Najviše čega se plaše je da ga ne povrede, da on ne pati, jer jednostavno nemaju srca za to. Često na kraju, kada se to sazna, partner ih optužuje kako su ga zavlačile a pritom nisu ni svesni kroz koje je muke ona morala da prođe.

OVAN

Ovan neće baš dugo trpeti da ostane u vezi za koju je shvatio da mu više ne odgovara. Ako se ohladio tu nema puno pomoći, ubrzo ćete to saznati. Ako ste primetili da u poslednje vreme nije toliko strastven kao što je bio, da nije mnogo zainteresovan da se sa vama vidi kao što je to bilo na početku, to su već ozbiljni znaci za uzbunu. Ono što sledi je da će vam direktno reći da ne želi više da se sa vama viđa, a ako zahtevate i da vam konkretno kaže zašto, on će vam na najdirektniji način to saopštiti. Možda će vam se to učiniti grubim i kao po “kratkom postupku” ali makar vas neće zavlačiti.

BIK

Bikovi malo teže raskidaju vezu, naročito ako je ta veza duga. U stanju su da dosta trpe i da preko mnogo čega prelaze, ne zato što vas vole, već zato što su se navikli na vas. Ali naravno, njihovo nezadovoljstvo ćete itekako primetiti.

Prestaće da vam ugađaju kao što su to inače radili, izbegavaće druženja sa vašim prijateljima iz raznoraznih razloga, odjednom će se stvoriti nova interesovanja u koja vi niste uključeni i ubrzo ćete se osetiti veoma usamljenim i kao da ste višak u svakoj situaciji. Na pitanje: “Šta se to dešava” optužiće vas da ste vi do toga doveli i da ste vi krivi za sve, i da on jednostavno ne može preko toga da pređe. Svojim nezainteresovanim ponašanjem će vas naterati da ga ostavite ili će, posle dovoljno vremena, pronaći valjan razlog za prekid, a to može da traje veoma dugo.

BLIZANCI

Ako vašem partneru Blizancu niste dovoljno interesantni i inspirativni, ako se ohladio ili zaljubio u nekog drugog, vrlo brzo ćete to primetiti. On vam to možda neće direktno reći ali će vam svakako staviti jasno do znanja. Prvo što će uraditi je da će početi da vas izbegava sa raznim izgovorima koja će vam se odmah učiniti sumnjivim. Kada ste zajedno, neće više pričati o svemu što mu se izdešavalo tog dana jer je izgubio potrebu to sa vama da podeli. Počeće, mnogo više nego što je uobičajeno, da zaboravlja na raznorazne dogovore, a na direktno pitanje o vašem odnosu, neće imati valjana objašnjenja. Moliće boga da se naljutite i da vi njega ostavite. Tek kada se budete baš razljutili i počeli da ga napadate i osuđujete, tada će vam napokon priznati da se ohladio i da je to razlog njegovog ponašanja.

RAK

Oni su takođe skloni da se mnogo vezuju, tako da će im raskid veoma teško pasti, naročito ako je u pitanju duga veza. Iako su se ohladili i utvrdili da nema više smisla nastavljati, neće moći tako lako da se odvoje od svojih partnera. Oni se emotivno vezuju za sitnice, za zajedničke prijatelje, za sećanje na srećne dane ispunjene ljubavlju i romantikom, sve ih podseća na voljenu osobu i budi u njima neizrecivu tugu. I to ih stalno vraća da ponovo pokušaju, a potrebno im je dosta vremena da se zaista od svega toga rastanu. Raskid je za njih veoma bolan pa ga upravo zato odlažu u nedogled. A, kada do toga i dođe, dugo pate i stalno razmišljaju da nisu možda pogrešili. Jedino ako se zaljube u nekog drugog, tada sve to ide veoma lakše, ali čak i tada ih neće zaobići period tuge kroz koji neminovno moraju da prođu, naročito ako su tu osobu nekada mnogo voleli.

LAV

Ako se vaš partner Lav odluči da vas ostavi verovatno ste ga mnogo razočarali i on to više ne može da trpi. On će vam reći da je vezi došao kraj, međutim daće vam još jednu šansu da se popravite. Morali biste konstantno da mu dokazujete da ga volite jer on ne voli mlake situacije, morao bi ponovo da se oseti kao gospodar svoga carstva. Ako ste u stanju to da mu pružite on će ponovo biti vaš. Ako je veza već duže vreme u krizi i on se zaljubio u nekog drugog, tu više pomoći nema. Kasno je da bilo šta pokušavate jer je on svoje srce poklonio nekom drugom. No, neće vas odbaciti kao stari kaput, potrudiće se da bude džentlmen. Čak vam može ponuditi pomoć u raznim situacijama i ponašati se veoma prijateljski. Nemojte se ponadati da bi vremenom neke stvari mogle da se isprave, on je jednostavno velikodušan, jer takva je njegova priroda.

DEVICA

Devica je već odavno sve izanalizirila pre nego što je donela odluku da prekine vezu. Već duže vreme ona vam govori kako je nezadovoljna, stalno vam nešto prebacuje, često imate “ozbiljne” razgovore, ali vi verovatno ne mislite da je vaša veza u ozbiljnoj krizi, već više mislite kako je ona postala nesnosna i pravo džangrizalo. Međutim, ubrzo se ispostavlja da nije tako, ali već lako može biti prekasno. Pa posle, ko vam je kriv što niste obraćali pažnju na signale koje ste svakodnevno dobijali. Ako je pitate “zašto”?, ona će se samo kiselo nasmejati i to će joj biti još jedna potvrda da je donela pravu odluku. Nemojte se ni vi praviti iznenađenim, odavno vam je baš sve rečeno.

VAGA

Prekid veze, naročito one koja je duga, Vagama će predstavljati veliki problem. Iako su se potpuno ohladile od svojih partnera i vrlo moguće već pronašle novu simpatiju, pomisao da moraju da se suoče sa svojim partnerima i kažu im istinu, stavlja ih na velike muke. Bilo bi najbolje kada bi to neko drugi mogao da uradi umesto njih, a kada bi partner sam prekinuo vezu, to bi bilo idealno. Ovako, naprosto ne znaju šta da rade. U stanju su da se pretvaraju kao da se ništa ne dešava samo da se ne bi suočile. Iako su to već odlučile one odlažu, jer trenutno nije pravi trenutak za to. Njima je ustvari teško da saopšte partneru istinu jer se plaše njegove reakcije. Najviše čega se plaše je da ga ne povrede, da on ne pati, jer jednostavno nemaju srca za to. Često na kraju, kada se to sazna, partner ih optužuje kako su ga zavlačile a pritom nisu ni svesni kroz koje je muke ona morala da prođe.

ŠKORPIJA

Ako Škorpija odluči da prekine vezu verovatno ste je mnogo razočarali. Ona smatra da je od sebe sve dala pa se sada veoma ljuti na vas što ste je izneverili. Poklonila je ljubav nekome ko to ne zaslužuje, besna je i ljuta zbog toga i očekujte da vam se osveti. Pre nego što prekine vezu staviće vas na mnoga iskušenja, kinjiće vas na razne načine, jer smatra da ste to zaslužili. Ako u svemu tome uspete da prevaziđete sebe i posebno je iznenadite, možda će vam oprostiti. Međutim, ako se u međuvremenu zaljubila u nekog drugog sve pada u vodu. Ono što nagoni jednu Škorpiju da vas prvo muči, pre nego što vas napusti, je veoma teško razumeti. Ta potreba dolazi iz dubine njene duše. Nekada vas je volela a sada lako može da vas mrzi, jer srušili ste njene snove, i za to morate da budete kažnjeni.

STRELAC

Ako ste sa jednim Strelcem bili u dugoj vezi on neće tek tako moći da vas napusti. Želeće sa vama da bude makar u prijateljskom odnosu, jer je kod njega to vrlo moguće. Ono što ćete primietiti, što su znaci za uzbunu, je da vas neće tako često imati u svojim planovima, kojih inače ima mnogo. Isto tako neće više biti zainteresovan za zajedničke aktivnosti i druženja. Takođe, prestaće da se bavi vama kao što je to radio dok je bio zaljubljen, neće više imati rešenja za vaše probleme a uvek ih je imao… jednostavno, primetićete da sve manje i manje misli na vas. Prvo će početi od vas da odlazi u mislima…u idejama… a na kraju će se i fizički odvojiti. Imaćete utisak kao da ste došli do nekakve raskrsnice na kojoj vam se putevi razilaze.

JARAC

Ako ste sa jednim Jarcem u dugoj vezi on vas nikada neće ostaviti tek tako. Pa čak iako su emocije utihnule, iako su se strasti ugasile, postoje mnoge stvari koje vas vezuju a koje su njemu veoma bitne. On će pre ući u nekakvu avanturu da zadovolji tu potrebu nego da vas napusti. Ali, ako pak odluči da vas napusti, znajte da je pre toga veoma dugo razmišljao o svemu. On je po prirodi tradicionalista, vrlo trezveno razmišlja, vreme provedeno sa vama on nikako ne zanemaruje, ono što će ga navesti da se odluči za prekid je jedan racionalan zaključak koji je doneo jer verovatno smatra da vi ne posedujete one kvalitete i osobine koje su njemu od presudnog značaja.

VODOLIJA

Ako Vodolija odluči da prekine vezu, naročito onu koja je duga, verovatno smatra da u vama nema više ni prijatelja, a to joj je veoma važno. Sigurno je da ste se u mnogim situacijama poneli veoma sebično i najviše ste je razočarali u ljudskom smislu. Ona bi sa vama mogla večno da ostane u vezi koja je zasnovana na dubokom prijateljstvu, to bi moglo sve što nedostaje da nadoknadi, ali ako toga nema, tada više nema smisla da budete zajedno. I ona će vam to iskreno reći bez imalo okolišanja. Znake za uzbunu ste sigurno već dobijali ali niste obraćali pažnju na njih, i moguće je da je sada kasno za sve. Ona verovatno smatra da ste je u nekom trenutku izdali i preko toga ne može da pređe.

RIBA

Ribe su sklone idealizaciji svojih partnera i morali biste prilično da je razočarate da bi poželela da prekine vezu sa vama. Čak i tada su one u stanju da se žrtvuju za svoj ideal i da celu situaciju posmatraju kroz ružičaste naočare. Ako je već duže vreme nezadovoljna i ako se u međuvremenu pojavi osoba koja će je inspirisati, tada povratka više nema. Morali biste mnogo ranije da prepoznate znake za uzbunu i da se potrudite da opet budete prvi u njenom srcu. Ako je ipak rešila da prekine vezu sa vama to može uraditi na veoma čudan način. Počeće da vas izbegava, imaće razne izgovore koji će biti prilično sumnjivi, sve će ukazivati da je ona svoje srce poklonila nekom drugom ali to vam nipošto neće priznati. Postoji mogućnost i da uđe u tajnu vezu, vi ćete to primećivati ali nećete sto odsto biti sigurni šta se zapravo dešava. Ostaviće vama da vi prekinete tu agoniju a ona će se iz cele situacije izvući na tipično Riblji način.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori