Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 POSAO: Možete da uživate u slobodnom nedeljnom danu koji je ispred vas. Nećete se danas baviti poslovnim obavezama, već ćete imati priliku da se opustite i odmorite.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je takođe rođena u vatrenom znaku, povoljan je dan za zbližavanje sa njom. Možete da očekujete pravu eksploziju strasti!

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim virusima ili gripu. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

 BIK

 POSAO: Ukoliko ste planirali da se bavite poslom vezanim za ugostiteljstvo ili prehranu, možete da očekujete uspeh. Pred vama je dan u kom možete ostvariti dosta dobar profit.

LJUBAV: Osećate se sigurno pored voljene osobe. Važno vam je da zadržite dobar odnos sa njom i da vaša veza napreduje. Ne biste trebalo da imate nijednu dilemu u vezi sa njom.

ZDRAVLJE: Ne prija vam hladnoća i vetar. Potrudite se da se utopljavate i da vodite računa.

 BLIZANCI

 POSAO: Možete da se nadate ostvarenju prodaje koju ste očekivali. Pred vama je veoma povoljan dan za poslovno polje. Iako je nedelja, završićete dosta važnih stvari.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja, sada je i vama jasno da imate velike šanse kod nje. Vreme je da polako napravite sledeći korak!

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć. Ipak, ne biste trebali da imate ozbiljnije tegobe.

 RAK

POSAO: Pred vama je mogućnost da ostvarite sigurnu zaradu. Ne treba da se brinete, materijalna situacija bi trebala biti sve bolja! Dolazi vam stabilizacija na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima određen status u društvu, a može se reći i da je finansijski solidno potkovana. Pokušavate da je suptilno zavedete i privučete.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu kontrolu. Prevencija je jako važna za održavanje dobrog zdravlja.

LAV

 POSAO: Možete da se radujete slobodnom danu. Svoje vreme možete posvetiti nekim drugim stvarima, sada posao nije prioritet. Opustite se i uživajte!

LJUBAV: Veoma ste emotivni i potrebna vam je osoba koja će to umeti da razume na pravi način. U potrazi ste za vezom koja bi mogla da vas regeneriše i da vam vrati pozitivan stav!

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim smetnjama vezanim za nizak pritisak. Ne izbegavajte redovne obroke.

 DEVICA

 POSAO: Možete da se nadate da ćete na sasvim dobar način predstaviti svoje ideje i da ćete biti korak bliže realizaciji. Okolina vas podržava, važno je da date svemu dovoljno vremena.

LJUBAV: Ako ste ušli u flert sa nekom zauzetom osobom, lako biste kasnije mogli i da uđete u emotivnu vezu sa njom. Očekuju vas zanimljiva dešavanja na polju tajnih veza.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete biti maksimalno opušteni.

 VAGA

 POSAO: Imate dosta slobodnog vremena, jer posao obavljate u hodu. Ne očekuju vas velike promene, pred vama je opušten nedeljni dan. Možete da odahnete.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, mogli biste da ostavite jako dobar utisak na nju. Vas dvoje ste dobar spoj jer imate dosta sličnosti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da boravite u prirodi. Moguće je da je došlo vreme za putovanje van grada ili odlazak na planinu.

 ŠKORPIJA

 POSAO: Vaši nadređeni su zadovoljni onim što ste do sada ostvarili, možete da očekujete veoma pozitivne komentare. Uskoro vam slede i nove prilike da dokažete svoje sposbnosti.

LJUBAV: Očekuje vas prelep dan sa voljenom osobom! Osećate da ste kao stvoreni jedno za drugo! Moguće je da razmišljate o veridbi ili početku zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima. Ako imate neki problem, na vreme se javite stomatologu.

STRELAC

 POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo, pa bi blo dobro da se na vreme organizujete i sve da isplanirate. Ne biste trebali da imate veće probleme na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja očigledno želi više od toga. Vatren odnos vas može dovesti i do zaljubljenosti. Uzbudljiva situacija sledi!

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Iskoristite maksimalno pozitivan dan koji je ispred vas!

 JARAC

 POSAO: Poboljšanje materijalne situacije vam uliva osećaj sigurnosti. Nemate nikakve probleme na ovom planu. Smatrate da je stanje sasvim stabilno.

LJUBAV: Spremni ste da se borite za voljenu osobu, da joj pokažete da nećete odustati od vaše ljubavi. Vaš stav je pobednički, pa ćete i uspeti da ostvarite trijumf na ovom polju.

ZDRAVLJE: Važno je da povećate unos tečnosti. Povedite računa o funkciji svog metabolizma.

 VODOLIJA

 POSAO: Očekuje vas veoma povoljan dan. Sve obaveze sasvim lako rešavate, bez trzavica i nervize. Ne biste trebali da imate veće brige na ovom planu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom imate odličan odnos. Današnji dan je jako pozitivan i nosi mogućnost nove emotivne veze ako ste slobodni. Prepustite se osećanjima!

ZDRAVLJE: Uz pozitivan pogled na svet oko sebe i emotivnu stabilnost, možete samo odlično da se osećate!

 RIBE

 POSAO: Iako je nedelja, imate dosta poslovnih obaveaza. Sve na vreme završavate zahvaljujući svojoj uigranosti. Vi ste pravi maher u svom poslu, stručnjak za sve.

LJUBAV: Imate utisak da je situacija na ovom planu previše predvidljiva. Ipak, nemojte još da brzate sa zaključcima. Voljena osoba bi mogla da vas iznenadi, na pozitivan način!

ZDRAVLJE: Sve bolje na ovom polju. Ukoliko ste imali neki problem, rešićete ga.

astrousluge.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori