Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 POSAO: Izborite se sa unutrašnjim strahovima, naučite da verujete u sebe i brže ćete napredovati na svim poljima. Važno je da pr svega ostvarite lični napredak.

 LJUBAV: Potreban vam je partner pored kog ćete se osećati voljeno, osoba koja će probuditi u vama nadublje emocije i pored koje ćete imati sigurnost. Spremni ste za nova poznanstva.

 ZDRAVLJE: Glasne žice su vam osetljive ali ako se budete pazili neće biti većih problema.

 BIK

 POSAO: Uživaćete u početku vikenda, bez previše obaveza. Možete da očekujete sasvim miran i opušten dan jer na poslovnom planu neće biti novih dešavanja i promena.

 LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepom danu koji ćete provesti zajedno sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa Vagom ili Devicom.

 ZDRAVLJE: Redovnije jedite i vodite računa o niskom pritisku, pa će sve biti uredu.

 BLIZANCI

 POSAO: Povoljan je dan za nove ideje imaćete nalet inspiracije za nove poslove. Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu na poslovnom planu danas.

 LJUBAV: Ulazite u kontakt sa osobom koja se skoro pojavila u vašem životu. Možete da se nadate razvoju jednog prijatnog odnosa. Na vama je da pokažete svoje mišljenje o njoj.

 ZDRAVLJE: Prijao bi vam džoging ili neka druga umerena fizička aktivnost.

 RAK

 POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivne reakcije od strane nadređenih. Vaše ideje i predlozi su jako dobro prihvaćeni. Pred vama je još dosta dobrih stvari.

 LJUBAV: Možete da očekujete da ćete preko šireg kruga prijatelja upoznati zanimljivu osobu za emotivnu vezu. Iz prvog susreta možete zaključiti da hemija između vas dvoje postoji.

 ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na ovom polju. Ne biste trebali da imate probleme.

LAV

 POSAO: Moguće je da će vam biti potrebno malo više vremena kako biste ostvarili sve svoje ciljeve. To zapravo nije loša stvar jer sav posao koji imate možete da odradite natenane.

 LJUBAV: Moguće je da dajete sve od sebe kako biste privukli osobu koja vam se dopada. Njena hladna spoljašnjost vas nekad još više privlači. Ipak, potrebna vam je povratna reakcija.

 ZDRAVLJE: Nemojte da opterećujete svoja leđa previše niti da podižete težak teret, čuvajte kičmu.

 DEVICA

 POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za saradnju sa inostranstvom. Preporuka je da tako nešto ne odbijate već da oberučke prihvatite nove mogućnosti.

 LJUBAV: Možete da se nadate neobaveznoj avanturi sa osobom koja vam se dopada. Ni jedno od vas dvoje nije spremno na nešto više od toga, pa je ova situacija odlična.

 ZDRAVLJE: Jedna čašica pića je uredu, ali povedite računa da ne preterujete sa alkoholom.

 VAGA

 POSAO: Moguće je da ste u potrazi za dodatnim poslom, kako biste malo mogli da uvećate svoja primanja. Danas će vam se ukazati šansa za još neko radno mesto.

 LJUBAV: Problemi sa ljubomornim partnerom su konačno iza vas i sada se osećate daleko lakše, lepše i slobodnije. Smatrate da ste sporne situacije sasvim rešili i da nema više problema.

 ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i verujete da će sve biti odlično na ovom polju!

 ŠKORPIJA

 POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana svog poslovnog partnera ili svoje saradnike staviti na niz raznih testova kako biste utvrdili njihovu posvećenost poslu.

 LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje situacije u braku jer ste oboje dali svoj maksimum da tako i bude. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas više od jednog poznanstva.

 ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama, pa povedite računa o tome. Pored toga, nema većih problema.

STRELAC

 POSAO: Razmišljate o novom poslu jer vam je potrebna promena. Želite radno mesto na kom ćete moći da pokažete sve svoje kvalitete i na kom nećete biti ni malo ograničeni.

 LJUBAV: Vraća vam se kontakt sa osobom iz prošlosti i niste sasvim sigurni kuda bi ta priča ovaj put mogla da vas odvede. Ipak, intrigira vas njena pojava i priželjkujete susret.

 ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih vratnih mišića.

 JARAC

 POSAO: Uspećete da rešite sve probleme na ovom polju. Položaj planeta je na vašoj strani ovaj put. Možete da se nadate pozitivnom ishodu i da date sve od sebe!

 LJUBAV: Potrebno je da napravite kompromis između ljubavi i ponosa. Neće vam biti lako da nađete zlatnu sredinu ali vaša veza je vredna toga. Ako tako uradite, rešićete sve probleme.

 ZDRAVLJE: Iskoristite današnji dan da se što bolje naspavate, odmor vam je neophodan.

 VODOLIJA

 POSAO: Vama često nedostaje dovoljno strpljenja. Ukoliko budete bili spremni da to kod sebe korigujete, mogli biste da ostvarite veliki pomak na polju posla.

 LJUBAV: Pričajte sa voljenom osobom o svmu što vas brine. Ona će imati prave odgovore na vaša pitanja i dileme. Ona vam je ipak na prvom mestu prijatelj, pa onda sve ostalo.

ZDRAVLJE: Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti- vode, čajeva i sveže ceđenih sokova.

 RIBE

 POSAO: Možete da očekujete da ćete rešiti dosta važnih stvari na ovom polju i da ćete nakon toga osetiti veliko olakšanje. Pred vama je veoma pozitivan poslovni dan!

 LJUBAV: Uživate u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. Pronašli ste jedno drugo i planirate da budete zauvek zajedno. Bliži vam se i sklapanje braka.

 ZDRAVLJE: Bilo bi obro da odete na redovnu lekarsku kontrolu iako nemate veće probleme.

zenablic.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori