Djeluju pasivno, šutljivi su, oprezni i tajanstveni. Oni koji ih poznaju vole ih zbog njihove velikodušnosti, osjećajnosti i brižnosti, povjerljivosti i dobročinstva, a ljubav im je sve…

Naizgled kruti, drski ili kontrolirani, Rakovi kriju složenu emotivnu strukturu i duboke unutrašnje doživljaje. To su ljudi koji su sazdani od snažnih osjećaja i koji duboko proživljavaju sve što se oko njih događa.

Djeluju pasivno, šutljivi su, oprezni i tajanstveni.

Poput bojažljivog raka povlače se u sebe čim opaze nekog nepoznatog, jer ono što im je strano redovno doživljavaju kao prijetnju. Ali, većina ih se ne brine i ne plaši toliko za sebe koliko za svoju obitelj, a naročito za djecu. Imaju poseban osjećaj za zbrinjavanje potomstva, a isto i za očuvanje tradicije.

Nisu poznati kao agresivci, ali kad su u pitanju oni koje vole, kao i njihova domovina, neustrašivo će stati u njihovu obranu.

Religiozni su, duhovne vrijednosti više cijene od materijalnih, a ljubav im je najvažnija! Ali, istovremeno i u profesionalnom pogledu mogu mnogo dati.

Kad imaju jasan cilj, uporni su i odlučni, ne troše vrijeme na izlaske, društvo i zabavu, već su usmjereni na posao i obitelj. Imaju dosta poznanika, a malo onih koje zovu prijateljima. Prema njima su velikodušni i nesebični, a prema svima drugima nepovjerljivi.

Nisu skloni hvalisanju, čak će i pretjerati u samosažaljenju. Kad su u većem društvu i na nekom javnom skupu, osjećaju nelagodu protiv koje se bore hladnim držanjem, ciničnim primjedbama i alkoholom.

Oni koji ih poznaju vole ih zbog njihove velikodušnosti, osjećajnosti i brižnosti, povjerljivosti i dobročinstva.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori