Veza između dva ista horoskopska znaka može da bude ili savršena, ili pravi pakao. Iako niste identični, videće neke od svojih najboljih i najgorih osobina kako se reflektuju u vašem partneru.

OVAN - OVAN
Kada se sretnu dva vatrna znaka, često dolazi do eksplozije. Veza dva Ovna može biti nezgodna ako dozvole da počnu stalno da se bodu rogovima. Ali, ako pustite da vaš impulsivnost partnera insipiriše, vaš odnos može biti funkcionalan.

BIK - BIK

 Ovaj par može sasvim kompatibilan, zato što oboje često mogu biti kućni tipovi. Ova dva zemaljska znaka predstavljaju stabilnost kad su zajedno. Ako se svađaju, to je gotovo samo zbog novca.

BLIZANAC - BLIZANAC

Odnos između dva Blizanca može biti izuzetno buran i uzbudljiv. Ipak, dvoje Blizanaca ne mogu dugo izdržati zajedno.

RAK - RAK

Dva Raka mogu funkcionisati jedino ako svako od njih prihvati da pored sebe ima senzitivnu osobu.

 LAV - LAV

Veza između dva Lava teško može biti uspešna, jednostavno zato što će jedan ili drugi stalno osećati potrebu da bude glavni. Ravnoteža snaga može se uspostaviti na neko vreme, ali prava jednakost vrlo retko.

DEVICA - DEVICA

 Dve Device mogu imati savršenu vezu. Svako od vas ima visoka očekivanja od druge strane. To ponekad dovodi do nesporazuma, ali češće dovodi do toga da jedno od vas dvoje pomaže onom drugom da bude bolja osoba.

 VAGA - VAGA

Ova dva horoskopska znaka mogu biti zajedno jedino ako oboje shvate oko čega se vredi raspravljati. Svako od vas želi harmoniju i radije će popustiti nego da se svađa oko svakakvih sitnica. Vaša kompatibilnost zavisi od toga koliko ste oboje svesni ove činjenice.

STRELAC - STRELAC

 Teško je da će dva Strelca ostvariti stabilnu vezu, jednostavno zato što oboje vole da se takmiče, i imaju strah da onaj drugi ne počne da mu ograničava slobodu. Srećom, oboje su iskreni jedno prema drugom, što može ublažiti prirodnu nespojivost.

 JARAC - JARAC

 Veza između dva Jarca može dugo trajati, jer su oboje svesni da je onom drugom potreban život i van veze. Budući da poštuju partnerovo vreme i njegov rad, dva Jarca su u stanju da polako učvrste duboku vezu u kojoj dele zajedničke vrednosti.

VODOLIJA - VODOLIJA

 Iako mogu biti odlični prijatelji, koji ohrabruju jedno drugo da ga vode unutrašnji porivi, upravo to može biti smetnja u emocionalnoj vezi.

RIBE - RIBE

Na prvi pogled mogu izgledati kao skladan par. Planiraju zajedno svoje snove, ali ih ne ostvaruju, i to postaje kamen spoticanja. Važno im je da ne žrtvuju svoju ličnost do tačke kada postaju ogorčeni ili inertni.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori