Svaki znak zodijaka ima svoj suprotni par, a ljudi rođeni u oprečnim horoskopskim znacima imaju najbolje ljubavne veze. Otkrijte koji je znak suprotan vašem i zašto biste bili odličan par.

Ovan i Vaga

Ovnovi su samotnjaci, a Vage najviše uživaju u društvu pa se savršeno upotpunjuju. Vage uključuju Ovnove u društvo, a Ovnovi uče Vage kako da se posvete sebi. Takođe, Ovnovi su impulsivni, a Vage izbegavaju konflikt po svaku cenu.

Bik i Škorpija

Iako su oba znaka fokusirana na novac, Bikovi su oprezniji s njim, dok Škorpije uživaju u trošenju. Bik može Škorpiju da nauči kontroli, a ona može pomoći Biku da malo otpusti kočnice i uživa u životu.

Blizanac i Strelac

Ovim suprotnim znacima zajednička karakteristika je radoznalost, ali dok se Blizanci fokusiraju na detalje, Strelci gledaju širu sliku. Zato su zajedno nezaustavljivi.

Rak i Jarac

Vredni Rakovi i brižni Jarčevi najbolji su spoj suprotnosti. Jarčevi su logični i snalažljivi, a Rakovi intuitivni, zbog čega uspevaju da ostvare savršen balans između karijere i porodice pa je njihova veza harmonična.

Lav i Vodolija

Jedno drugom su potrebni kako bi međusobno proširili vidike, a u njihovoj vezi su zabava i dobar provod garantovani.

Devica i Ribe

Device su racionalne i stoje čvrsto na zemlji, dok Ribe krasi duhovnost i znatiželja za mističnim i neshvaćenim. Iako oboje imaju iste ciljeve, a to je učiniti svet boljim mestom, jedno drugom pomažu da otkrije drugačije poglede na život, od čega oboje imaju koristi, a to ih i dublje povezuje.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori