Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

Posao: Imali ste i gorih dana pa ne morate da dramite kada su zajednički projekti u zastoju. Morate da se pitate zašto je to tako. Za sve postoji uzrok a ovaj put ste možda vi taj razlog.
Ljubav: Predstoji vam ozbiljan razgovor. Imate mišljenje da je partner pomalo prekršio pravila I tražite da se ispoveda.
Zdravlje: Upala bešike.

BIK

 
Posao: Donosite ciljeve na solidan način. Puni ste entuzijazma i ne želite da se opuštate sve dok ne ispunite cilj kojim se vodite. Morate da budete pomalo okrenuti i hobiju koji vas podstiče na boolje partije.
Ljubav: Krut stav vam ne donosi mnogo dobru satisfakciju. Budite otvoreniji prema partneru. Ponekad ste u svom svetu.
Zdravlje: Vrtoglavica.

 BLIZANCI


Posao: Ukoliko očekujete mnogo više novca, dobićete ga ali ne vredi da ga u toj meri cenite kada je on prolaznog karaktera i možete bez njega na momenat da ostanete.
Ljubav: Partner ponekad uviđa da ste pomalo odsutni I ne želi dublju komunikaciju sa vama ova j put. Osećate da ste zahladneli sa odnosima.
Zdravlje: Migrena.

RAK


Posao: Imate dosta skeptičan stav po pitanju zajedničkog projekta u vašoj poslovnoj organizaciji. Ne morate da se dajete u većoj meri nego što ste planirali već na početku akcija koje sprovodite.
Ljubav: Partner vam je ovaj put velika podrška. Ukoliko niste u vezi, pokušajte više da se družite. Ne prija vam samoća.
Zdravlje: Stomačni problem.

LAV


Posao: Imate nov početak za stare ideje. Pomalo vas sve ovo plaši i ne želite da se upuštate u jače plasmane ovaj put. Imali ste mnogo vremena da skockate neke bitne stvari,i ali vam je to promaklo ovaj put.
Ljubav: Volite da dominirate i da se dajete. Venera vas ulepšava i vi osećate veliki elan. Niste sami i to vam je najbolja solucija u ovom trenutku.

Zdravlje: Odlično

DEVICA


Posao: Niste sami u poslu kojim se bavite, ali isto tako niste u prilici da birate svoje obaveze. Imate ideje ali ih još uvek samo razmatrate. Predlog je da sačekate još malo sa realizacijom.
Ljubav: Umete da se opustite i da bude po vašem, ali ovaj put ste naišli na osobu koja vam daje potpuno suprotnu vibraciju od one koju ste očekivali.
Zdravlje: Vrtoglavica.

VAGA


Posao: Finansije mogu da vam se poprave, kroz transakcije koje možete da očekujete u narednom periodu. Ne odustajte od projekta koji ste započeli.
Ljubav: Osoba pored vas ne voli flert. Budite spokojni kada su emocije u pitanju, jer ste pomalo sumnjičavi ovaj put.
Zdravlje: Abdomen može da vam bude problematičan.

ŠKORPIJA


Posao: Posao koji je vezan za polje inostranstva vam nosi posebnu energiju. Možete očekivati veliki finansijski uspeh ovaj put. Podrška vam je veoma važna.
Ljubav: Volite otvorene ljubavne veze i ne odustajete od svog stava ovaj put. Pokušavate da dominirate povremeno, ali u tome ne uspevate. Bićete u odličnom raspoloženju.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

STRELAC


Posao: Ruže će vam procvetati posle nekog vremena koje je potrebno da se na tržištu pokažete u solidnom izdanju koje nije nepremostivo kako vam se u ovom trenutku čini.
Ljubav: Partner je pomalo iritirajuće dosadan. Toliko buke ni oko čega vi nećete trpeti. Ne želite da pružite drugu šansu osobi koja vas ne zaslužuje.
Zdravlje: Pazite se stresa.

JARAC


Posao: Nećete propustiti priliku koja vam se pružila kao dodatni izazov kroz polje privatnog posla. Ukoliko se budete bavili hranom bio bi to pun pogodak.
Ljubav: Pokušavate da se dovedete u red kada je emotivni život u pitanju. Neko pokušava da vas podstakne da počnete da mislite na tu osobu bez većeg razloga.
Zdravlje: Povišena temperatura.

VODOLIJA


Posao: Možete biti pravi stručnjak kada je u pitanju nova IT tehnika. Bavite se neobičnim projektima. Retko ko vas razume, naročito kada su vaše ideje u pitanju.
Ljubav: Vaša strastvena priroda bira takve partnere. Morate da budete sa nekim ko je sličan vama da biste bili ispunjeni kao nekada. Oni koji su sami mogu upoznati izuzetno strastvenu osobu.
Zdravlje: Skloni ste gojaznosti.

RIBE


Posao: Neko bi mogao da vas povuče sa sobom u novu poslovnu sredinu. Bićete zadovoljni onim što budete zatekli.
Ljubav: Škorpija vam donosi jako lepa dešavanja kada je karta emocije u pitanju ali isto tako i dosta zamršenu situaciju. Ovde je neko zauzet.
Zdravlje: Volite poveće zalogaje. Savetuje se oprez.

zenablic.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori