Ukoliko ne umijete da odaberete poklon za najdraže osobe, od pomoći vam može biti – horoskop.

Ovan

Upečatljivi modni dodaci poput minđuša, satova i ogrlica uvijek su sjajan izbor, naročito ako su svijetlucavi. Nećete pogriješiti ni sa setom noževa ili tanjira, jer Ovnovi vole sve vezano za kuvanje, a ni sa kartama za koncert omiljenog benda. Obožavaju i društvene igre.

Bik

Bikovi vole luksuz i praktične poklone. Džemper od kašmira, pokrivač za kauč od fine vune ili nekog drugog udobnog materijala, delikatesni namazi ili fina bombonjera, flaša vina, raritetno izdanje albuma omiljenog benda – Bikovi će sigurno uživati u ovim darovima.

Blizanci

Lako je kupovati poklon za Blizance jer oni stvarno vole sve, od praktičnih stvari poput novčanika ili pak knjige, jer oni vole stimulisati svoj um dobrim štivom. Ljubitelji su putovanja pa ih možete iznenaditi vodičem za grad koji bi jako željeli da posjete, ili pak DVD-om s lekcijama za učenje stranog jezika.

Rak

Rakovi vole da brinu o svom domu i razveseliće ih bilo kakav dodatak za uređenje životnog prostora – ukrasni jastuci, zavjese, servis za čaj, ukrasne tegle za cvijeće. Dobrodošle su i nove knjige o kuvanju ili posebni začini, a oduševiće ih i set soli za kupanje.

Lav

Lavovi obožavaju nakit zlatne boje. Odjevni komadi i modni dodaci u upečatljivoj crvenoj ili narandžastoj boji takođe će ih razveseliti. Kupon za masažu ili putovanje isto je sjajna ideja, jer Lavovi sebi vole ugađati.

Djevica

Praktične Djevice vole sve što je – praktično. Ne možete pogriješiti s novim mikserom ili aparatom za blendiranje voća, aktovkom za posao, jednobojnim kardiganom, džemperom ili pak planerom koji organizovane Djevice obožavaju.

Vaga

Elegantne Vage često znaju ići iz jedne krajnosti u drugu, pa ćete ih oduševiti zanimljivim svijećnjakom ili jednostavnim crnim okvirom za fotografije. Vage vole istraživati gastronomiju, pa ih možete iznenaditi dobrom kafom, sirom ili bocom vina.

Škorpije

Vole izgledati misteriozno, pa će im se svidjeti sunčane naočare, veliki šešir ili šal u koji će se umotati. Strastvene Škorpije razveseliće i seksi donji veš.

Strijelac

Strijelci žele neprestano učiti, pa su knjige sjajan izbor poklona, pogotovo one provokativne tematike ili pak knjige o egzotičnim udaljenim zemljama i misterijima. Ako im želite kupiti komad odjeće ili obuće, birajte modele u crnoj boji koju obožavaju. Njih će rado uskladiti sa zanimljivim modnim dodatkom, poput masivne narukvice.

Jarac

Prilikom biranja poklona za Jarčeve, dvije čarobne reči su – udobnost i klasika. Džemper od prave vune, klasična kožna torba, činija za salatu od pravog drveta sigurno će im se svidjeti. Vole i nakit, ali ne bižuteriju. Radije im kupite mali komad nakita od bijelog zlata.

Vodolija

Birajte neobične poklone, zanimljivu lampu, sliku ili figuru. Mnoge Vodolije obožavaju astronomiju pa će ih razveseliti knjiga o svemiru. Možete ih obradovati i nekim elektronskim uređajem. Kada je u pitanju moda, birajte ono što je trendi u tom trenutku, jer se vole oblačiti po posljednjoj modi.

Ribe

Romantične i sentimentalne Ribe oduševićete uokvirenom zajedničkom fotografijom ili bilo kakvim predmetom s antičkim “štihom”. Jako će im se svidjeti make-up u ženstvenim tonovima ili pak fino ćebence u koje se mogu umotati i potom maštati u nedogled.

vecernje.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori