Naredni dani donose veliku priliku za rješavanje stvari koje vas opterećuju i sprovođenje promjena koje će pratiti sreća i pozitivan rezultat.

petak Mjesec u Ribama intenzivira emocije. U kvadratu je sa Jupiterom u Strijelcu, što naglašava želju za prepuštanjem osjećanjima u samoći umjesto za tumaranjem spoljnim svijetom. Mjesec je i u se*stilu sa Plutonom u Jarcu, što podstiče na potrebu da osjećamo promjene koje stvaramo u svom životu. Kako je petak 11. dan u novembru, a 11 je broj služenja, astrolog Gregory Scott ističe kako je to pravi dan da služimo, i to sebi, te dodaje:

“Mantra bi trebala biti: “Želim li da se stvari mijenjaju, mogu ih mijenjati. Imam li problem koji me preplavljuje, rješenja i odgovore mogu čuti putem meditacije.'” Ali kvadrat Mjeseca i Jupitera čini nas sklonima da mislimo da zbog svoje želje da se stvari mijenjaju moramo pobjeći i potražiti mjesto “gdje je trava zelenija”.

Takođe, mogli bismo imati zadivljujuće ideje te ih izraziti pisanjem ili bilo kojim drugim oblikom umetnosti. “Iskoristite svoju energiju da stvarate ovdje i sad umjesto da bježite i protraćite svoju energiju.”

Petak će biti izazovan dan: pokazat će vam emocionalne stvari za koje možda niste spremni – zbog čega biste mogli osetiti poriv za izbjegavanjem i bijegom, čime ćete propustiti priliku da ih razrješite i oslobodite se tog tereta. Ipak, nemojte zbog toga sebe kriviti i osuđivati, ponekad za nešto jednostavno još nismo spremni, ističe astrolog.

Mjesec u subotu ulazi u Ovna mijenjajući potpuno ozračje u vrlo energično. Mars u Vagi u inkonjunkciji je s Uranom u Biku – budući da je u Vagi fleksibilan, Marsu ne smeta malo haosa što ga unosi Uran, naročito kada je posrijedi društveni život ili način na koji stvari izgledaju. Ali sa Marsom je u opoziciji i Mjesec, koji sad nije nimalo spreman na kompromise, pa je u subotu moguće podosta haosa.

Svako kao da će imati različit pojam o tome šta treba učiniti i na koji način treba pristupiti problemu. Zato vam je potrebno rješenje kakav problem, u subotu je najbolje da to učinite sami. Takođe, u subotu ćete se osjećati rastrzani između želje da činite ono od čega se osjećate živima i ispunjavanja svojih dužnosti, a postoji mogućnost i da vaši intenzivni osjećaji izazovu haos u vašem društvu, naročito zbog velike vjerovatnosti pogrešnog razumijevanja u komunikaciji.

Uprkos svemu tome, treba da uživate i dan provesti kao da ste na proslavi, na praznicima, smatra astrolog, jer svaki dan je naš rođendan.

Nedjelju obilježava pun Mjesec u Ovnu, koji je u trigonu s Jupiterom u Strijelcu, a kvadratu s Plutonom u Jarcu. “Nedelja će vas galvanizirati na akciju”, kaže G. Scott. Usmjeriće vas na budućnost, na kretanje prema ostvarenju nečega i pobedi.

Sprovođenje promena biće uspješno i propraćeno srećom i imaće vrlo pozitivan rezultat. Osjećate li se izgubljeno – bilo poslovno ili intelektualno, bilo duhovno ili emocionalno – u nedjelju imate veliku priliku da pronađete svoj put...

sensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori