Ukoliko i dalje niste uspeli da nabavite poklone za vaše voljene, evo kojim će se stvarima zaista obradovati! Imate nekoliko sati da obavite šoping stoga napravite spisak i požurite. Evo predloga:

OVAN

Ovnove karakteriše snažna volja i oni zaista uživaju u borbi za svoje stavove. Ove karakteristike ih često čine sjajnim aktivistima. Vaš najveći zadatak je da shvatite koja je najveća borba vašeg Ovna i da mu pomognete da to nosi na svom rukavu – amblem, vez ili nalepnica će odraditi posao.

BIK

Bikovi žive za prave životne užitke kao što je čokolada, ekskluzivne đakonije ili super mekane materijale i najčešće nemaju ništa protiv toga da se istaknu. Postoji li bolji poklon za vašeg instinktivnog Bika koji traži komfor u svemu od super mekanog i odvažnog komada od veštačkog krzna ili pak pakovanja najfinije čokolade?

BLIZANCI

Bliznaci imaju tendenciju da budu izuzetno kreativni pa kupovina poklona za njih podrazumeva ozbiljnu upotrebu mašte. Niste sigurni odakle početi? Potražite bilo šta iz limitirane edicije, neke zanimljive spojeve različitosti, a neobičan stil kod njih uvek pobeđuje klasičan.

RAK

S obzirom na to da pripadaju najzatvorenijim znakovima zodijaka, Rakovi vole udobnost i žude da imaju svoj lični prostor u super udobnom gnezdu. Dobar izbor poklona može biti i šik komplet odeće za trening, a uz par sitnica koje odaberete Rak će s uživanjem svoju kuću pretvoriti u pravi zen prostor.

LAV

Lavovi uživaju da budu u centru pažnje tako da je važno da im poklonite nešto što će učiniti da oni sijaju. Nakit, šljokice, sjajni detalji, lepa garderoba… Bilo šta što će učiniti da zablistaju.

DEVICA

Šta kupiti ultimativnom hobisti zodijaka? Nešto što će im pomoći da prave nove i nove sitnice, naravno! Možete im kupiti komad garderobe ili pak kišobran koji treba sami da dovrše i da im daju lični pečat. Sitan alat i repro materijal će ih takođe obradovati. To je bukvalno poklon koji im iznova poklanjate svaki put kada ga uzmu.

VAGA

Zaista postoji razlog zašto Vagu simboliše baš vaga. Vage žude za jednakošću i simetrijom u svakom deliću svog prostora. Ipak, Vage su takođe poznate i po svom talentu i kreativnosti pa često u svoj dan natrpaju previše stvari. Šik korpa u koju će moći lako da smeste sve što im je potrebno ili pak tašna klasičnog izgleda su ono što će Vage ceniti tokom svakog svog užurbanog dana.

ŠKORPIJA

Kada se sve drugo izuzme, Škorpije su izuzetno romantične i poznate po tome što su pravi igrači na polju. Za njih je lepo osmišljeno veče uz vino i delikatese, najbolji poklon, a obradovaće se i ako im priredite sjajan pogled ili im pak poklonite vaučer za šminku ili frizuru.

STRELAC

Optimističan i kuturan Strelac teži ka tituli najzabavnijeg znaka zodijaka i kupovina poklona za jednog Strelca može biti jednako zabavna. Uz mnoštvo stvari u kojima su uživali u 2016. godini, mnogo je poklona između kojih možete za Strelca izabrati baš onaj po meri. Možda neka simpa torba ili neseser sa omiljenim junakom iz crtanog filma ili pak karta sveta san obeleženim destinacijama koje je posetio i toliko novih u kojima će uživati.

JARAC

Suština Jarčeva je u praktičnosti te oni ne podnose poklone koji samo skupljaju prašinu, a praznike često posmatraju kao odličan trenutak za investicije. Kao ljubitelji mode i klasike, Jarčevi ipak nisu toliko komplikovani. Prsten koji im pristaje ili neki drugi lep klasičan komad biće pogodak kao i kozmetika ili pak knjiga.

VODOLIJA

Ove godine vašoj Vodoliji darujte poklon poklon koji izlazi iz standardnih okvira baš kao i ona. Kao ljudi slobodnog duha, Vodolije retko prate trendove (ili im pak daju svoj lični pečat) tako da opušteno možete eksperimentisati sa poklonom. Svetlucavi komad garderobe neobičnog kroja ili neobičan disk koji će slušati u kolima su dobar izbor.

RIBE

Kao jedan od znakova koji su najčešće neshvaćeni, Ribe često završe sa gomilom poklona koji im uopšte ne odgovaraju. Umesto da opet pogrešite ili uzmete toliko bezličnu poklon čestitku, izaberite nešto što će vaša Riba moći da prilagodi sebi i svojim potrebama.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori