Ukoliko je partnerova greška velika, i neoprostiva Devica može na brzinu doneti odluku da iz veze istupi i pri toj odluci može ostati.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori