Ukoliko niste sigurni šta da poklonite vašoj omiljenoj osobi, horoskop vam može pomoći!

Ovan

 Oni koji su rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da voli sve što je "bliže telu", ili barem ima veze sa izgledom: sportska oprema i rekviziti, dobra odeća, make-up, predivan nakit ili mirisi. Dobra ideja je da jednom Ovnu uplatite časove u fitnes centru ili kurs joge, kurs za masažu, kozmetičke tretmane, ili poklonite novac za kupovinu u modnoj sportskoj prodavnici.

 Bik

 Odaberite poklon koji bukvalno možete držati u ruci i koji će trajati dugo vremena vlasniku: prelepu statuu, lampu, vazu ili čak nešto od nameštaja. Pogodno je sve ono što ima veze sa novcem: predivan kožni novčanik, kasica prasica, tiket za loto. Na kraju, nećete pogrešiti ako nešto od hrane dodate vašem poklonu: Bik je gurman i uživa u gurmanskim proizvodima, dobrom vinu ili divnom priboru.

 Blizanci

 Druželjubiv Blizanci cene dobre knjige, pretplatu na omiljeni časopis, novi pametni telefon ili zabavnu igru, naročito onaj koji zahteva dnevni um i misao. Oduševićete Blizance ukoliko im poklonite elegantno naliv pero, ili dnevnik sa ličnim inicijalima na koricama. Konačno, imajte na umu da će im se dopasti: roleri, skije ili čak avionska karta za neko putovanje.

Rak

 Rakovi vole poklone sa malo nostalgičnim primesama: porculansku lutku, plišanog medvedića koji ih podseća na detinjstvo ili knjigu memoara neke slavne ličnosti. Odelo i proizvodi koji nude mirnu razonodu: pecanje, ili velika slagalica "Scrabble". Rakovi su često podložni vizuelnim zadovoljstvom - dobar kamkorder može da ih zadovolji. Na kraju, ne zaboravite bocu dobrog vina.

 Lav

 Kada birate poklon za Lava, setite se da ima bogatu maštu i konstantnu sklonost za luksuzom. On će sigurno ceniti sve što se odnosi na oblast luksuza: Prekrasan pribora i nakit, prelepi sat ili izuzetna uramljena mrtva priroda, album, miris Limited Edition... U svakom slučaju je bolje da bude mali, ali prava stvar: Lavovi ne tolerišu falsifikate.

 Devica

 Odaberite poklon koji je Devica praktično moći da koristi na dnevnoj bazi: lepu posudu, knjigu originalnih recepata, skup eteričnih ulja - lista se lako može proširiti. Oni koji su rođeni u ovom znaku često znaju dosta o biljkama, tako da im možete pokloniti luksuzni zatvoreni cvet ili objekat koji će ukrasiti vrt u vikendici. Ako vaša Devica ima kućne ljubimce, možete im pokloniti prelepi pribor. Na kraju, tražite ručno izrađene poklone ili nešto što je njihov hobi: mnoge Devoce su kolekcionari.

Vaga

 Što prefinjenije, to bolje: ulaznica za koncert svetske operske zvezde ili pozivnica na japanski čaj, svilena posteljina i delikatne tanke salvete, maramice, orijentalni ventilator, elegantna ogrlica ili ženski parfem... Drugim rečima, Vaga voli sve što čini život ugodnim, laganim i veoma estetskim. Oni koji su rođeni u ovom znaku cene lepo pakovanje, tako da ne zaboravite da napravite lep paket: to će doneti dodatno zadovoljstvo Vagi.

 Škorpija

 Škorpijama je teško ugoditi, ali nemojte se obeshrabriti! Škorpiji možete pokloniti: kišobran, privezak sa baterijskom lampom, šal u dve boje ili prsluk koji se može nositi sa obe strane... I ne zaboravite strasnu, senzualnu i pomalo mističnu stranu njihove prirode: u tom smislu možete im pokloniti izdanje "Kama Sutra", priručnik o tumačenju snova, ili knjigu o ljudskoj seksualnosti, naravno Tajlandska masaža ili čak sertifikat za skok padobranom. Ukratko, kladite se na uzbudljivo i neobično.

 Strelac

 Strelčevi su zainteresovani za mnoge stvari, ali posebno ih privlači sve što je egzotično. Strelčevi najčešće priželjukuju putovanje, ili bar nešto u vezi sa putovanjima: Aksesaori iz dalekih zemalja, originalni etnički nakit, ljute arome, figurine, disk sa neobičnom muzikom, šareni vodiči za daleke kontinente, meksički tepih.

Jarac

 Oni koji su rođeni u ovom znaku su zahtevni, često cene mir i privatnost, tako da pre svega misle o stvarima koje nisu povezane sa potrebom da izađu i druže se sa drugim ljudima. Jačevi su skloni koncentraciji i meditaciji, tako da će im se svideti neki "Smart" poklon:"Smart" gadžeti, igre - kao što mah-jong ili šah, čvrste knjige. Dobra stvar je odeća, olovka, jednostavan i robustan sat, nešto što sutra ne izlazi iz mode.

 Vodolija

 Vodolija je uvek inspirisana novinama: oni će ceniti najnovije smart telefone, svež bestselere. Glavna stvar je da to bude u svetlu trendova. Evo nekih reči koje vas mogu asocirati na omiljeni poklon za Vodolije - "prostor", "pokret", "kreativnost", "zvezdica", "atmosfera", "astrologija". Takođe, teško možete pogriješiti ako se kladite na originalnom poklon: knjiga recepata jela od tortufa, CD sa muzikom, eksperimentalni miris ili "magična" lampa koja simulira svetlost izlazećeg sunca.

 Ribe

 Glavni kriterijum - sve što prevazilazi obične, praktične standarde: atlas neba, ili tarot karte, orijentalne nargile ili aromatične lampe, prelepe sveće ili kineska "Knjiga promena", CD sa zvukom kiše za meditaciju ili raznobojni pesak, predmeti i ukrasi sa likom mitske životinje - zmaj ili jednorog. Oni rođen u znaku Ribe će ceniti estetske poklone, ali žele da osete auru mistike - stvari koje će im omogućiti da se vrate na druge, lepe i misteriozne svetove.

zenskimagazin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori