Ako u vašim odnosima sa partnerom uvek nailazite na iste prepreke, verovatno negde grešite...

AKO u vašim odnosima sa muškarcima uvek nailazite na iste prepreke, verovatno negde grešite. Pomoć u dijagnostikovanju izvora problema može biti horoskop.

Otkrivamo kako uništavate svoje veze.

Ovan - Takmičite se sa partnerom
Kao zodijački znak Ovan, možda imate tendenciju da se takmičite sa svojim partnerom. Nažalost, ovp se ne dešava samo tokom društvenih igara. Ponekad vaša želja da se takmičite tiče se sitnica, na primer, ko prvi koristi kupatilo ujutro ili ima više prijatelja na Instagramu. Ponekad su to ozbiljnije stvari: iznos zarade ili odlučivanje o kućnom budžetu. U slučaju "gubitka" možete čak osećatifrustraciju ili ljubomoru. Pokušajte da budete svesni svog ponašanja, zahvaljujućičemu ćete moći da kontrolišete želju da budete bolji. Dozvolite ponekad partneruda "pobedi". Ne ljutite se što je imao bolje poslovno putovanje ili kupio skuplji sat.

Bik - Previše pažnje posvećujete materijalnim dobrima
Bikovi vole sve što je lepo i skupo. Nažalost, ova slabost ka luksuzu često se prevodi u njihove odnose s drugim ljudima. Ako ste zodijački znak Bik, moguće je da uvek tražite najsofisticiraniji restoran, najbolji hotel na odmoru, i sve darove koje ocenjujete prvenstveno po ceni. Ova potraga za luksuzom čini da izgubite sposobnost da uživate u malim stvarima, a čak i najmanja neugodnost pokvari vaš romantični beg. Počnite da uživate u domaćim palačinkama, cenite nematerijalnu vrednost suvenira ili poklona. Sve što je najbolje ne mora biti najskuplje.

Blizanci: Ne možete iskreno da govorite o emocijama
Problem sa Blizancima može biti u tome što nisu pouzdani. Ni pod kojim okolnostima ne žele da povrede osećanja druge strane, pa umesto da kažu ono što je u njihovom srcu, oni odlažu razgovor oko prave teme. Nažalost, na ovaj način nije moguće izgraditi partnerski odnos. Potražite hrabrost da samo kažete istinu o važnim pitanjima. Zapamtite da se skrivanje na duge staze može smatrati prevarom. Budite iskreni prema sebi i svom partneru.

Rak: Dajete malo prostora svom partneru
Kada od vikend izlaska po klubovima više volite veče pod pokrivačem u rukama vašeg voljenog, onda ste tipičan Rak. Iako uopšte nema ništa loše u tome, pazite da ne preterate. Ako niste godinu dana izašli zajedno, verovatno ste se zaglavili u školjci, i niko to neće trpeti zauvek. Kao prvo, takav odnos može postati pretežak za drugu stranu. Drugo, razmislite da li je vašem partneru dosadno. I treće razmislite o tome šta ćete učiniti kada se vaša veza završi. Bez bliskih prijatelja i hrabrosti da se sretnete s nekim brzoćete se osećati napušteno i usamljeno.

Lav: Fokusirate se samo na sebe
Verovatno nemate problem da pričate o sebi ili govorite o svojim osećanjima. Međutim, postoji još jedna prepreka na horizontu. Za vreme društvenih događaja ne dopuštate partneru da dođe do reči, a prostor u svom domu uredili ste samo prema vašim željama. Naučite da slušate, poštujete različita mišljenja, dozvolite partneru da bude zvezda večeri. Zapamtite da niste uvek najvažniji.

Devica - Vi ste perfekcionista
Kada je u pitanju vaša karijera, vaš perfekcionizam je sto posto prednost. U privatnom životuto može dastvori probleme. Ne možete pustiti, uvek imate nešto za šta ste krivi, a predavanje je zapravo vaš hobi. Međutim, kada vam je stalo do partnera, morate prestati. Umesto kritike, počnite da prihvatate. Neka planira vaše odmore, kuva večeru ili samo leži na kauču. U privatnom životu ne mora sve da bude savršeno. Ako se ne slažete s tim, uvek ćete biti nesrećni.

Vaga - Izbegavate sukobe
Kao Vaga, verovatno ste izuzetno pomirljiva osoba. Iako je generalno dobra stvar, vaše odsustvo konfliktalako može postati nedostatak. Naravno, konstantno brbljanje nije dobro za vezu, ali guranje problema ispod tepiha takođe nije dobro rešenje. Nedostatak hrabrosti da se kaže ono što mislite vas može dovesti do dve situacije: ili da počnete da budete pasivno-agresivni, ili ćete biti sami. Iako će vaš odnos izgledati savršen sa strane, emocije će početi da presušuju iznutra. Izađite iz zone udobnosti i počnite da budete iskreni. Možda će vam trebati dobra knjiga na tu temu ili savet psihologa.

Škorpija: Plašite se gubitka partnera
Kao zodijački znak Škorpija možda imate tendenciju da kontrolišete svog partnera. Nažalost, plašite se daćete izgubiti voljenu osobu. Naravno, druga strana bi trebalo da bude posvećena vama, ali ne možete očekivati da će vam to dokazati na svakom koraku. Ovaj strah od povrede može se takođe manifestovati u izbegavanju ozbiljnih odnosa. Ne želite da budete napušteni, tako da gradite zid i ne dopuštate sebi da se zaljubite. U ovom slučaju, ne samo da povređujete sebe, već i svog partnera. Morate razumeti da je raskid prirodni deo života. Ne tretirajte ih kao neuspeh, već kao lekcije.

Strelac: Prebrzo vam je dosadno
Prvi izalazak, lepe reči, novine... to vas uzbuđuje. Međutim, kako se odnos razvija, većina tih iskri nestaje. Lovljenje novih iskustava čini vas predodređenim da skačete sa cveta na cvet. Uvek mislite da zaslužujeteviše, da vas nešto bolje čeka iza ugla. Nažalost, na ovaj način možete izgubiti zaista veliku ljubav. Ako vaš partner nije dovoljno uporan, jednostavno ćete ga ignorisati ili zanemariti. Mi vas upozoravamo - onda možete zažaliti. Vreme je da shvatite da nije svaki dan avantura života. Prestanite da tražite nova iskustva izvan odnosa i fokusirajte se na razvoj odnosa i upoznavanje sa svojim partnerom.

Jarac: Previše pratite tradiciju
Jarac voli tradiciju, zato ponekad pridaju previše važnosti starim tradicijama. Nažalost, njihove navike mogu se pretvoriti u restriktivna pravila i dosadne šeme. Razmotrite da li ponekad ne namećete svoje preferencije i mišljenja partneru. Večera koju želite da jedete samo u jednom restoranu, za odmor uvek idete u hotel pored mora, a Novu godinu provodite u planinama godinama. Slušajte šta vaš partner želi. Dozvolite sebi da razgovarate o nečim novim, dopustite sebi da prekršite pravila. Počnite da budete otvoreniji i spontaniji.

Vodolija: Nikad ne tražite pomoć
Traženje pomoći može biti teško za bilo koji znak zodijaka. Međutim, Vodolijama to često najteže pada. Oni ne mogu razgovarati sa svojim voljenima o svojim problemima. To ne menja činjenicu da i njima, kao i mnogima, treba razgovor i podrška s vremena na vreme. Prihvatite da čak i kao individualista ne možete sve da nosite sami. Počnite otvoreno da govorite o svojim brigama i potrebama.

Ribe: Postajete zavisni od partnera
Kao zodijački znak Ribe, možda imate problem sa preteranom vezanošću. Što ste duže u vezi, postajete manje nezavisni. Počinjete da se brinete o običajima, preferencijama, pa čak i jeziku koji koristi vaš partner. Blizina počinje da postaje opasna. Postajete mentalno slabi i vaš voljeni se brzo može umoriti. Naučite da razdvojite svoj život od života druge strane. Vodite računa o sopstvenim interesima, prijateljima i aktivnostima. Sami donosite više odluka. Cenite sebe umesto da stalno gledate u partnera.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori