Možete da se opuste jer se krajem nedelje vraćate u standardnu poslovnu formu.

OVAN

Ljubav: Na ljubavnom planu baš ste se opustili, jer ste u potpunosti zadovoljni. Svi aspekti emotivnog života baš su onakvi kakve ste priželjkivali, tako da imate sve preduslove za sreću. Pokazaćete partneru najlepše delove svoje duše i zauzvrat dobiti ljubav.

 Posao: Počeli ste da sumnjate u sopstvene kvalitete i znanje, samo zato što ste u dva navrata doživeli neuspeh. Opterećeni ste i stalno razmišljate da vam se greška ne ponovi. Možete da se opuste jer se krajem nedelje vraćate u standardnu poslovnu formu.

Zdravlje: Bolovi u ramenom pojasu.

 BIK

Ljubav: Na pomolu je velika avantura koja može značajno uticati na vaše samopouzdanje. Toliko ćete uživati s novim partnerom da ćete biti srećniji nego ikada. Prepustite se vođstvu voljene osobe i ne insistirajte na idealnoj ljubavi.

Posao: Koncentrišite se na to da svakodnevno ispunjavate zadate ciljeve. Ne prolongirajte poslove i ne odlažite ono što morate da uradite. Povremeno pokazujete da ste lenji, nemotivisani i indolentni. Novac koji treba da pristigne sigurno će kasniti, ali ne očajavajte.

Zdravlje: Konzumirajte tople napitke.

BLIZANCI

Ljubav: Energična osoba koju ste nedavno upoznala mogla bi da vas pozove i zakaže susret. Poziv treba prihvatiti jer je komunikacija između vas fascinantna. Mada, aspekti Venere su takvi da je strast i uzbuđenje kratkog daha.

Posao: Precenjujete značaj sopstvene verziranosti za posao i zato grešite. Pozicija Neptuna donosi poteškoće u timskom radu, pa se zato preporučuje oprez. Oslonite se na pomoć saradnika i pažljivije obavljajte posao, posebno ukoliko je reč o starijim osobama.

Zdravlje: Mogući problemi sa ušima.

 RAK

Ljubav: Nikakva značajnija dešavanja ne mogu da se očekuju ove nedelje. Sve je mirno kada je reč o emotivnim dešavanjima. Samo slobodni pripadnici ovog znaka traže nešto što se ne može naći. Odustanite od idealizacije u ljubavi.

Posao: Imate želju da postignete neku vrstu ugleda ili prestiža na poslu, zato se toliko i trudite. Potrebno vam je da se istaknete jer ste saznali da ste kritikovani u užem krugu kolega. Dokazaćete svima da ste bolji nego što se o vama govori. Samo napred!

Zdravlje: Loše spavate i sanjate neprijatne snove.

LAV

Ljubav: Zbog naglašeno dobrih aspekta u polju partnerstva, nova ljubav sasvim je izvesna. Osoba koju ste nedavno upoznali, prevazići će vaša očekivanja. Očekujte samo lepa dešavanja i nemojte da brinete.

 Posao: Nagomilane dnevne obaveze prevazilaze vaše raspoloženje za rad. Moraćete da uložite dodatni napor kako biste ostvarili sve što posao zahteva na nedeljnom nivou. Spustite tenziju koju ste podigli jer nema potrebe da se dodatno naprežete.

Zdravlje: Hronična prenapregnutost nerava.

 DEVICA

Ljubav: Imate predosećaj da partner nešto sakriva od vas. Ne uspevate da dokučite šta je po sredi, ali verovatno postoji nešto što ne znate. Kontakt sa osobom iz prošlosti glavni je razlog za takvo ponašanje, ali reč je samo o flertu.

Posao: Finansije su vam ozbiljno ugrožene i ne znate šta da radite po tom pitanju. Prilike za nov posao ne postoje, a na postojećim projektima trenutno nema napretka. Pozajmica je moguća, ali nema naznaka da ćete novac moći da vratite. Budite oprezni!

Zdravlje: Neophodan vam je mir.

 VAGA

Ljubav. Niko kao Vaga ne zna kako da se na pravi način izvuče iz dvostruke veze. Napustićete odnos koji ste nedavno započeli, jer on nema perspektivu u budućnosti. Mirno ćete se povući iz svega toga, kao da se ništa nije desilo.

Posao: Sjajni ste na polju komunikacije, učenja i novih znanja. Impresionirate okolinu u kojoj radite. Pokušajte da ne skrećete pažnju, jer uvek postoje oni kojima vaš status ne ide u prilog. Izmirite neplaćene račune.

Zdravlje: Koža, kosa i nokti pokazuju da se neke promene dešavaju u vašem organizmu.

 ŠKORPIJA:

Ljubav: Partner je zahtevan, naporan i nezadrživ u svojim htenjima. Ne znate kako da se oduprete pritisku da uradite nešto sa čim se intimno ne slažete. Eksplozivna rasprava donosi razrešenje napete situacije.

Posao: Imate želju da pobegnete od svakodnevnih problema koje ne možete da rešite. Situacija na poslu prilično je teška i to vas čini nespokojnim. Nadate se nekom pozitivnom preokretu. Vesti o novim projektima stižu u poslednji čas.

STRELAC

Ljubav: Već duže vreme nezadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Pitate se da li je problem u vama ili u onima koje birate. Ništa od toga nije po sredi, već samo nepovoljni aspekti Venere koji utiču na vaš emotivni život. Lepši period tek predstoji.

 Posao: Nepredviđene okolnosti narušavaju vaš dnevni ritam. Potpuno ste se promenili u poslu jer loše reagujete na stres. Dosta vam je svega i razmišljate o kraćem odmoru. Prijala bi vam pauza od nekoliko dana.

Zdravlje: Usporite svoj dnevi ritam.

 JARAC

Ljubav: Od partnera dobijate više nego što pružate, a toga ste i te kako svesni. Jedan značajan događaj obeležiće ovu nedelju i pokazati vam vrednost vašeg emotivnog odnosa. Samo vam je sigurnost potrebna.

Posao: Nalazite se na nekoj vrsti prekretnice i moraćete da se opredelite kojim ćete pravcem dalje ići. Stari obrasci više ne važe, a novi se moraju prihvatiti. Netipično za vaš znak, ali ipak ćete odabrati nešto novo i drugačije.

Zdravlje: Bolovi u stopalima i zglobovima.

Zdravlje: Prehlada.

VODOLIJA

Ljubav: Sa partnerom imate prekid u komunikaciji i zastoj u vezi. Niste spremni da se raspravljate. Ostavljate odnos po strani i čekate da vreme učini svoje. Ne brinite, sve će biti u najboljem redu.

Posao: Izbezumljuju vas turbulentne promene na poslu. Svi zaposleni ponašaju se na neodgovarajući način i rade samo ono od čega imaju koristi. To vas ljuti i nervira, ali bez prigovora prihvatite postojeću situaciju.

Zdravlje: Nesvestica u jutarnjim časovima.

 RIBE

Ljubav: S razlogom ste nezadovoljni jer partner ne iskazuje svoje emocije, a ni namere. Čini vam se da se udaljava od vas zbog velikih razlika u razmišljanju. To jeste glavni uzrok, ali i nedostatak finansija koji ga mnogo muči.

Posao: Eskivirate sve što možete i radite samo ono što morate. Moguće je da će vas opomenuti zbog toga. Primećuje se nedostatak volje i ambicije, a rezultati su slabiji nego ikada. Probudite se i pokrenite.

Zdravlje: Moguća je povišena temperatura.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori