Zvezde za vikend koji nam predstoji predviđaju – velike odluke, dileme i promene!

OVAN

Vašu stabilnost moglo bi da ugrozi to što previše pomažete finansijski drugim ljudima. Trebalo bi da mislite na sopstvenu porodicu i vašu budućnost. U nedelju ćete toga biti svesni i možda ćete prvi put videti sebe kao osobu koju drugi iskorišćavaju.

BIK

Trenutno sve prilagođavate svojim ambicijama. Zbog toga će vaši voljeni biti nesrećni, a do nedelje će se i u vama probuditi želja za mirom u porodici. Možda ćete shvatiti da je vreme da unesete velike promene u svoj život, pre svega da budete češće u kući.

BLIZANCI

Ovog vikenda ćete želeti da naučite nove stvari, ali to ne znači da ćete do nedelje već biti ekpert. Dajte sebi vremena za učenje i ne preopterećujte se informacijama. Smanjite vreme provedeno na internetu.

RAK

Ako se neka vama bliska osoba ponaša drugačije, moguće je da se oseća zanemareno. Možda previše vremena provodite na društvenim događanjima. Očekujte da će zanemarena osoba uraditi nešto nepredvidivo da vam na to skrene pažnju.

LAV

Želja za promenama se iznenada probudila u vama! Upoznajte se sa inovacijama u vašem spektru interesovanja. Ovo može dosta popraviti vaše raspoloženje, pa biste već do nedelje mogli da napredujete u promeni na finansijskom planu.

DEVICA

Ponašanje vašeg partnera odraz je vašeg ponašanja prema njemu. Možda se otuđio, jer u poslednje vreme ima premalo vremena da se posvetite jedno drugom. Ako vam je potreban novac – obratite se svojim najbližima i iskreno im recite kakva je situacija.

VAGA

Vaš novac može biti poveren nekome ko ne zna sa njim da rukuje. To će učiniti da se osećate nervozno u vezi sa stanjem vaših finansija. Takođe, može doći do iznenadne promene kamatnih stopa ili uslova finansijskog ugovora, koji će vas izbaciti iz takta.

ŠKORPIJA

Postoje ljudi sa potpuno različitim pogledima na život od vas i jedno takvo suočavanje možda će vas potresti. Najgore u celoj ovoj situaciji, ali ujedno i najbolje jeste da ćete shvatiti da je vaš pogled do sada bio pomalo uzak. Suočite se sa svim predrasudama.

STRELAC

Moguće da će vam poslovna dešavanja ili nepredvidivi šef pokvariti vikend. Znamo da vam je trenutno najpotrebniji vikend odmor, u udobnom domu i sa porodicom, ali… Možda je baš vreme da napravite neke promene na poslu i suočite se sa svim što vas muči.

JARAC

Vikend je pravo vreme da vama bliskoj osobi skrenete pažnju da vas njegovo neprijatno ponašanje uznemirava. Verovatno je malo nekonvencionalnija osoba od vas i to je problem, smeta vam što ne radi u životu stvari po pravilima.

VODOLIJA

Prestanite da oklevate, jer ćete propustiti dobru priliku. Pred vama su neke nove mogućnosti, koje su vam i dalje veoma strane, ali mogu vam pomoći da postignete ono što želite. Iskoristite trenutak.

RIBE

Petak i subota će doneti malo tenzije u vaš život, ali nedelju ćete provesti u avanturističkom raspoloženju. Razmotrite neke alternativne perspektive, bilo da je u pitanju odnos sa partnerom ili posao.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori