Karakteristike pojedinih znakova ipak mogu predstavljati određene obrasce njihovog ponašanja u vezama. Astrolozi tvrde da su ova četiri znaka najviše sklona promenama u vezama te im najbrže dosade, pogotovo ako zapadnu u rutinu...

Astrolozi tvrde da su ova četiri znaka najviše sklona promenama u vezama te im najbrže dosade, pogotovo ako zapadnu u rutinu koja ih potpuno „ubija“. Jeste li i vi među ta četiri znaka ili je možda to vaš partner?

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj zaraznoj energiji, ali i po tome što neprestano žele da isprobavaju nešto novo, uzbudljivo i stalno su u potrazi za adrenalinom. Oni žele da prožive i iskuse što je više moguće u životu i ako nešto cene u vezama, onda je to ono nešto „novo“ i uzbudljivo. Neće sedeti sa partnerom i praviti planove već će odmah delati. Oni ne vole previše da razmišljaju o tome šta rade već više vole da isprobavaju a kada to urade odmah žele da pređu na nešto novo. Zbog toga ih ubija monotonija u vezi ili partner koji nije spreman da se s njima upusti u novu avanturu svakoga dana. Takve im veze brzo dosade.

Blizanci

Ovaj znak više od svega prezire dosadu. Ukoliko im se dogodi da nemaju šta da rade celi dan, to ih potpuno izludi. Komunikativni su, društveni i otvoreni, i zbog toga im je najvažnije da su uvek okruženi ljudima i novim iskustvima. Vole se upuštati u intelektualne razgovore s doslovno bilo kime, bilo gde, a ako im partner to ne omogući, vrlo rado će „sreću“ potražiti negde drugde. Oni žele da uče nešto novo svaki dan, žele da isprobaju nešto što nikad nisu isprobali i jedino uz nove i uzbudljive aktivnosti njihova veza može da uspe. Kursevi, degustacije, izleti, razgovori koji traju celu noć nešto je što ljudi koji su rođeni u ovom znaku u najmanju ruku zahtevaju u vezi. U suprotnom njihovo interesovanje će se brzo izgubiti.

Strelac

Ovi veliki istraživači jednostavno ne mogu protiv sebe i svoje prirode koja ih iz dana u dan tera u nove avanture. Žele i teže da prošire svoje vidike, upoznaju ljude koje ne znaju, vide mesta koja nisu i isprobaju stvari koje su im dotad bile nepoznate. Njih mami ta neprestana želja za istraživanjem drugačijeg. Obožavaju da putuju sami, ali ako nađu pravog partnera, putovanja s njima im mogu biti još i uzbudljivija. Neplanirana putovanja u poslednji tren, vikend izleti i duža putovanja su nešto što obožavaju. Sve im je zanimljivo, ali ako njihov partner ne deli jednaku strast za novim i drugačijim, kao oni sami, veza sa takvom osobom mogla bi da im brzo da dosadi.

Vodolija

Ovaj znak voli da bude onaj koji se ne uklapa jer ne želi da bude kao i svi ostali i zato su im najprivlačnije one najneobičnije stvari i pojave ali i ljudi. Ako im veza upadne u rutinu gde svaki dan rade jedno te isto možete biti sigurni da će pobeći glavom bez obzira. Ne vole da idu više puta u isti restoran, da jedu istu hranu, da šetaju poznatim mestima. Isto tako, nikad im ne nedostaje novih ideja i novih mesta koja vredi obići, a na partneru je samo da se prepusti njihovim ludim zamislima. Naravno, ukoliko partner nije dovoljno otvoren za njihove ideje, to će ih „ubiti“ i oko njega se jednostavno neće više truditi, već će samo otići.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori