Nevera u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu nikada oprostiti, ali ima i onih koji će prihvatiti izvinjenje partnera i krenuti dalje. Hoće li prevara biti oproštena može zavisiti i od toga kojem horoskopskom znaku pripada prevarena osoba.

Blizanci

Ovaj znak oprostiće neveru, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidiv da će možda oprostiti odmah, ali ipak će hteti danima razgovarati o celoj situaciji. Ponekad ima i skrivene vlastite motive za oproštaj.

Rak

Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je saosećajan da će odmah oprostiti neveru ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Vaga

Vaga ne voli sukobe i svađe te nikome ne zamera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i neveru. Šta je Vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do nevere došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.

Vodolija

Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno - oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljube.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog Bika koji će izdaju zamerati do kraja života, blage Ribe ne žele nositi nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena da razmisli o svemu i da se pomiri sa situacijom.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori