Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan za posao. Bićete maksimalno posvećeni sprovođenju svojih ideja u delo. Isplatiće vam se sav napor koji ulažete u biznis.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Opušta vas njegovo prisustvo i osećate se sasvim zadovoljno. Ne nameravate da ga menjate za bilo šta na svetu.

ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije, pa vam se u popodnevnim časovima preporučuje odmor.

 BIK

 POSAO: Nalazite se pred manjim dilemama. Potrebne su vam nove informacije i sveža perspektiva kako biste došli do prave odluke. Posavetujte se sa osobom od poverenja.

LJUBAV: Nova prilika za flert će vam se pružiti tokom današnjeg dana. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je tek nedavno ušla u vaš život.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja. Možete da očekujete sasvim solidan dan.

 BLIZANCI

 POSAO: Možete da očekujete priliku za dodatni posao ili neku zaradu “sa strane”. Finansije vam se svakako popravljaju. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Moguće je da vam neka ljubavna taktika nije uspela i da ste pomalo razočarani zbog toga. Ne bi trebalo da očajavate previše. Nova prilika vam dolazi brže nego što mislite.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

 RAK

 POSAO: Potrebno je da se potrudite da se prilagodite svojim saradnicima i da im pokažete da ipak umete da budete timski igrač. Oni će umeti da cene vaš trud i iskrenost.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam za sada nije dala nikakav povod da joj priđete. Ipak, strpljivo čekate na njen znak. Čim dobijete zeleno svatlo, bacate se u akciju!

ZDRAVLJE: Potrudite se da na spavanje legnete pre ponoći. Tako ćete se bolje odmoriti.

LAV

 POSAO: Pred vama je veliki broj obaveza. Možete da očekujete da ćete biti veoma užurbani tokom celog dana. Ipak, to vam ne smeta jer radite posao koji volite.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro uspeti da definišete odnos koji imate sa jednom osobom. Vaša viđanja deluju kao neobavezna ali su se pojavile emocije. Sve ide u pozitivnom pravcu.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća u prvom delu dana ali kako vreme odmiče sve bolje se osećate.

 DEVICA

 POSAO: Današnji dan je povoljan za planiranje sledećih poslovnih poteza. Povoljan je period i ako se bavite analizama ili statistikom. Spiskovi i taktiziranje su vam uvek bili jača strana.

LJUBAV: Nije vam lako da zaboravite osobu iz prošlosti. Taman se kada se nova prilika pojavi, stara ljubav vam zakuca na vrata. Samo je na vama odluka kako ćete postupiti.

ZDRAVLJE: Preporuka je da počnete da primenjujete neke vežbe za kičmu i vratni predeo.

 VAGA

 POSAO: Možete da očekujete veoma važna dešavanja na polju posla. Postavljeni su visoki standardi koje treba da ispoštujete, pa ćete se potruditi da date svoj maksimum.

LJUBAV: Moguće je da vašem partneru nedostaje bliskost koju ste nekada imali i da od vas očekuje da mu se više posvetite. Potrudite se da razumete njegovu tačku gledišta.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih mišića u celom telu.

 ŠKORPIJA

 POSAO: Imate dobre ideje i spremni ste daleko da odete kako biste se za njih izborili. Ne želite da dopustite da bilo šta stane na put vašem uspehu i ambicijama.

LJUBAV: Pokušajte da se približite osobi koja vam se dopada na neki suptilan način. Ako napravite prvi korak, vaš odnos može napredovati. Važno je da nađete prave reči.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Potrudite se da sebe ne opterećujete obavezama koje nisu neophodne.

STRELAC

 POSAO: Povoljan je dan za bilo kakva sudska rešenja, dokumentaciju i formalnosti. Možete da očekujete lepe vesti. Dosta toga se sada može okrenuti u vašu korist.

LJUBAV: Moguće je da ste rešili da se posvetite svom odnosu sa partnerom. Cilj vam je da obnovite strasti koje ste nekada imali. Za vas ljubav ne može da funkcioniše bez bliskosti.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos magnezijuma koji je važan za brojne funkcije u organizmu.

 JARAC

 POSAO: Moguće je da imate svoj plan za štednju i da se trudite da ga poštujete. Važno vam je da imate svoj fond za “crne dane”. Finansijski ste svakako stabilni.

LJUBAV: Nemojte da negirate svoja osećanja, nego se potrudite da ih priznate pred voljenom osobom. Kada budete dopustili sebi da se otvorite, lakše ćete disati i osećaćete se bolje.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na ovom polju. Sve je u najboljem redu.

 VODOLIJA

 POSAO: Moguće je potpisivanje ugovora koji će vas na neki način obavezati na duže staze u budućnosti. Dobro pročitajte svaku stavku da biste znali šta potpisujete.

LJUBAV: Vreme je da se malo više posvetite svom partneru i da mu pokažete da vam je i dalje jednako stalo do njega. Vaša veza bi mogla da se nastavi u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa i prehlade. Povećajte unos vitamina C i odmarajte dovoljno, utopljavajte se.

 RIBE

 POSAO: Priželjkujete promenu posla, potrebna vam je bolja radna atmosfera kako biste mogli da pružite svoj maksimum. Pokažite šta želite, a nova prilika će vam se ukazati.

LJUBAV: Moguće je da ćete saznati neke nove informacije o osobi koja vam se dopada, te da će ona početi još više da vas intrigira. Ne prestajete da mislite na nju!

ZDRAVLJE: Prijala bi vam lagana šetnja ili neka druga umerena fizička aktivnost. Nije dobro da budete preterano pasivni.

astrokutak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori