Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Ukoliko vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore.

 BIK

Sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. Lakše vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu rešiti same po sebi. Problemi sa kožom.

 BLIZANCI

Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru. Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja. Proverite krvnu sliku.

 RAK

Shvatate da se uspeh ne postiže na lepe oči . Bitno je da održite svoju reputaciju i dobre odnose sa kolegama. Moguć je nesporazum u dijalogu, ali izvucite pouku iz svega toga. Na oprezu ste kada je reč o emocijama, a u stvari čeznete za nečim novim. Ozbiljno razmišljanjte o dužem odmoru, neophodan vam je.

LAV

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Mogući problemi sa bubrezima.

 DEVICA

Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Partner vam sprema prijatno iznenađenje tokom popodneva, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti u narednih par dana. Važno je da se opustite.

 VAGA

U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. Višak kilograma vam pravi probleme.

 ŠKORPIJA

Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima. Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Izaberite sport kojim ćete se rekreativno baviti.

STRELAC

Nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare. Poslovni propust nije toliko značajan da biste previše brinuli o posledicama. Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na jasno negodovanje. Bolovi u grlu posledica su konzumiranja ledenih napitaka.

 JARAC

Neko sumnja u vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled.

 VODOLIJA

Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena kombinacija. Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću i priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Suviše vremena provodite pogrbljeni u stolici ispred kompjutera.

 RIBE

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja.

astrokutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori