U danima Punog Mjeseca u Ovnu bit ćemo naročito povezani sa snagom i energijom prirode. Bit ćemo vođeni prirodnim nagonima, uvidjet ćemo koliko je važno poštovanje prema prirodi, kao i ljubav i divljenje prema njenim ljepotama.

Preporučuje se da više vremena provedete u prirodi i u njoj meditirate, “složite” misli i obnovite energiju.

Pun Mjesec u znaku Ovna pojavit će se na nebu 13. listopada/oktobra 2019. godine u svom najvećem obliku i sjaju.

Nekoliko dana prije punog Mjeseca očekuje nas nelagoda, čudna atmosfera, nestrpljenje i rizične odluke. Sa sjajem punog Mjeseca uklanjaju se mnoge blokade.

Zlatne zrake punog Mjeseca donose blagoslove i osvježenu perspektivu. Počinjemo s više optimizma promatrati budućnost i spremni smo svoje ideje pretvoriti u zanimljive i

vrijedne projekte.

Poznato je da listopad/oktobar donosi maglovitost uma, borbu između iluzija i stvarnosti, snova i realnih želja… Međutim, pun Mjesec ovoga puta završava ovaj ciklus i podsjeća

nas na prave vrijednosti i ljepotu uživanja u sadašnjem trenutku.

Ovaj pun Mjesec je savršen za “prelistavanje” uspomena, obnavljanje starih veza i vraćanje ljubavi. Idealno vrijeme je za molitve, ceremonije, obiteljska okupljanja.

Vrijeme je da se odreknete misli i navika koje vas vuku na dno. Moguće je da će vas pun Mjesec suočiti s nekim posljedicama, ali to će biti važna lekcija i pokretač promjene.

Ovaj Mjesec se naziva još i Ružičasti Mjesec i takav prizor uvijek u nama budi neku novu, divnu spiritualnu energiju.

U danima Punog Mjeseca u Ovnu bit ćemo naročito povezani sa snagom i energijom prirode.

Bit ćemo vođeni prirodnim nagonima, uvidjet ćemo koliko je važno poštovanje prema prirodi, kao i ljubav i divljenje prema njenim ljepotama.

Zato se preporučuje da više vremena provedete u prirodi i u njoj meditirate, “složite” misli i obnovite energiju.

Pun Mjesec daje smjernice kako da završimo negativne cikluse u svom životu i daje nam signale za pravi put ka dobroj sudbini. Pratite znakove intuicije i iskoristite energiju zlatne

svjetlosti punog Mjeseca.

horoskopius.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori