Osjetit ćete potrebu da se dobro odmorite. To će biti prilika da više vremena posvetite i sebi i bliskim osobama. Malo više ćete se družiti s ljudima.

OVAN

Ovan 10. 2019: Bit ćete ljubomorni, ali bez stvarnog razloga. Jednostavno, Ovan mora s vremena na vrijeme biti ljubomoran i neugodan prema osobi koju voli. Tada mu se pruža prilika da ispolji agresivnost koju ima u sebi. Ali, imate vi i plemenita osjećaje, tako da kada se psihički ispraznite, umjet ćete da zamolite za oproštaj.

Ovan 11. 2019: Ovog mjeseca očekuju vas nove dopunske zarade ali i novi vanredni troškovi. Kad vuk pojede magarca ostat ćete na istom i najzad ćete i sami početi uviđati da ne patite od prevelike organiziranosti.

Ovan 12. 2019: Sve do Nove godine vaši cjelokupni napori bit će usmjereni prema velikom poduhvatu. Opet vas očekuju izuzetni napori, uspješno okončanje posla i dosta novca. I opet vas očekuje vaše staro pitanje – zašto se kod vas sve stalno vrti u krug?

BIK

Bik 10. 2019: Ovog mjeseca nastupa period opuštanja, a to je pravo vrijeme za vas. To je upravo ono što najviše cijenite – miran i komotan život bez trzavica koje donose svakodnevica i neuviđavna okolina.

Bik 11. 2019: Htjeli ne htjeli, morat ćete zapeti ne biste li se nekako iščupali iz financijskih teškoća u koje ćete upasti u prvoj polovici mjeseca. No spas će se ukazati u vidu službenog puta na kojem ćete moći obaviti neke osobne isplative poslove.

Bik 12. 2019: Poslovi kojih je u posljednje vrijeme sve više, polako vas odvlače od obaveza u privatnom životu. Morate se potruditi da nekako rasporedite svoje snage, inače će se negdje pojaviti pukotine, ili u poslu ili u privatnom životu.

BLIZANCI

Blizanci 10. 2019: Blizanci koji nisu u braku doživjet će bezazleni flert s nepredvidivim ishodom. Ovo poznanstvo u početku ni po čemu neće biti značajno, ali će ubrzo prerasti u ozbiljnu vezu koja čak može završiti pred matičarem.

Blizanci 11. 2019: Moći ćete angažirati sav svoj energetski potencijal i ponovo ćete uspjeti realizirati neke poslove ili radne zadatke. Financijska situacija će se vidno popraviti.

Blizanci 12. 2019: Osjetit ćete potrebu da se dobro odmorite. To će biti prilika da više vremena posvetite i sebi i bliskim osobama. Malo više ćete se družiti s ljudima. Bit će zabave i razonode.

RAK

Rak 10. 2019: Početkom ovog mjeseca ukazat će vam se nova prilika za vašu duhovnu hranu – flert. Poučeni ranijim iskustvima, ako imate bračnog partnera uspjet ćete se oduprijeti iskušenju, svjesno nastojeći da ne dovodite ni sebe ni osobu do koje vam je stalo u nezgodan položaj.

Rak 11. 2019: Ovog mjeseca očekuju vas neobične promjene raspoloženja. Bit ćete zabrinuti, a tek kad sve to prođe sjetit ćete se da to kod Rakova nije rijetka pojava. Emotivni i osjetljivi možete promijeniti raspoloženje i postati melankolični čak i kad samo razmišljate o tuđoj nesreći, a kamoli kad osjećate svoju.

Rak 12. 2019: Krajem godine pokušat ćete svesti neki saldo. Kako god pisali i brisali i koje god kriterije koristili, na kraju ćete doći do zaključka da je ovo za vas, ipak, bila dobra godina, čak i uspješna.

LAV

Lav 10. 2019: Roditelji rođeni u znaku Lava imat će manjih problema s djecom u vezi škole. Ukupna situacija u obitelji inače će biti stabilna i sređena. Kućni budžet će se popraviti.

Lav 11. 2019: Vaš neuništivi optimizam obranit će vas od panike koja bi vas mogla uhvatiti zbog nekoliko nevolja. Poslovni partner vaše firme može otkazati ugovor u čijem ste sklapanju sudjelovali. Gledajte da na poslu ne kršite radnu disciplinu da ne biste imali neprilike.

Lav 12. 2019: Uspješno ćete završiti posao koji ste sklopili prošlog mjeseca. Vanrednu zaradu namijenit ćete za novogodišnje praznike, čemu ćete se veseliti i vi i osoba koju volite.

DJEVICA

Djevica 10. 2019: Ovog mjeseca ćete više puta pregovarati u vezi s poslom ili radnim mjestom. To može dovesti do dogovora o promjeni vaših radnih zadatka, promjeni radnog mjesta ili sklapanja ugovora o novom poslu.

Djevica 11. 2019: Eventualne sitnice oko posla i radnog mjesta bit će konačno raščišćene. To će u vama ugasiti emotivni naboj kojim su ovi događaji bili praćeni i donijeti dugo očekivano smirenje.

Djevica 12. 2019: Lako se može dogoditi da otputujete negdje u inozemstvo. Ne zna se hoće li to biti dvodnevni shoping, turistički izlet ili poslovni odlazak, kako god bude, iskoristite to da se lijepo provedete.

VAGA

Vaga 10. 2019: Dogodit će se ono što ste dugo podsvjesno iščekivali. Doživjet ćete prelijepe dane ove godine. Ako niste bili zaljubljeni, srest ćete onu pravu osobu i zaljubiti se do ušiju.

Vaga 11. 2019: Poslije divnih dana, nastat će zatišje u kojem ćete možda bez razloga uvrijediti osobu koju volite. Nemojte se praviti da ne uviđate koliko ste je povrijedili. Ispričajte se i izgladite situaciju.

Vaga 12. 2019: Šarmirat ćete neko društvo, a jedna osoba iz tog društva bit će oborena s nogu. Svjesni ste da je potrebno samo malo da mrdnete prstom, ali odoljet ćete iskušenju. Nećete se upustiti u flert za koji ste procijenili da je čist gubitak vremena i opasnost za vašu stalnu vezu.

ŠKORPION

Škorpion 10. 2019: Osjetit ćete potrebu da se nekoliko dana opustite. Poslušajte savjet svoga tijela, a zatim, kad se odmorite, ponovo krenite punom parom. Neki drugi savjet vam ne bi mnogo vrijedio, jer vi ne znate drugačije – ili potpuno opuštanje ili angažman do daske.

Škorpion 11. 2019: Škorpioni koji su u braku preživjet će neku vrstu novog medenog mjeseca, oni koji nisu imali stalnog partnera ući će u novu vezu zaljubljeni do ušiju, stare ljubavi bez izgleda za budućnost bit će zamijenjene novim i uspješnijim, a sklopit će se i ugovarati i neki brakovi.

Škorpion 12. 2019: Počet ćete kovati nove velike planove u vezi s poslovima. Razmišljat ćete i o promjeni radnog mjesta, mada za to nema opravdanih razloga.

STRIJELAC

Strijelac 10. 2019: Očekuje vas dobitak u nekoj igri na sreću – naravno, ukoliko budete igrali. To će biti povod da zbrojite ovogodišnja zbivanja. Sve u svemu, do sada ste dobro prošli.

Strijelac 11. 2019: Novi interesantan posao, obnova jednog starog poznanstva, kratko putovanje i mali dobitak, to su obilježja koja će biti istaknuta u studenom.

Strijelac 12. 2019: Imat ćete dojam da ste se otrijeznili od nekog ugodnog zanosa. S novim elanom i još svježim uspomenama vratit ćete se uobičajenim životnim stazama.

JARAC

Jarac 10. 2019: Oprezni, kao i uvijek, dugo ćete odmjeravati razloge za i protiv ulaska u neki poslovni projekt. Vaš analitički duh otkrit će pukotine u logičkoj konstrukciji projekta.

Jarac 11. 2019: Poslovni projekt iz prošlog mjeseca ponovo će postati aktualan. Predlagači, vaši potencijalni partneri, uvidjeli su da ste bili u pravu.

Jarac 12. 2019: Realizacija poslovnog projekta u koji ste ušli obećava dobre rezultate i lijepu zaradu. No, posao je veliki i još je rano da ubirete plodove.

VODENJAK

Vodenjak 10. 2019: Početkom mjeseca dopunski posao kojim se bavite ući će u finalnu fazu, a financijska situacija će se osjetno popraviti. Potrošit ćete dosta novca na uređivanje stana, garderobu, provod i zabavu.

Vodenjak 11. 2019: Neke nepovoljne vibracije u radnoj sredini protumačit ćete kao loš predznak. I zaista, međuljudski odnosi se mogu pogoršati zbog preraspodjele radnih obaveza.

Vodenjak 12. 2019: Možete biti gripozni i kenjkavi, ali ne do te mjere da morate u krevet. U svakom slučaju, bit će potrebno da se dobro pripazite ovih dana.

RIBE

Ribe 10. 2019: U sredini gdje radite doći će do reorganizacije. Trebat će vam vremena da prihvatite sve promjene, ali ćete ubuduće raditi u povoljnijim uvjetima.

Ribe 11. 2019: Ribe po pravilu nisu dovoljno uporne. Kad osjete da nešto ne ide kako treba najčešće dižu ruke i prelaze na drugi teren. Vi ćete ovaj put biti izuzetak – uporno i dosljedno borit ćete se za neko uskraćeno pravo sve dotle dok ne pobijedite.

Ribe 12. 2019: Ribama koje nemaju stalnog partnera ovaj mjesec će početi lijepom ljubavnom vezom. Preko običaja, neće biti testiranja i odugovlačenja pomoću formule s platonskom vezom. Ono što će se dogoditi dogodit će se odmah i nitko se zbog toga neće kajati. Naprotiv.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori