Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih kako biste dobili nagradu koju zaslužujete.

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima, mogle bi se okomiti na vas.

Ljubav: Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama, ili raspravama, tamo ćete najverovatnije naći ono što trebate. Naklonjeno vam je druženje, a možda i simpatije s osobom stranog porekla.

Zdravlje: Dobro se osećate, ali morate malo poraditi na opuštanju. Šetnja po hladnom vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih kako biste dobili nagradu koju zaslužujete.

Ljubav: U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

Zdravlje: Posebno pripazite šta unosite u sebe. Alkohol i obilne večere neće vam prijati.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Pre svega moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost.

Ljubav: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podeli nešto posebno. Device koje će se više posvetiti ličnom životu, ove nedelje će morati malo da zanemare posao.

Zdravlje: Osećaćete se prilično dobro, a jedino se možete brinuti oko svog raspoloženja koje će biti mračnije.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.

Ljubav: Kućne (ne)prilike prilično će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju što ide prilično teško s vašim temperamentom.

Zdravlje: Bićete dobro, ali morate pripaziti na svoje živce. Samo polako!

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Blistaćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u saradnji sa kolegama.

Ljubav: Ako ste u vezi svi će primetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. Uopšte ćete blistati i energija kojom zračite privlačiće brojne poglede na vas. Ako ste sami mogli biste iskoristiti svoj šarm i približiti se osobi koja vas zanima.

Zdravlje: Odlično!

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. Možda bi bilo najbolje kad biste veće poslovne odluke mogli da odložitei za neke druge, povoljnije dane.

Ljubav: Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Trenutno vam je to najvažnije. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.

Zdravlje: Odmor, odmor i samo odmor!!!

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Posebno su vam pozitivno naglašene saradnje s inostranstvom ili rad sa strancima.

Ljubav: Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekat ili slično.

Zdravlje: Savršeno! Mogli biste učiniti nešto lepo za sebe.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Ne postižete željene rezultate, ali nemojte očajavati. Ovo je samo prolazno i već sutra ćete biti bolje.

Ljubav: I dok će vam se neke ponude činiti predobre da biste ih odbili i dalje ćete morati učiniti nešto na sebi kako biste se mogli otvoriti za ljubav koja vas čeka.

Zdravlje: Pripazite se. Zbog umora vam opada imunitet pa ćete biti skloniji prehladama i bolestima.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Komunikacija je ponovo na vašoj strani pa ćete sve poslovne probleme lako rešavati razgovorom. Čuvajte se samo preterano otvorenog razgovora.

Ljubav: Pripadnici ovog znaka uživaće izuzetnu podršku svog partnera. Pokažite i vi dobru volju pa se radujte iskreno svemu što on/ona učini za vas.

Zdravlje: Dobro.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih seradnika.

Ljubav: Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: I dalje niste zainteresovani za ssradnju s drugima. Poslove obavljate samostalno što vam oduzima previše vremena. Možda biste ipak mogli da podelite barem deo tereta sa kolegama.

Ljubav: Ako ste dugo zanemarivali svoje voljene i bliske ljude radi posla, ove nedelje bi vas određena situacije mogla dovesti do ponovnog razmišljanja o prioritetima u vašem životu.

Zdravlje: Bićete zabrinuti zbog svog spoljnog izgleda. Malo zdravijeg načina života uticalo bi vrlo povoljno na njega.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Neko ili nešto ne radi kako treba pa do vas dolaze nepotpune ili pogrešne informacije koje i vas vode na loše poslovne zaključke. Ovo se posebno odnosi na finansijska pitanja pa dobro gledajte u sitna slova ako sklapate poslove.

Ljubav: Moguće su nesuglasice s voljenom osobom. Trenutno ste previše posvećeni poslu pa se vaš partner oseća zapostavljenim i nevoljenim.

Zdravlje: Bićete u redu, ali i dalje pripazite na količinu stresa.

ženskimagazin.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori