Nije lako osvojiti svaku osobu, posebno u ovim horoskopskim znacima!

Bik

Bikovi vole kada im pokažete veliku zainteresovanost i kada ne dozvoljavate da im bude dosadno. Uvijek mora da postoji neka akcija, bilo da je u pitanju izlazak u šetnju, na večeru ili u bioskop.

Stabilni su, pa se neće nervirati ako ne budete ispunjavali njihove kriterijume. Jednostavno će se pozdraviti sa vama, objasniti stuaciju i otići od vas. Takođe su najbitniji mir i staloženost. Ako niste takvi – nemojte ih uzimati u obzir.

Djevica

Djevice su osobe koje su zahtjevne i koje gledaju sve do detalja. Vole da uvijek uz sebe imaju oslonac i osobu koja je i fizički i mentalno jača od njih.

Morate biti zanimljivi, svestrani i spremni na svakakve promjene i akcije da biste joj se svidjeli. Takođe vam je potrebno i veliko strpljenje, jer nisu baš lake kao osobe.

Jarac

Za Jarčeve se kaže da su tvrdoglavi i da ne odustaju od svojih uvjerenja i mišljenja i to je potpuno tačno. Kako su to osobe koje ne vole odmah da pokazuju emocije, moraćete biti strpljivi, ali i biti spremni na dokazivanje. Koliko god da vam je vremena potrebno – osoba rođena pod ovim znakom će vas sačekati, što je jedna od velikih vrlina ovog znaka.

Vole da se odnosi grade polako i gradativno, bez prevelike žurbe, jer moraju biti dosta sigurni u vas da bi vam otkrili svoju nježniju i krhku stranu. Vjernost im je na prvom mjestu.

malihoroskop

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori